Há' még jó hogy! Ki mondott mást? De mi, fanatikusok, fenemód büszkék vagyunk rá, hogy a mi végcélunk, "felhőtlen boldogságunk" a végtelen távolba vész;-) Ja, és állandóan képzelődünk:)
Tehát mindenki, aki toleráns, az megtagadja önmagát ? :)) Lehet.
Nézd, -félreértések elkerülése végett- én nem azt mondom, hogy kötelező mindenkit gyűlölni, aki nem olyan mint te(sőt, vannak akik pont a saját fajtájukat gyűlölik:-), de pld szerintem az önmagunk feladása, ha az ösztönös érzéseket "tolerancia-alapon" visszafojtjuk, csak azért, hogy megfeleljünk korunk divatjának.
Más rendszer.Erdélyi nemes család, did i forget to mention?
Bazz, télleg erre nem is gondoltam. Régebben említetted is, hogy Erdélyből jöttél. Hát ez szopacs;-)
Azt még nem lehet tudni.szvsz azért vagyok isten, mert mindent, ami körülvesz, a saját fantáziám épít fel.
na ez megint "érthető" lett...;-)
Egy konkrét ellenpélda: itt vagyok én, aki a (cyber)környezeted része, de azért nem a te fantáziádból épülök fel szerintem.
kill your mom, kill your dad.
Én magamra akarok felnézni.
Ez szerintem baromság:) Mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy az individualizmust hirdetve épp ellenkező hatást érünk el: egyre kevesebb az individuum, viszont egyre több a pöcs kis narcisztikus törpe, aki istennek képzeli magát;-)
hanem mondjuk a karib-szigeteki kis viskómig elég lenne eljutni.
Nem, ez soha nem fog teljesülni, mert te ehhez nem vagy elég szorgalmas. Ugye igazam van? Hiába a nemesi vér...;-)
Ez az álmod?:) Ez hajt?:) Betépve sétálni egy szigeten? Ez elég lapos kis életcél, nem gondolod?;-)Ilyen álmaik a lakótelepi kislányoknak is vannak, nem?:)
És az döbbenti meg legjobban, hogy az az érzékeny, lírai idegen, akinek magát tartja, megegyezik azzal a felszínes sztárral akit gyűlöl.Érted?
Mondjuk, én nem tudok annyira "meghatódni" ettől, mint te, de azért valamennyire értem;-)
Ő a lélek, a nő, a drog szimbóluma.Lakhelye az űr.
Viszont ezekkel a szimbólumokkal lehetne vitatkozni szerintem.
már kérdezték, hogy minek tartja magát.Azt válszolta, hogy nem szeretné beskatulyázni magát egy kategóriába :))
Értem, tehát mindenevő;-) hasonlóan rengeteg hasonszőrű sztárhoz:)
At the thin edge of chaos and control, ez az egyik jelszava.
Ez viszont már nem tetszik annyira. De azért legalább a határmezsgyén van, és nem a káoszt isteníti;-)
a Long Hard Road out of Hell...ez a szám nem más (szerintem) mint kísérődal ahhoz a MM-novellához aminek a köv a sztorija: "getting back inside the womb trough a murder/suicide"
És miért kell ehhez (ön)gyilkosság?
Mit jelképez az anyaméh?
Each artist is a duality. On one hand he has human feelings and
on the other he is an impersonal machine or process. But you cannot understand his psyche; you can only understand
his creative achievements. I am a vehicle. An artist cannot be expected to interpret what he does for us. It must
change us and in the change, we become the interpretation. The answer.
There is a thin line between psychosis and creation. Whos to say madness isnt pure enlightenment?
A legtöbben azonban a pénznek szolgálnak. Szerintem te is;-)
Én a pénz rabja vagyok :))) Nagy különbség van a rab és a szolga között.Amúgy:
"god money i'll do anything for you
god money just tell me what you want me to
god money nail me up against the wall
god money don't want everything he wants it all
no you can't take it
no no you can't it (no you can't take that away from me
head like a hole
black as your soul
i'd rather die than give you control
bow down before the one you serve
you're going to get what you deserve
god money's not looking for the cure
god money's not concerned about the sick among the pure
god money let's go dancing on the backs of the bruised
god money's not one to choose
no you can't take it
no no you can't take
no you can't take that away from me
head like a hole
black as your soul
i'd rather die than give you control"
Nine Inch Néjlz...
A másik dolog a Mech album.Ime néhány infó "hiteles" :) szájból :
The character of Omega has been disposed of, as
he was a ruse to lure commercial mallgoers into the web of destruction that
I have always planned since the beginning. That's not to say that any
songs on Mechanical Animals were not sincere; those were all great songs
that I love very much. So it was just, uh, the character that I
personified was one that was much more of a satire that some people
msinterpreted as reality.
És hogy mennyire pesszimista a Mech album végkifejlete, bizonyítja a rejtett track (bocs ha már ismered):
In the end I became them and led them / After all none of us really qualified as humans / We
were hardworn automatic and as hollow as the 'o' in God / I reattached my emotions cellular and
narcotic / from the top of Hollywood it looked like space / Millions of capsules and mechanical
animals / a city filled with dead stars and a girl I called Coma White
This is my Omega.
Ez azért nem valami hepiend.Főleg az a rész hogy: "i became them".A tömeg, a tömegízlés részévé válni...brr.
Még valami.Régebb mondtad hogy a sorozatgyilkosságban is lehet művészet.Erre nekiálltam keresgélni és lám, lám:
"And Ive also found that serial
killers take as much care in what they do as artists do. Thats their
way of expressing themselves, and the only thing that separates them is
your discretion."
Hehe, azért vannak hasonló gondolataitok :))
Üdv:khan
"Who says madness isn't just the state of pure enlightment? " (MM)
A cselekvésnek meg nem tudom miért kellene hogy feltétele legyen a boldogság? Épp ellenkezőleg... Dehát ugye mi szarunk a boldogságra.
