World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Koncentráljunk az accountomra. :DD Szóval töltsek rá manuálisan, vagy ne? Vagy előbb menjek be bankhoz megkérdezni? Egyáltalán volt-e már hasonló másvalakivel?
Elvileg még mindig van a kártyámon 30K. Szóval kizárt, hogy ne lett volna pénz rajta. Én is arra gondoltam, hogy bemenni az OTP-hez és megkérdezni, hogy ez próbálkozott-e és ha igen, miért nem sikerült neki a lekérés? És ha megpróbálnám én utalni interneten keresztül? Akkor ez a hónap 8 ezrembe kerülne, ha esetleg ők is levonnák? Észreveszik, hogy kétszer lett elutalva/levonva? Mert én ettől parázok, hogy nehogy kétszer fizessek egy hónapot.
pénz van a kártyán? Mert ez úgy tűnik, mintha 27-én próbálta volna levonni, de nem sikerült. Nézd meg, esetleg bankot kérdezd meg, hogy volt-e ilyen összeg lekérés és ha igen, miért nem sikerült
Tegnap kissé ideges lettem, mert nem bírtam belépni. Azt írta, lejárt az accountom, ami azért érdekes, mert bankkártyáról megy, és havonta levonják automatikusan. Eddig nem is volt ezzel semmi baj. Mindig be tudtam lépni, minden jól működött.
Erre tegnap meg nem bírtam. Felmentem a wow-europe.com-ra, és bejelentkeztem, hogy megnézzem, mi a helyzet. Ezeket írta:
Next Bill Date: 27 March 09 02:27 CET
Notes: Your Electron Visa will be automatically billed on 27 March 09 02:27 CET
Payment History
Date:
Amount:
Billing Plan:
Status:
27/03/09
12.99 EUR
One-Month Subscription
Pending
Expiration Date: 27 March 09 02:27 CET
Valaki hozzá tudna szólni? Mert nem igazán értem, hogy most mi van.
kikapcsoltam a troll filtert, mert tulajdonképpen vicces amit írsz.
Kérlek mutass egy hivatalos álláspontot a Blizzardtól, ahol azt fejtegeti, kérlek magyarok, töltsetek le egy szerver emulátort és játszon rajta csomó mindenki, ahelyett, hogy nekünk fizetne. Vagy akár az a link is jöhet, ahol a Blizzardtól hivatalosan szerver fileokat tudsz letölteni. Nem mellesleg az általad említett kliens letöltés a Blizzardtól mintha az account manageren belül található, ahova megvásárolt / kreált account után teheted be a pici kis lábad. Azért, mert egy opensource cuccal hajtod meg a lopott szoftvert, még ugyanaz a helyzet, mint ha nem az ecseri piacról vett jogsival, hanem a CsigaJogsi-nál hivatalosan letett papírokkal mész autót lopni. Félreértés ne essék, nem vagyok a BSA élharcosa, láttam már biztonsági másolatot, de ezt ettől még nem hívom Privát Windowsnak...
Azt nem ertem aki a kisujjat sem mozditja, hogy nyilatkozhat arrol, hogy egy sw lopott vagy nem? Zarjuk rovidre, itt a Mangos T&C -je, legfelul a cimmel: Mangos . A Blizzard nem tud olvasni, hogy a csunya ceget beperelje? Nem is akarmilyen helyen van a szekhelyuk, hanem az USA -ban, aminek a jogi helyzetet nem kell ecsetelnem ... Aki meg ezek utan is azt hiszi, hogy lopott ... Maga a jatek meg ingyen letoltheto a Blizzardtol, termeszetesen a WoTLK nem. Mondjuk nem remenykedem, hogy meggyoztem barkit is, igy ennyiben maradhatunk, nem kezdem elolrol az 1 honappal ezelottit.
Nem gond hogy nem lehet, azert en megmondom :-). Vissza kell patchelni, mert a legujabb patch sehol nincs fent. A Realmlist.wtf -t meg miert ne tudnad atirni? A 3.x ota nem a fokonyvtarban van, hanem: Data/EnUs(GB) konyvtarban. A visszapatchelesrol, meg egyaltalan a patchcelesrol itt olvashatsz: Tauri . Vigyazz, mert a realmlist, es a feltelepitendo patch verzioszama mindenhol egyeni, ezt keresd az adott privat (Nem tort ...) szerver honlapjan.
hogylehet eredetiröl törtre átmeni ugy hogy nemtörlöm le a wow ot? mert ugyerbár eredetin nyomatam és visza akkarok meni törtre de nemtudok átirtam a reálmot is meg mindent de nem enged és azért nem akkarom ujra rakni mert nem birom:D meg halt a meghajtóm :D:D plz segítsetek:)