Abban igazad van, hogy Mellons stílusát lehet "szájbarágós"-nak nevezni. És ha neked nem fekszik, hát nem. Én csak azt nem értem, ezt hogy tudtad három bekezdés alapján megállapítani, amikor az a három bekezdés ráadásul párbeszédes, nem is leíró rész. Nem három fejezetre gondoltál véletlenül? Habár az már nagyon sok, nemszeretem művekből annyival nem szoktam kínozni magamat.
de mit tegyek, ha egyszerűen idegesít ez a szájbarágós szöveg? ha valaminek már az eleje sem tetszik (ráadásul nagyon nem tetszik), akkor miért olvassam tovább?
Mellons stílusát - úgy látszik - lehet nem szeretni és lehet rajongani érte. *magára mutogat* Ugyanis van neki, mármint stílusa. A szerzők hatalmas többségével ellentétben. Viszont három bekezdés alapján azt megítélni nem gondolod, hogy korai?
Teve, a Te ellenvetésedet megértem, csak nem osztom. És csak hogy tudd! Ráadásul Harry az egész történet folyamán fejlődik, minden tekintetben. :) Tehát okkal nem olvastad tovább.
No, a Szérumot elolvastam, egész jó kis történet. A Becsülettelt egyszer már félbehagytam, valahogy nem tetszenek azok a történetek ahol HP ennyire kinövi magát (bár itt még hagyján, mert itt évekkel késöbb vagyunk, nem úgy mint azokban a művekben, ahol Dumbledore halála után pár hónap alatt lesz belőle szuperhős).
Esetleg valami Lunas történetet tudna valaki? Vagy megint én jövök?
Egyébként már egy ideje én is ügyködök egy sok évvel utána játszódó ficen, de sajnos még sehogy sem áll. Illletve sztorilájn megvan, csak el kéne kezdeni írni. :)
Nagyon Off: Persze hogy én, szerencsére nincs olyan sok belőlem... Mivel sok év után játszódik, a karakterek nem igazán felismerhetőek, dehát mit csináljunk, ez az egyetlen FF-es story, ezt kell szeretni;)
<Off>Szerintetek érdemes szólni cenzúrázvának, hogy amit ír, az nem fanfiction, hanem HP-s környezetbe helyezett blog, vagy inkább várjak, hátha magától is rájön?</>
kedves mindenki,
Frissítettem Banyus szoriját, elértük a kerek 20 fejezetet, ahol hőseink újabb érdekfeszítő kalandokba keverednek,
http://snakegodess.gportal.hu
A Mesék menüpont alatt keresendő