Hehe, tényleg szarunk.A boldogság viszont belénk van programozva.Az a fő motivációja minden cselekvésnek, még akkor is ha nem egyértelmű a helyzet.Mindenki saját boldogságát keresi.Szerintem.
Aki nem tagadja meg önmagát, az nem toleráns;-)
Tehát mindenki, aki toleráns, az megtagadja önmagát ? :)) Lehet.De csak felszínesen, ugyanis a mélyebb motiváció az ismétcsak a saját ego kielégítése.
A legtöbben azonban a pénznek szolgálnak. Szerintem te is;-)
Szerintem is.Mi a faszt tegyek ha már ilyen vadkapitalista rendszerben élünk :))) és annyi vágyam van...hehe.Részben ezért utálom a testem, látod.
Gondolom azért nem lehettetek egy olyan jelentős, vagy vagyonos nemesi család, hiszen akkor valamit csak visszakaptatok volna kárpótlásba', nincsigazam?
Más rendszer.Erdélyi nemes család, did i forget to mention?
, csak az azt mondta, hogy Isten hisz benned, ha hiszel magadban, vagy valahogy így.
Mindenesetre isten azér nem vagy.
Azt még nem lehet tudni.szvsz azért vagyok isten, mert mindent, ami körülvesz, a saját fantáziám épít fel.
ha az embernek olyan faterja lenne, akire fel lehet nézni, akkor engem ez kicsit se zavarna
Nos, én akkor is azt mondom amit MM:
kill your mom, kill your dad.
Én magamra akarok felnézni.
Neked most egy étteremben kéne gürcölnöd, és gyűjtögetned a drága borravalót nem gondolod? Legalábbis minden "gettóból a csillagokig" c. siker(mese)sztori így kezdődik...;-))
Hehe, tkp. azt is fogom csinálni.De nem a csillagokigf akarok menni (in space the stars are no neare, they just glitter), hanem mondjuk a karib-szigeteki kis viskómig elég lenne eljutni.
Tudod, betépve sétálni a parton egy színes ingben , elmélkedni.
Hát ja, de nem vagy egyértelműen az, szerintem te amolyan átmenet vagy
mármint MM-rajongó.Valóban nem vagyok tipikus MM-fan(atikus).Én nem a posztergyűjtést, hanem az elemzést helyezem előtérbe.Nincs egy olyan óra, hogy ne gondolkodnék valamelyik dal értelmezésén.
Ezt a két én dolgot kifejthetnéd. Milyen ez a két én Mansonnál?:))
Nos, a Mechanical album alaptémája ez.Ha volt nálad az eredeti Cd, a könyvecske is két részre van osztva (mégpedig egymásnak fejjel lefele).A dalok is két részre oszlanak.
Az egyik rész a Coma white rész.Főszereplője az a MM, aki a Mech borítóján is szerepel: egy szürke ruhás, elszállt, női mellekkel és férfi nemiszervvel rendelkező lény.
Ő a lélek, a nő, a drog szimbóluma.Lakhelye az űr.
Szuperérzékeny a fájdalomra, nagy ufószemekkel bámul bele a világba, amelyben rendkivül idegenül érzi magát (your world was killing me, i can never get out of here, i don't want to just float in fear).
A másik rész az Omega rész.A CD-könyvben egy glam-rock sztárként van megjelenítve, csillogó-villogó ruhák, vad szerkó stb.A kiégett, üres, saját magán gúnyolódó rocksztár, a test, a Föld
szimbóluma.A tömeg teremtette őt, és ő is a tömeget szolgálja: az I want ot disappear c. dal elején elhangzik: "Ladies and gentleman: Omega and the mechanical animals!".
És ez a két lény tkp. MM belső konfliktusát reprezentálják.Ott van ő, a rocksztár, akit a média istenné tett, de ugyanakkor lejáratott. Ott él Hollywoodban, de idegenül érzi magát a felszínes csillogás, az üres sztárok között.
És az döbbenti meg legjobban, hogy az az érzékeny, lírai idegen, akinek magát tartja, megegyezik azzal a felszínes sztárral akit gyűlöl.Érted?
A Mech album végén (Last day on earth c. dal) egyesülni látszik a két rész:
"now i found you, it's almost too late, and our earth semms obliviating".
Tehát elszakadnak a földtől.Meghalnak.Tkp. már halottak: "high and dead, our skin is glass"
Nos ez a mondat fantasztikus.Valahányszor betépek, én is azt érzem, hoyg halott vagyok,egy gép, bőröm rendkívül érzékeny a fájdalomra,.Mintha üveg lenne.
mi is a tanulság ebből a "Drugs"-os Manson-anekdotából? Meg mi az utsó mondatból?:)
Á, csak egy poén Mansontól, amit koncerteken mondd el.Az a tanulság, hogy a drog az isten.
utolsó mondat: and what does that spell?? A válasz : DRUGS.
Tényleg, erről jut eszembe. Manson egyébként buzi?:-)
Nem buzi, nagyon jó női vannak (legutóbb Rose McGowan ír-olasz, nem kevébé elborult színésznő).
már kérdezték, hogy minek tartja magát.Azt válszolta, hogy nem szeretné beskatulyázni magát egy kategóriába :))
Egyébként ha én lennék a főnök, legalizálnám(sőt államilag támogatnám!!!) az összes drogot, és megszüntetném, betiltanám az összes szar drogsegélyközpontot, meg elvonót.
A gyenge emberek haljanak meg;-)
Nem mondod!! Villámgyorsan idézem MM-t:
All drugs should be legal. Then the people who want to kill themselves will have the opportunity to - you know, a bit of Social Darwinism weeds out the weak people. I like to do drugs just to know that I don't have to. I do it as a test to myself, to challenge my personal strengths.
Mellesleg, MM lenézi a drogfüggőket.At the thin edge of chaos and control, ez az egyik jelszava.
