az az egy baj van a parabolával, h nem igazán megy a zenére... illetve nem biztos h baj, csak szokatlan... mintha lehalkítva néznék vmit a tv-ben miközben megy a magnóból a zene. nemtom.
Az aenima és a lateralus klasszisokkal jobb persze, de az összes tool megvan eredeti CD-én, és csak ez van meg mp3ban. Szóval hiányos a gyüjtemény és ez idegesitö...
De télleg van benne egy röngten kép dagadt nöröl akibe van egy vibrátor! meg malacba szúrt villa is!:) biztos eredeti... Szerezd vissza jó hamar, aztán add el nekem, viszem mint a cukrot!:)
Kurvasokért ugyan, (4.8k huf? kb...) de Undertow is, meg Aenima is van a Nyugati MCD-ben. (oroszul jeszty v prádázse.)
De ne azt vegyétek meg, főleg az aenimát n ot, hanem azt télleg a pincében, mer az a borító az beszarás.
Én megvettem egy európai ae-t még a virginben, majdnem 6 rugó volt, és másnap eladtam a pinyóban, és megvettem az amerikait 5600-körül... bukam rajta "keveset".:(
Nekem nem tetszik az Undertow. Asszem, mp3-ban jo helyen lesz a szamitogepen, es eladom valamikor, mihelyt visszaszerzem :)
Persze, a franc se tudj, hogy eredeti-e. Vannak benne kepek dagadt norol. Meg malacba szurt villakrol
sziasztok!
én az Undertow albumot keresem CD-én, régóta, és kevés eredménnyel! Aki tud eladó eredeti CD-ét az szoljon lécci. Bár pont a tool topicban a legnagyobb baromság ilyet kérni...
Van egy eladó amerikai kiadású Aenima CD-m, tudjátok, aminek ilyen mozgóképes borítója van. 2300 forintért bárkinek odaadom. Kiváló állapotú, karcmentes. Akit érdekel, küldjön egy e-mailt.
adok én neked háromdéstúdiót szívesen. hugót még tök rég mutatta be nekem egy bb nevű srác, tán ismered is. ő tud lakást ócsóért, aszonta, ha még aktuális. valami 25 rugeszről beszélt, saját szobáról, meg krist-ina körútról.
Ja igenigenn, kösz már leszedtem a diákszigetes linkről. Apropó 3D stúdijót tudok nekem kölcsönözni míg átírom magamnak? Mer érdekelne a progi. Jók a képek megnéztem azt is, csak mostanában lekötnek a himes kiscsajok 'szt nincs idő a Tooltopikra. :-))))