Köszi!Igyekeztem!Már tegnap is mutatták a Hiradóban.Volt pár kédés még de nem mindet adták le.Bár nem is csodálom mert például volt egy olyan kérdés,hogy:- Mi a véleményed a történtekről?Én visszakérdeztem:Őszintén?Azt mondta a ripoter csaj,hogy igen.Én meg belekezdtem.................na ezt nem adták le.
Most találtam egy kis tanmesét .Ha most megnézitek akkor gyorsan bujjatok be az ágyba és alvás,mert holnap dolgozni kell menni!
A magyar rendőrségnek nem tüntek fel ,hogy semmi adót nem fizetnek és ilyen kocsikban járnak . Elég volt belőlük! Jöjjön Pesic apja és csináljon rendet ,ha már ezek a buzi rendőrök nem tudnak csinálni semmit!Segély semmi, csak népkonyha ,ha éhes ,mert nem látszik rajtuk , hogy szűkölkődnének.Tetves cigányok! Szemét antirasszisták!
Az előadás címe: Palesztin mindennapok egy lelkész szemével
A témáról és az előadóról röviden: A palesztin keresztyén egyházak 2001-ben fordultak azzal a kéréssel az Egyházak Világtanácsához, hogy egy megfigyelő csoportot állítson fel a békefolyamatok segítésére. Ez a program, mely az Ökumenikus Kísérőprogram Palesztinában és Izraelben (Ecumenical Accompaniment Programme in Palestine and Israel, www.eappi.org) nevet kapta 2002-ben indult el. Az idei évben először vehettek részt benne magyar kiküldöttek, köztük Sugár Tamás református lelkész. Feladataik rendkívül szerteágazóak voltak. Jelen voltak ellenőrzési pontoknál megfigyelni azok működését, észrevételezni, ha emberjogi problémákat tapasztaltak. Egy másik fontos feladat a különböző incidenseknél való megfigyelői részvétel volt. Valamint fontos része volt szolgálatuknak a helyi közösségekkel és más nemzetközi, és helyi békeszervezetekkel való kapcsolattartás. Az ő tapasztalatiról és "élményeiről" fog szólni az előadás.
Hááááááát van egy kis gond!Pöttynek ,Martonnak és nekem az a hétvége elég bajos,mert akkor van a Veszprémben a BL meccs és már megvettük a jegyeket rá.Más időpont?Én még szülinapra is hivatalos vagyok akkor szombat este Budapestre.
Szeva Bálint!Én is megyek kocsival vasárnap.Velem jön a Pötty meg a Ő Kedvese meg a én Kedvesem.Ja és este nézzétek a válogatott kézi meccset mert többek között két ló is ott lesz a nézőtéren.(Pötty+én)HAJRÁ MAGYAROK!