Üdv: khan
p.s. a Long Hard Road out of Hell...ez a szám nem más (szerintem) mint kísérődal ahhoz a MM-novellához aminek a köv a sztorija: "getting back inside the womb trough a murder/suicide"
Stimmol, tényleg tanultam, de most vagyok egy ideig megin'. Ez a "belepofázok" elég meglepő, én sem gondoltam volna, hogy vki olvassa, már ha tényleg a mi vitánkra gondolt.
Dehogy lett volna boldogabb.Ha nem lett volna így is "boldog" , akkor azt azt jelentené hogy csak kényszerből csinálta azt amit csinált és nem szívvel-lélekkel.
Hát majnem, csakhogy azért van igazam, mer' az ő álma sosem teljesült, míg akiket totálisan kielégít egy közepes szintű anyagi jólét, azoknak relatíve könnyebben teljesülhet. A cselekvésnek meg nem tudom miért kellene hogy feltétele legyen a boldogság? Épp ellenkezőleg... Dehát ugye mi szarunk a boldogságra.
Nem értem.Nietzsche értékromboló/építő volt egyszerre és mégis eszmealkotóként emlékeznek rá (jó, elismerést nem kapott míg élt, de azután.)És nagyon is fanatikus volt.
Te, ne idegelj föl. Mér', én nem ezt mondtam??:-)
Mit nem értesz? Ezt magyaráztam, hogy aki eszmealkotó, az fanatikus! (Te meg azt mondtad először, hogy a nem-fanatikusok alkotják meg azokat az eszméket amiket a fanok asztán követhetnek)
a fanatikus is csak azt teszi hogy élvezkedik, azt csinálja amit szeret.
Hát végül is igaz, de ettől még, mi fanatikusok, nyugodtan lenézhetjük azokat, akiket más tesz boldoggá, nem? A tolerancija egy baromság;-)Aki nem tagadja meg önmagát, az nem toleráns;-)
Minek kell neked szolga? hogy elvégezze azt amit te nem akarsz/amit nem tartasz fontosnak?? akkor nekem a pénz a szolgám.
Például gyűlölöm az összes házimunkát, ezt jobb ha megcsinálják helyettem. Bár, annak fényében, hogy vezér akarsz lenni, nem igazán értem ezt a kérdésedet.
A pénz csak annak a szolgája, akinek nagyon-nagyon sok van belőle, annyi, amennyit már nem lehet csupán luxusra elkölteni. A legtöbben azonban a pénznek szolgálnak. Szerintem te is;-)
márpedig én sem újgazdag (hanem inkább újszegény) és sem alsóosztályból származó nem vagyok.Azért akarok gazdag lenni hogy visszaállítsam az eredeti, kommunizmus előtti állapotot.
Gondolom azért nem lehettetek egy olyan jelentős, vagy vagyonos nemesi család, hiszen akkor valamit csak visszakaptatok volna kárpótlásba', nincsigazam? A szomszédunkék pld full gazdagok lettek a rencerváltás után, mer visszakaptak töbszázmillijónyi elkommunizált fődet.
Tehát mit akarsz visszaállítani? Valami jentri-kirakatnemes állapotot?:-)
Rosszul értelmezted.A helye fordítás: "nem hiszek azokban a dolgokban, amelyek nem hisznek bennem".
Szerintem ugyanígy értelmeztem:) Ennek ellenére...
Tehát csak abban hiszek ami bennem is hisz.Mert ugye én vagyok isten.
Én egy vécéajtón olvastam hasonlót, csak az azt mondta, hogy Isten hisz benned, ha hiszel magadban, vagy valahogy így.
Mindenesetre isten azér nem vagy.
Apuska? na azér egy fokkal jobbak mint a szovjetek
Hát ha úgy nézzük, hogy a kommunizmus a prolik uralma, akkor talán az USA tényleg jobb egy fokkal, de mindent összevetve ugyanolyan szar(ha a "kúúl életszínvonal" "gigamega szabaccság" meg a hozzájuk hasonló parasztkápráztató "előnyök" nem tévesztenek meg.
Valley of death we are free, your father's your prison, youl'll see
Mittomén, most konkrétan nézve, ha az embernek olyan faterja lenne, akire fel lehet nézni, akkor engem ez kicsit se zavarna.
Gyermekem nem lesz, pénz meg csak annyi kell hogy szindbád módra meg tudjak élni :)) persze mindenki ezt mondja és végül belehal a robotba, de bennem van annyi narcisszizmus hogy ne kínozzam magam munkával.
Hehe:))) De az óra ketyeg, és minden az interneten eltöltött perc távolabbra taszít az álmodtól;-) Neked most egy étteremben kéne gürcölnöd, és gyűjtögetned a drága borravalót nem gondolod? Legalábbis minden "gettóból a csillagokig" c. siker(mese)sztori így kezdődik...;-))
Nincs ez túlmagyarázva, mindössze egy FANATIKUS :)) agyra van szükség (nekem is ilyen van).
Hát ja, de nem vagy egyértelműen az, szerintem te amolyan átmenet vagy:-)
Minden MM dalnak két réteges értelmezése van.pl. a User friendlyben ott van a szociális/morális réteg amely a sztárokat fikázza, de ugyanakkor a mélyebb rétegű tartalmo korántsem a sztárokról szól hanem Manson két énjének a küzdelme,
Ezt a két én dolgot kifejthetnéd. Milyen ez a két én Mansonnál?:))
Tényleg, erről jut eszembe. Manson egyébként buzi?:-)
Szal mostanába' néztem valami képét, amin ilyen női cuccokba pózol, aztán eszembe jutott, hogy majnem mindig elég nőies az imidzse. Elgondolkodtam rajta, hogy oké, egyrészt népizgatás meg minden, de ha én lennék egy ilyen valaki, akkor valahogy más öltözettel hergelném a népet, mer egyszerűen rosszul érezném magam abban a női cuccban. Szal annyit nem érne meg nekem. Más magyarázatot nem találtam, csak azt hogy vagy buzi, vagy legalábbis erős transzvesztita hajlamai vannak, mivel nyilván így érzi jól magát;-)
miért tanulsz??
