:-))))
Ha rámész az ICQ oldalára ott letöltheted. Ezen szoktunk "beszélgetni". Ha letöltötted a progit, be kell állítani ezt azt, aztán már dumcsizhatsz is.
Ha megvan az ICQ számod írd meg, aztán megkereslek.
Sirk,
Hehe :)) volt egy két érdekes dolog tegnap az biztos,inkább ne is feszegessük :)))A jövő hét tőletek függ,álltalában minden hétvégén nyomulok ;)
Ja a Cupe már itt figyel a ház elött.
Bulijoe,
Szerda lesz a dologbol ugy néz ki,az viszont 100%,ha neked is jó.A kis Qattrot még nem fotoztam le,de jó hogy mondod,holnap csinálok is róla pár fényképet,és átküldöm...
Na, ettől a kérdéstől féltem!
Mi a rák az az ICQ??? :-)))))
Tényleg nem tudom, én csak egy egyszerű gépész vagyok!
Hol keressem? Ott a proci mellett van? Milyen színű??? :-)))))))))))
Jaja, igazad van! Persze, hogy mehetünk akkor együtt!
Végül is kellett volna hozzá ész is, hogy összerakjam a képet, hiszen te is indulsz! Na mindegy, úgy látszik, hétvégére leáll az agyam!
Ettől függetlenül akkor jó, ha nem felejtesz! Majd pótoljuk!!!
Úgy néz ki, hogy szombat estére érkezünk, és vas. reggel már Bp-ről mennénk!
Hol találkozzunk, mikor?
Ja, meg a számom: 30-9474585
Nekem csak most esett le. :-)
yasec nagyon kedves vagy, de úgy gondoltan az "együtt menést" hogy te is a te sárkányoddal, én is az én sárgaságommal. :-)))
De ha már így alakult, tartsd restanciában, hogy be akartál magad mellé ültetni, mert ezt majd bepótoljuk. :-) Lehet, hogy csak jó pár hónap múlva lesz rá alkalom, de "fehér ember" nem felejt! :-)
Akkor legyen Ave-mérés a kvalifikálás témája. Így Ő mindig tanu, a mérések pedig megtekinthetőek az oldalán. A meglévő mérések pedig simán bejátszanak.
A szokásos Ave 1/8 mérés, 0 rollout-al.
A design.
Ave, ami képet linkeltél, az igazából honnan van? Valakik ezt használják hasonló témára?
Jaja. Már semmi baja az égvilágon. Még csak nem is másnapos!
Ott baszta el, hogy hónapok óta fogyókúrázik... Nem kellett volna éhgyomorra annyi Garrone :))
Gomb:
Sajnálom, hogy így alakult a hazajutás. Otthonrol hívtalak 2-3 körül nem vetted fel. Gondolom party volt...
Schuszi:
Remélem megvan már a kvattró :)))
Az sem volt semmi, amikor Schuszi egy csajjal egy széket húztott két irányba, hogy kié legyen!! :)))))))
A légsárkányosok először a 038-at használták, de az eléggé érzékeny az esőre. A 048-at viszont dícséri mindenki! Jó az dragra is, meg szlalomra is. (legalább is nekünk) Viszont azt is mondják, hogy nehéz, mint a dög, na persze csak új korában!:-))
Matrica (mármint a club): olyanra kéne csinálni, hogy üvegre belülről ragadjon (ja persze egy külön kiadású is kell a teherautóra, ugye Falco, olyan, ami beborítja -persze csak úgy diszkréten- a motorházadat!:-))
Na meg le is lehessen szedni, hiszen bárki javíthat! Ne úgy, mint az osztrák autópálya matricát, azt a 12körmöst.
Szerintem elmegyek a szlalomversenyre, a rendező Radó Úr, ki egyszemélyben versenybíró is, pozitív benyomást keltett (eddigi referenciám: G1 :)))
DeeLite:Mégsem tudsz velem jönni, jön az asszony!
Na de ne csüggedj, majd bepótoljuk!
Ja a 105TC dugók elég keményen púposak a hengerfej meg valamivel jobban meg van marva az égésteret illetően és nagyobbak a szelepek . Igaz csak 1 millivel .
A gyujtás pedig digiplex rendszerű és kábel kell hozzá és szerintem könnyen áttehető mert 1 jeladót kell a fötengely tárcsára és egyet a lendkerékre tenni . Bár lehet hogy ehez TC lendkerék kell mert azon van ugye jelfogáshoz bemarás .
A vezértműtengelyek viszont nem tudom hogy különböznek-e .
tapasztalat:
az 539-es egy jo kompromisszum, az 520-as mar aldozat a gyorshajtas oltaran, kb 1 szezon (20-25E Km:))) viszont a meleg gumi felelmetes kanyarsebesseget produkal. mar jopar eve volt szerencsem AVS szeriahoz, kopottan jutott hozzam, de akkor szerettem bele a Yoko-kba...
koztes ut a Toyo gumi, a roadpro mar kellemes, a 600F3 meg tart is vmeddig es szinten szoros kapcsolatban all az aszfalttal:)
Említetted, hogy Yokohama-ban van brutálisan tapadó, de gyorsan kopó fajta. A kérdésem az lenne, hogy ez általánosan jó autózni (slalom), vagy csak drag-ra jó. Érdekelne, hogy melyik típus az, hogy meg tudjam nézni, van-e az én méreteben (14" 185/65). Ugyanis ilyen "virsli" méretben ritka mostanában a sprotos célokra jó gumi.
Tavasszal kellene a Carinámra gumi, és gondoltam inkább átrakom az mr-ről (Dunlop-ot) és veszek arra Yokohamát.
Az elöbb jöttem rá hogy a Cupét meg elhagytam valahol!Nem talátam itthon sehol,nézem se az udvaron se az utcán :)))
Aztán kis körbetelefonálgatás után kiderült hogy hol hagytam ;))
Gomb,Zoli:
A metrón elaludtam és arra keltem hogy hátracsuklott a fejem és baszott nagyot koppant az üvegen, utána meg azon gondolkodtam, melyik röhögő utsnak menjen a páccccscs ;)
De aztán elszámoltam magamban húszig, illetve csak akartam mert 4-nél már megint elaludtam.
FalCO,
Hali,grat az új rekordhoz!
Sajnálom,hogy addigra már el kellet jönnöm, mennem kellet a fényezőhöz az RS-ért.Végre szépen megcsinálták,harmadik nekifutásra a második helyen!