A bátyám olvasgatta a darrenshan.comot is, és azt mondta, 12 könyv lesz. Most utánanéztem, és legalább 13 lesz ! itt a címek:
1: Cirque Du Freak (UK name) / A Living Nightmare... (US name)
2: Vampires Assistant
3: Tunnels of Blood
4: Vampire Mountain
5: Trials of Death
6: Vampire Prince
7: Hunters of the Dusk
8: Allies of the Night
9: Killers of the Dawn
10: Lake of Souls
11: Lord of the Shadows
12: Sons of Destiny / Sons of DesTiny
13 on has not been named, that or Darren didn't tell us the names.
Köszi, már nagyon várom:)
Egyépként azt hiszem, a bátyám is megszerethette egy kicsit DS-t. Nagy nehezen beszéltem rá, hogy azt vegye szülinaponra, valami normálisabbat akart venni. de nem talált:)) Aztán egyik nap mondja, hogy "Elkezdtem olvasni azt a könyvet amit neked vettem" De láttam, hogy akkor már csak néhány oldal volt hátra. Azóta pedig megkérdezte, nem kérem -e a többit is.
Jaj, csak ide ne jöjjön a fórumra, és elolvassa mit írtam:P
A VOXot sajnos nem olvasom, de majd legközelebb megnézem. Vagy be tudnád irni azt a cikket, ahol benne vagy? Talán te is rész veszel a megfilmesítésben? Akkor árulj el nekem néhány kulisszatitkot, légyszi:)) Hogy legyen mit mesélnem a tevéimnek:)
Köszi:)
Egyébként ez a vérezés módszer furcsa...
A vámpírok élőhalottak, ezért a folyamat során mag kéne halni, nem? Ehhez képest nagyon élően viselkednek, öregednek is.
Ja! :-))))) Ez jó ötlet. (A kiadó meg tök hülyének nézi :-))))))))))
Amúgy ez jó verzió. Hoppá! Akkor most hány éves? :-)))) Elvileg 30 van. Több mint 100. :-)))) Az jó! :-))))))))
Érdekes ötlet. Miután legyőzték a vérszipolyokat,Darren visszavonul a Hegybe és megírja a könyveket. Elmegy egy kiadóhoz, és azt mondja, ő találta ki a sztorit, mert lehet hogy nem hinnék el hogy tényleg vámpír.
Ez alapján lehet, hogy az író most is csak úgy tesz mintha ember volna:)
Valahogy így, igen. Kár, hogy nem írnak pontos dátumot. :-(((
T.
Szerintetek, hogy fog Darren oda kerülni, hogy író legyen? :-))) Mármint, lesz e olyan, hogy a jelenlegi pontig (évszámig, író életéhez) eljutunk?
Valószínű, mert Darrennek úgy is rémlik, mintha a hang ismerős lenne. csak nem tudja honnan... Hány év telt el azóta, hogy darren meg lett vérezve? Olyan 15 körül van? A vérszipolyok urát hány évesnek gondoltátok? Én nem 27-nek, hanem fiatalabbnak. Mert ez jön ki. De ha kevesebb mint 15, akkor jó.
Nah, ezt megint jól elmagyaráztam... :)
Beírtam az egyik keresőbe a 10-ből, hogy Darren Shan fanfic erre talált dolgokat, így van pár darab, nincs sok, főleg mivel a memóriám egyenlő a nullával, azt nem tudom mit reggeliztem, csak a filmekre emlékszem általában sokáig, másra nem, főleg mivel rengeteget olvasok.
T.
Amúgy Potter olakátot láttam, és szídom az írónőt... (Személyes ok...)
T.