Azé' hogy lobogtathassam a diplomámat bazze. Másér' minek? (Én mindig tanulok, csak sajnos általában sosem azt, amit kéne:-))
Nem t'om, kicsit lefárasztott ez a mai szigorlat, mi is a tanulság ebből a "Drugs"-os Manson-anekdotából? Meg mi az utsó mondatból?:)
Egyébként ha én lennék a főnök, legalizálnám(sőt államilag támogatnám!!!) az összes drogot, és megszüntetném, betiltanám az összes szar drogsegélyközpontot, meg elvonót.
A gyenge emberek haljanak meg;-)
"I had a dream last night Ceader Rapids
You wanna here that dream?
I said, do you wanna hear that dream?
I was drowning in a sea of liquor
And I washed up on a beach made of cocaine
The sky was made of L.S.D.
And every tree was made of marijuanna
But the cops pulled me over
They did not arrest me
Instead they sucked my dick
And it was so beautiful that god came down from heaven
And he said to me, Marilyn Manson
We will no longer spell the word god, G-O-D
I said how do you wanna spell it god?
Gimmie a D, D
Gimmie a R, R
Gimmie a U, U
Gimmie a G, G
Gimmie a S, S
And what does that spell? DRUGS!"
Életében nem szerzett se túl nagy hírnevet, se hatalmat. Miért küzdött? Mert hitt valamiben. Pedig biztos sokkal boldogabb lett volna, ha inkább valami vállakozásba kezd, és a vagyonát gyarapítja.
Dehogy lett volna boldogabb.Ha nem lett volna így is "boldog" , akkor azt azt jelentené hogy csak kényszerből csinálta azt amit csinált és nem szívvel-lélekkel.Ami ugye kizárt.Minden fanatikus boldog kell hogy legyen, másképp csak gépek akik valami külső hatásra automatikusan cselekszenek.
;-) Őket ez nem érdekli, mert ők csak alkalmazkodnak hogy élvezzenek. (nem fanatikusok -khan)
Na és?? Fenneb mondtam hogy a fanatikus is csak azt teszi hogy élvezkedik, azt csinálja amit szeret.Másképp nem lenne hiteles.
Hehe, jó poén, majd ha nyerek a lottón, megveszem tőled anyut házi rabszolgának.
Heh, apámmal beszélj, én nem rendelkezem anyám felett.Minek kell neked szolga? hogy elvégezze azt amit te nem akarsz/amit nem tartasz fontosnak?? akkor nekem a pénz a szolgám.
És az anti-mansonságot mennyiért vállanád?;-)
Ááá.Azt már nem.Elvégre vannak elveim.És különebn is, ha meg is vennének, a gondolataimat nem tudnák felvásárolni.Akaratlanul is a szövegei felett filóznék :))
Attól, hogy te kitalálsz egy új értékrendet(mellesleg pld te nem is találtál ki semmi újat, ha jól sejtem;-) még a "gátak" megmaradnak, mivel a régi rendet le is kell rombolni. Ehhez viszont már fanatizmus kell(ebből logikusan következik, hogy aki nem fanatikus, arra nem fognak érték/eszmealkotóként emlékezni).
Nem értem.Nietzsche értékromboló/építő volt egyszerre és mégis eszmealkotóként emlékeznek rá (jó, elismerést nem kapott míg élt, de azután.)És nagyon is fanatikus volt.
a szükségleteid ura nem leszel, attól hogy mindenben ki tudod elégíteni őket - épp ellenkezőleg...
Áh, ha dúsgazdag vagy, kellemes rabság a szükségletek rabsága...
De ha jól értettem az előzőt, te mégis inkább elpuhult finnyás Cocza akarsz lenni;-)
Nem értetted jól.Csak azért mert dúsgazdag valaki nem feltétlenül elpuhult és finnyás.Csak akkor ha újgazdag plebs, márpedig én sem újgazdag (hanem inkább újszegény) és sem alsóosztályból származó nem vagyok.Azért akarok gazdag lenni hogy visszaállítsam az eredeti, kommunizmus előtti állapotot.
""I can't believe in the things that don't belive in me".
Ezzel aztán mindent mondtál, csak azt nem, hogy miben hiszel.
Rosszul értelmezted.A helye fordítás: "nem hiszek azokban a dolgokban, amelyek nem hisznek bennem".
Tehát csak abban hiszek ami bennem is hisz.Mert ugye én vagyok isten.
Pld az USA ellen lehetne (harcolni -kh), dehát ugye most "ő" lett a mi új apuskánk.
Apuska? na azér egy fokkal jobbak mint a szovjetek.
"Valley of death we are free, your father's your prison, youl'll see..." (MM)
Márpedig te is gürcölni fogsz, ha tényleg olyan vasakaratod van. Mielőtt majd esetleg ötven évesen nyugodtan hátradőlhetsz egy egész hétvégére valamelyik villádban...;-)
Áaa.Gyermekem nem lesz, pénz meg csak annyi kell hogy szindbád módra meg tudjak élni :)) persze mindenki ezt mondja és végül belehal a robotba, de bennem van annyi narcisszizmus hogy ne kínozzam magam munkával.
"meghalunk a tévében, de ők vetik a tévé által kibocsájtott fény árnyékát :P "
Ehhez számomra még egy külön magyarázat is szükséges:)
Egyébként néha az az érzésem, hogy egy kicsit túlmagyarázod a Manson-számokat;-)) Mindenesetre a fantáziád elismerésre méltó;-)
oké: tehát benne vagyok a tévében, rólam szól a műsor , de hirtelen megölnek (saját népszerűségem, úgymond a nézők ölnek meg, lásd Diana hercegnő halálát, akit a média ölt meg).
Namost műsor közben meghalok, miközben millió ember (néző) ül otthon a sötétben és bámulja ahalálom.A sötétben a tévé világít és ők árnyékot vetnek a falra.
