Semmi baj, elvoltunk mi hátul is, ráadásul - mivel a koncert előtt kb. 6 órán keresztül mászkáltunk-vásároltunk - a Pinknek csak 2 számát hallgattuk meg, és indultunk haza. Megasztár: jövő hétvégén Jemie Winchesterék :)))) Imádom, jöttök???
Helló! Kösz az invitálást, ari vagy :) A baj, hogy mindig rohanunk, meg fel is vagyunk cuccolva (múltkor is GT telepakolva + Johnny + utánfutó fullra..). Most is megyünk le, de úgy, hogy előbb Bajára, majd onnan Sió, másnap haza. Szeretnék majd megint egy ilyen kis balcsis kerti-partyt szervezni, min tavaly, pár fővel, benne vagytok? Mikor lenne jó?
Helló, csak egy gyors bekukk.... k.... sokat dolgozok, amikor meg nem, akkor Balcsi, meg edzés, meg Johnny, meg kert.... alig jut időm fórumozni, a szomszéd topicra kb. 3 hete rá se néztem :((
A munkával meg valahogy úgy vagyok, mint Panni az övével, úgyhogy áááááá, de majd szóban többet....
Pusszantás, és aki jön jövő szombaton a bajai halfőzőre, az szóljon, mert mi ott leszünk!!!
Figyusz ha nem jelentkezel ,figyeld meg egyszercsak betoppanok az öregúrral. Vagy kinézek a tanyára, hátha ott talállak, de ha nem akkor annyi bajlegyen ,én eddig mindik jól éreztem magam ott, legfeljebb besegítek a melóba.:-) Gyilkolni ,tudok:-), talán traktort vezetni is, az állatokkal is elég jól bánok, gondolom mert a munkatársaim nem panaszkodnak.:-)
Hol vagy már megint ,egy topic gizdának ,kötelességei vannak a topiccal kapcsolatban. Tesség néha néha benézni és ápolni a idelátogatók leki fejlődését.:-) Irgum-burgum és ezt vegye tudomásul.:-)
Na amúgy mi van veled ,dolgozol, vagy a Balcsin vagy éjjel nappal?
Nem igaz, hogy még mindig szívóznak Veled!!!! Ekkora szemét bandát!!! Dokival nem lesz gond, elég normális vagy Te, csak épp egy kicsit lökött, de az meg kell :))