Tereügyben megpróbálok érdeklődni, de nem igazán van ismeretségem. Valamelyik nap 5 óra jónak tűnik, mert majd úgy intézem Orsi fuvarozását, vagy viszem magammal.
Köszi :)) Óóóó, nagyon drága, de igazi rosszcsont: már elhordja a papucsomat rágogatni, meg elkapja agazdi karját a kis tűhegyes fogacskáival...! Olyan kis drága, ugye pici az orra és amikor nagyon örül, vagy skat mozog, akkor olyan kis fújtatós hangot hallatt, meg kell zabálni! Folyamatosan fotózom, meg kis videókat csinálok Róla! De képen tök más, mint élőben, sokkal szebb a valóságban :)) na meg átjön a csibészsége is :)))
Röpi: a teremszerzéssel küzdök, Aput szabadítottam rá az ügyre, de ha esetleg Neked van kapcsolatod valahol, akkor légyszi kérdezz már utána. Elöljáróban horror 1000-1200 Ft/óra terembérleti díjat hallottam :(( de valahol havidíjas bérletet kéne találnunk. Jó lenne, ha 1000 Ft/hó/fő körül ki tudnánk hozni.
Ja és melyik nap lenne jó Nektek, és hánykor? Nekem h-k-sz-cs lenne jó gyakorlatilag 5-től
Oks!! Az én férjem már a féltékeny korszakát éri. Felbukkantak a kamasz lányaink körül a fiúk. Hát akkor látni kéne Őt! Mindegyikbe talál valami hibát véletlenül!!!
Kedves röplabdázni vágyó Kecskemétiek! Kezd beindulni a röpis projekt, azaz nagy valószínűséggel lesz csapat, lesz terem, minden lesz! Vegyes csapat lenne (fiúk, lányok), úgyhogy küldjön mailt az, akit érdekel és tényleg szívesen - és rendszeresen - járna edzésekre! Lehetőleg minél többen! :))
új info: Valószínű belga és németjuhász keverékek. Akkorák lesznek, mint egy németjuhász és úgy is néznek ki. Szerintem tüneményesek. Majd hétvégén már tudok felrakni képeket. És megköszönöm a segítséget a gazdikeresésben is, kb. 3 hét múlva elvihetőek lesznek, addig karantén.
Sziasztok! SOS!!! Árván maradt 7 belga keverék kölyök kutyi, mert a mamájukat valószínűleg megmérgezték. Ideiglenes befogadójuk akadt, de ha tudtok valakit, aki jó gazdija lenne egy ilyen kutyinak, akkor írjatok: " Mindenkinek aki segíteni akar, az elérhetőségem: Bajdik Anikó 06(70)312-5014 e-mail: bruin@axelero.hu " - Ő fogadja be a kutyikat. Előre is köszi: Edina
Tegnap gondoltam Rátok, mert a mostani Nők Lapjában éppen írtak a szoptatásról. Érdemes elolvasni! Egyébként meg minden kezdet nehéz, de a baba-mama-papa trió minden akadályt legyőz!!!! :-)))) Türelmetlenül várom a képeket!!!! :-)))))
Evvel kapcsolatban meg sok kitartást küldök a nejednek!!!! Nekem az első gyerkőcnél 3 hónapba telt, mire már nem görcsöltem, hogy mennyit eszik, alszik stb. Elég jól vannak beállítva ezek a kis drágák!!! (viszont a cicin nem szabad aludni hagyni! Na, de befejezem az észosztást, mert úgyis mindenkitől ezt halljátok!!)