Ez a fizikai része.A másik része az hogy ők azért vetik a halálom árnyékát, mert ők ölnek meg.Miattuk (a nézettség miatt) ölnek meg engem, ők a halálom okozói.
Nincs ez túlmagyarázva, mindössze egy FANATIKUS :)) agyra van szükség (nekem is ilyen van).
Minden MM dalnak két réteges értelmezése van.pl. a User friendlyben ott van a szociális/morális réteg amely a sztárokat fikázza, de ugyanakkor a mélyebb rétegű tartalmo korántsem a sztárokról szól hanem Manson két énjének a küzdelme, a dal a sztori szerves része.Csakhogy a második értelmezéshez fanatikus agy kell, kivülálló soha nem érti meg.
És minden dal ilyen.Csakhogy a nagytömeg megvetően legyint , áá az a bohóc Manson...ugye.
Szerencsére csak nagyon kevésnek adatik meg hogy megértse azt amit MM mondani próbál.Egyszerű szavakból ,közhelyekből épített fel egy gyönyörű, rejtett művet (a szobor, ha szarból is készült,ugyanolyan értékes mint ha márványból lenne) ami csak a beavatottak számára érthető, a tömeg csak a zajt hallja, nem látja az erdőt a fától (ez benne van a Beautiful people c. számban:)
Mert nem az én szolgám vagy :))
Ez viszont elég gyenge volt, gondolom elismered;-) Afféle alibi-válasz:) Tehát ezek szerint mindenki mást is tisztelsz.
Feltéve ha olyanokat ír mint te.Tisztelek mindenkit aki a tisztelet érzéstét váltja ki belőlem tudásával.Lehet zsidó, fekete, rabbi (cigány nem:)).
Na mosmá pá, üdvözlöm anyut is
Megírom neki :))
Megyek tanulni.
miért tanulsz??
üdv: kahn
God said to me:
-Marilyn Manson, we will no longer spell the word "god" G-O-D.
-How do you want to spell it, god?
He said:
GIVE ME A "D" !
GIVE ME AN "R" !!
GIVE ME A "U" !
GIVE ME A "G" !!
GIVE..ME..AN "S" !!!!!!
:)). Namost szerinted nyilván az előbbi csoport az értékesebb.De valami azt súgja nekem hogy az utóbbiakból kerül ki az emberi faj alkotó rétege.Aki megalkotja az eszmét amiért az első csoport él-hal.
:-)hehe, szeretnéd, mi? Hát azt hiszem ki kell ábrándítsalak... Először is egy eszmét szinte sosem lehet egyetlen ember nevéhez fűzni. Ha pld azt mondod marxizmus, az pld elég nagy kibaszás szegény Engelssel, pár kortársukkal, meg azokkal, akik előttük voltak, és hozzájárultak az eszme kialakulásához. Ugyanakkor vizsgáld meg Marxot, mondjuk nézd meg az élettörténetét. Életében nem szerzett se túl nagy hírnevet, se hatalmat. Miért küzdött? Mert hitt valamiben. Pedig biztos sokkal boldogabb lett volna, ha inkább valami vállakozásba kezd, és a vagyonát gyarapítja.
Egy eszmerendszert megalkotni valóban nagy dolog, de az sosem születik a semmiből(mint ahogy egyetlen más alkotás sem). Minden filozófusnak vagy ideológusnak tisztán látszanak az elődei, akiknek a zászlóját több-kevesebb fanatizmussal továbbvitte, és persze többé-kevésbé a saját képére formálta. Az az ember pedig, aki eljut odáig, hogy könyvbe foglalja - általa igaznak vélt - filozófiai mondandóját, az - nyugodtan elhiheted - fanatikus.
A vallások, vagy eszmék megalkotói legtöbbször fanatikusok. Persze vannak ellenpéldák pld szélhámos vallásalapítók, pénzügyi alapon, amiknek sokan bedőlnek, de ilyen ál-vallás még sosem élt meg hosszú időt, mivel a fanatizmus csak az alsóbb szintjein létezik.
A "másik emberfaj" között szerintem aligha találsz olyan embert, akik eszméket alkotnak. Pontosan illik rájuk a mondásod: "Teli hassal nem lehet gondolkodni, de minek is?" (remélem jól idéztem;-) Őket ez nem érdekli, mert ők csak alkalmazkodnak hogy élvezzenek. Ha azt hiszed, hogy közöttük nincs birka, hát az is súlyos tévedés, ugyanis ki az, aki mindig a pénzcsörgés felé megy? Talpnyaló, hízelgő és áruló - is mindig közülük kerülnek ki.
Kösz a kritikát, anyámat valóban eladnám de nem veszi senki.Minek kell nekem egy anya.
(M'ér, mennyibe kerül?:-))
Hehe, jó poén, majd ha nyerek a lottón, megveszem tőled anyut házi rabszolgának. És az anti-mansonságot mennyiért vállanád?;-) Mondjuk vallásos röplapok osztogatása, térítés minden koncert előtt ahová elszállítanak, de persze Mansont nem nézheted meg;-) És természetesen 10-20 megfigyelő figyelne állandóan, hogy betartod-e a megállapodásban rögzített szigorú szabályokat(tehát csalni nem lehet)... Nos?:))))
Tkp. minden szektával (beleértve a politikai irányzatok fanatikus követőit) az a helyzet hogy szivesebben vallnak magukévá olyasmit amit már rég kitalált egy okosabb egyén, minthogy új értékrendet/rendzsert alkossanak ahol semmi nem gátolja őket
Hát azt hiszem az előbb már elmondtam ezzel kapcsolatban a véleményemet, de azért hozzáfűznék még valamit. Attól, hogy te kitalálsz egy új értékrendet(mellesleg pld te nem is találtál ki semmi újat, ha jól sejtem;-) még a "gátak" megmaradnak, mivel a régi rendet le is kell rombolni. Ehhez viszont már fanatizmus kell(ebből logikusan következik, hogy aki nem fanatikus, arra nem fognak érték/eszmealkotóként emlékezni). Az új értékek megalkotói általában még mind a régi értékek rabságában fejezték be életüket, hiszen a romboláshoz egy emberöltő általában nem elég, persze voltak üstökösök is.
Persze azt hiszem összekevered a dolgot valamivel, méghozzá a dúsgazdagsággal, ami sokkal inkább függetlenséget és hatalmat biztosít manapság, mint bármi más, amennyiben nem hiszel semmiben.
Nem mások , hanem magam, saját testi/lelki szükségleteim felett.
Hehe, szerintem éppen ellenkezőleg. Ha pénzed van uralkodhatsz a nem-fanatikusok fölött(a fanatikusok viszont általában nem engedelmeskednek a pénznek, ezért kárhoztatják ma annyira a fanatizmust), de a szükségleteid ura nem leszel, attól hogy mindenben ki tudod elégíteni őket - épp ellenkezőleg...
Elpuhult, finnyás telibebaszott kólameki férgekkel.Azistenit.Éljen a szalonna meg a kisbicska
De ha jól értettem az előzőt, te mégis inkább elpuhult finnyás Cocza akarsz lenni;-)
Nem mondhatom hogy nem hiszek semmiben.MM: "I can't believe in the things that don't belive in me". Ez a Manson-filozófia alapja, és végtelenül igaznak találom.
Ezzel aztán mindent mondtál, csak azt nem, hogy miben hiszel.
Harcolni? Ki ellen? Nem te magad mondtad hogy ebben a safe and dumb világban nincs mi ellen harcolni? Esetleg saját magaddal
Pld az USA ellen lehetne, dehát ugye most "ő" lett a mi új apuskánk.
Soha, de soha nem fogom megérteni azokat akik negyven évig dolgoznak olyan dolgokért amikre nem is lenne szükségük ha nem dolgoznának.
Akkor magadat sem fogod megérteni?
Már hogyne lenne rá szükségük. A kenyérre mindenkinek szüksége van. Márpedig te is gürcölni fogsz, ha tényleg olyan vasakaratod van. Mielőtt majd esetleg ötven évesen nyugodtan hátradőlhetsz egy egész hétvégére valamelyik villádban...;-) A gazdag vállakozó gyerkőcöknek tényleg gyöngyéletük van, de az életét végiggürcölő apucit nem irígylem, sőt megvetem.
Magyarázat: meghalunk a tévében, de ők vetik a tévé által kibocsájtott fény árnyékát :P
Ehhez számomra még egy külön magyarázat is szükséges:)
Egyébként néha az az érzésem, hogy egy kicsit túlmagyarázod a Manson-számokat;-)) Mindenesetre a fantáziád elismerésre méltó;-)
Ez viszont elég gyenge volt, gondolom elismered;-) Afféle alibi-válasz:) Tehát ezek szerint mindenki mást is tisztelsz(gondolom még azér' nincs házikomornyikod). Sz'al ezek után sokra megy az én hatalmas hiúságom a te tiszteleteddel...;-)
Na mosmá pá, üdvözlöm anyut is,
Megyek tanulni.
Üdv: Rabe
Nem, Gép01 nem a gépeket élteti, túl nyilvánvaló az irónia. Ráadásul, mint mondtam, már több hozzászólását olvastam.
Kár, pedig olyan szépen leírta a csökevényes kis érzéseimet.
". A "szélsőségesek" a fanatikusok, akik inkább eszmékért élnek, míg a "nem-szélsőségesek" inkább az élet örömeinek, és eszmékhez is csak saját jól-felfogott érdekükben csatlakoznak
:)). Namost szerinted nyilván az előbbi csoport az értékesebb.De valami azt súgja nekem hogy az utóbbiakból kerül ki az emberi faj alkotó rétege.Aki megalkotja az eszmét amiért az első csoport él-hal.
Nem véletlen, hogy a hithű kommunistákat jobban tisztelem, mint azokat, akik egy jobb falatért még az anyjukat is eladnák.
Kösz a kritikát, anyámat valóban eladnám de nem veszi senki.Minek kell nekem egy anya.Ugyan már.
"Hithű" - valahogy ez a szó nagyon visszás mert ugye legtöbbször egy keresztény jut eszembe aki a maga jólétéért olyasmit választ ami garantáltan eljuttatja őt a saját kis mennyországába, de azért neki nem kell semmit cselekedni.Tkp. minden szektával (beleértve a politikai irányzatok fanatikus követőit) az a helyzet hogy szivesebben vallnak magukévá olyasmit amit már rég kitalált egy okosabb egyén, minthogy új értékrendet/rendzsert alkossanak ahol semmi nem gátolja őket.Dehát ez a szolgasors, öröklődés, na, te jobban tudod.
A "Félkegyelmű" idézet rendkivül érdekes, és sokat lehetne vitatni.DE!én nem érzem magaménak.Én nem tehetséget vagy valami álszent dolgot akarok megvásárolni, hanem az elszigeteltséget, függetlenséget és hatalmat.Nem mások , hanem magam, saját testi/lelki szükségleteim felett.
"Höhö, én minden háborúra ezt mondom. "
Mert te nem hiszel semmiben. Tudod hogy szól az ősi mondás: "Ha meghalsz, tiéd lesz a menny, ha győzöl, tiéd lesz a Föld. Úgyhogy HARCOLJ!
Nem mondhatom hogy nem hiszek semmiben.MM: "I can't believe in the things that don't belive in me". Ez a Manson-filozófia alapja, és végtelenül igaznak találom.
Harcolni? Ki ellen? Nem te magad mondtad hogy ebben a safe and dumb világban nincs mi ellen harcolni? Esetleg saját magaddal.
Úgy várják a nyugdíjat, mint a megváltást, pedig a plebs számára épp a munka az, ami lassítja az öregedést. Nyugdíj után mindenki rohamos gyorsasággal leépül...
Munka lassítja az öregedést: de ki a fasz akarja hogy sokáig éljen ha mindennap gürcöl :)) azér várják a nyugdíjat hogy gyorsan éljenek/haljanak.
Soha, de soha nem fogom megérteni azokat akik negyven évig dolgoznak olyan dolgokért amikre nem is lenne szükségük ha nem dolgoznának.
Én azt csinálnám az anarchistákkal, hogy összeszedném őket, aztán egy lakatlan szigetre raknám őket, pár létfontosságú felszerelési tárggyal egyetemben. Meg kéne figyelni, mire jutnak 20-30 év alatt.
Én ugyanezt csinálnám véletlenszerűen összegyűjtött, az utcákon mászkáló 20-25 éves fiatalokkal.Elpuhult, finnyás telibebaszott kólameki férgekkel.Azistenit.Éljen a szalonna meg a kisbicska :)).
Ja, és miért tisztelsz egy szolgát?:)
Kösz a kódokat, remélem rájövök, hogy mire is valók...;-)
Mégis küldjem mailben? ;) Amúgy ha van windows commander nevű progid akkor elindít, katt a felső kis ftp gombra, majd új kapcsolat, ide az ip címet beirni a "felszolgáló neve/host name" sorba, majd Ok,connect, innen már könnyű.
Most egy kis sublime literatúra:
"they've cast the shadow of our perfect death" (A place n the dirt - Manson)
Ez kéremszépem gyönyörű példája annak hogy MM mennyire "nem eccerű".
Magyarázat: meghalunk a tévében, de ők vetik a tévé által kibocsájtott fény árnyékát :P
Más: "let's jump upon the sharp swords, and cut away our smile, without the trhreat of death there's...stb" (Reflecting God - MM)
A tükröző isten - a tévé.Manson rájön hogy ha benne van a tévében akkor ő maga az isten (the camera will make you god, that's how jack became sainted - Lamb of god,holyWood).
Namármost hogy lesz öngyilkos a tévé? Kikapcsolja magát.És a régi tévéken, mielőtt kikapcsolódna a tévé, egy vizszintes fehér csík jelenik meg (a mosoly) mely egy fehér ponttá zsugorodik ( pl. egy vívótőr, felülnézetből - hisz fentről ugrunk rá).Na ehhez mitszósz ecsém.Vagy én vagyok kötöznivaló bolond vagy MM egy kibaszott zseni hogy ne sokat mondjak.
Nem, Gép01 nem a gépeket élteti, túl nyilvánvaló az irónia. Ráadásul, mint mondtam, már több hozzászólását olvastam.
Nem olvasom mostanában a kultúrát, de majd utánanézek.
Számomra meg azért nem jön be a Carpe Diem, mert másszóval azt jelenti, hogy szarok az elődökre és szarok az utókorra.
Én valahol olvastam hogy te egykor komcsi bállítottságú voltál.Lehet hogy keverlek, de igaz ez? És az szerinted nem hirtelen nagy változás, ahhoz képest hogy csak 22 éves vagy?
Hát igen, ez valóban nagy változás, de ehhez kellett vagy 5 év. Egyébként az alapvető habitusom azóta sem változott. Tudod, végletekig leegyszerűsítve két féle embertípus van: a "szélsőséges", és a "nem-szélsőséges". A "szélsőségesek" a fanatikusok, akik inkább eszmékért élnek, míg a "nem-szélsőségesek" inkább az élet örömeinek, és eszmékhez is csak saját jól-felfogott érdekükben csatlakoznak. Nos nyilván dereng már, hogy mindenféle -akár egymást gyűlölő- vallási-politikai szélsőség ugyanannak az embertípusnak a tagjaiból kerül ki... Nem véletlen, hogy a hithű kommunistákat jobban tisztelem, mint azokat, akik egy jobb falatért még az anyjukat is eladnák.
Passz.Viszont még mindig úgy érzem hogy igazam van.
Öőőőő...Miben is?;-)))
most az én sorom hogy azt mondjam hogy "áá, mindenki ezt állítja".
Senki nem vallaná be hogy ő a pénzér rabszolga lenne.Viszont te amúgyis szolga vagy..:))
Na látod, ezért nem kell nekem a pénz!;-Đ
Van egy jó idézet a "Félkegyelmű"-ben, amikor Gavrila Ardalionovics magyaráz a hercegnek:
"Tudja, ha szerzek egy csomó pénzt, akkor a legnagyobb mértékben eredeti ember leszek. A pénz épp azért a legaljasabb és leggyűlöletesebb valami, mert még tehetséget is tud adni. És fog is adni a világ végezetéig."
Ez tetszett, ugye?:) Gondolom te is ezt várod tőle;-Đ
hehe, te is tudod hogy mindkettő egyaránt...És a pénz mindkettő "jólétét" biztosítja.
Hát, tényleg.
Höhö, én minden háborúra ezt mondom.
Mert te nem hiszel semmiben. Tudod hogy szól az ősi mondás: "Ha meghalsz, tiéd lesz a menny, ha győzöl, tiéd lesz a Föld. Úgyhogy HARCOLJ!"
Szerencsére ez csak a plebsnél fordul elő, ugye...;)
Ja. Úgy várják a nyugdíjat, mint a megváltást, pedig a plebs számára épp a munka az, ami lassítja az öregedést. Nyugdíj után mindenki rohamos gyorsasággal leépül...
Nájnincsnéjlz tetszett, bár talán egy kicsit anarchista jellegű, ami viszont rendkívül unszimpivé is teszi egyben. De azért egész értelmes.
Egyébként erről eszembe jutott valami. Én azt csinálnám az anarchistákkal, hogy összeszedném őket, aztán egy lakatlan szigetre raknám őket, pár létfontosságú felszerelési tárggyal egyetemben. Meg kéne figyelni, mire jutnak 20-30 év alatt.
Ja, és miért tisztelsz egy szolgát?:)
Kösz a kódokat, remélem rájövök, hogy mire is valók...;-)
láttam a legutolsó Manson-lemezt a CD-pincében 2000 forintért:) Majdnem megvettem, de aztán mégsem, pedig szinte originál volt, megérte volna.
Hmm, igeen, megérte volna :)) Ritka jó kis lemez.Először csalódás volt, mert olyan üresnek éreztem, semmitmondónak.Csakhogy (ha olvastad a Kultúra topicba általam leírt élményt) ez a helyzet gyökeresen megváltozott, és most állítom hogy a legérzékenyebben és legcsavarosabban megírt album az utóbbi években.Ugyanis (bocs ha már olvastad) egy olyan gyilkosság/öngyilkosság az alaptémája, ahol a tettes és az áldozat ugyanaz az ember.Arról szól, hogy miként lesz a lázadó rocksztárból saját maga ellensége és gyilkosa: a kamera istenné avatja, de meg is öli a saját népszerűsége.És az egész album a koponyában játszódik: a golyó, amit kilő, behatol a fejébe...stb olvasd el a kultúra topicos 540-es beszólásom.
Draculnak utánanéztem, sajnos ez az egyetlen hosszabb kaliberű a kb. 5 hozzászólása közül.
ja, nem nagyon vegyül el a pórnép közt :))
Nem t'om hogy jött ide (ti. hogy minden pillanatban meghalunk -Khan) a "carpe diem" szemlélet, de az engem is eléggé irritál
hát úgy jön ide hogy az "élj a pillanatnak" mozgalom lényege az hogy nincs múlt és jövő, hanem csak jelen.Innen én arra következtettem hogy e felfogás szerint az ember mindig ujjászületik hogy épp az aktuális pillanatot teljesen megélje.
De ez számomra a carpe-diem dolog nem jön be, én pl. a jelenben nem hiszek.Számomra csak múlt (emlékek) és jövő (tervek) létezik.
tehát az ilyeneknél az átalakulás olyan lassan és észrevehetetlenül zajlik le, hogy egyáltalán nem hasonlítható a halálhoz.
Igen, ezért mondja MM hogy "lassan hal meg".Mert olyan észrevétlenül építi fel saját halálát hogy csak akkor eszmél rá mi történt amikor már rég halott.
Én valahol olvastam hogy te egykor komcsi bállítottságú voltál.Lehet hogy keverlek, de igaz ez? És az szerinted nem hirtelen nagy változás, ahhoz képest hogy csak 22 éves vagy?
Ez nekem is tetszik:) Olyan mintha Manson is hinne az egykorvolt "Aranykorban";-)
Hisz is.MM szerint az aranykor a tévé előtti korszak volt.Azért is mondja hogy utálja azt akivé vált, mert utálja a sztárt magában.Utálja, hogy olyasmivé vált, ami ellen tiltakozott.Ezért is tragikus az átváltozása, ezért is mondja hogy "when all of your wishes.." stb az Antichrist végén.De ugyanakkor nem próbálja martirizálni magát, nem sajnálkozik.Az AS albumon van egy rejtett szám.És abban mondja hogy "I am not a victim, and you are not a victim.This is what you deserve and this is what we deserve.This is something we brought upon ourselves."
Igen, de kb ötszázszor annyi egyéb szükségleted van, mint egy ősembernek, tehát ugyanott vagy. Lehet hogy kevesebbszer vagy éhes, de pld. már egy kevésbé ízlő kaja is éppúgy el tudja venni a boldogságodat mint az ősemberét az éhség.
Passz.Viszont még mindig úgy érzem hogy igazam van.
A pénz jó ha van, de nekem annyit nem ér meg, hogy rabszolga, vagy korrupt mocsok legyek miatta, mert akkor nem tudnék a tükörbe nézni.
most az én sorom hogy azt mondjam hogy "áá, mindenki ezt állítja".
Senki nem vallná be hogy ő a pénzér rabszolga lenne.Viszont te amúgyis szolga vagy..:))
Happiness In Slavery
slave screams
he thinks he knows what he wants
slave screams
thinks he has something to say
slave screams
he hears but doesn't want to listen
slave screams
he's being beat into submission
don't open your eyes
you won't like what you see
the devils of truth steal the souls of the free
don't open your eyes
take it from me
i have found you can find
happiness in slavery
slave screams
he spends his life learning conformity
slave screams
he claims he has his own identity
slave screams
he's going to cause the system to fall
slave screams
but he's glad to be chained to that wall
don't open your eyes
you won't like what you see
the blind have been blessed with security don't open your eyes
take it from me
i have found you can find
happiness in slavery
i don't know what i am
i don't know where i've been
human junk
just words and so much skin
stick my hands thru the cage of this endless routine
just some flesh caught in this big broken machine
ugye tetszett...Nine Inch Nails.
. Mindenki eldöntheti, hogy neki mi a fontosabb: a teste, vagy a lelke;-) Nem kell félreérteni!;-Đ
hehe, te is tudod hogy mindkettő egyaránt...És a pénz mindkettő "jólétét" biztosítja.
"Teli hassal nem lehet filozofálni, de minek is?" (DrotMalac)
. Akkor sem tetszik, szar az egész. Olyan mű-háború lenne, ami szart sem ér.
Höhö, én minden háborúra ezt mondom.
Az embernek akkor van vége, ha minden vágya teljesült.
Aha, amikor már nincs miért küzdeni.Szerencsére ez csak a plebsnél fordul elő, ugye...;)
Na, szíjjá sok kendert, aztá' írjá valamit!
Eddig ez vót a legemberibb mondatod hosszú vitánk alatt.Megfogadom :D
Tán mégsem vagy gép?
Tisztellek: Smoker Bandit
""You make your body a place where germs and diseases don't want to live by filling it full of alcohol and drugs." (Marilyn Manson)
A Gép01 bemutatkozását én is olvastam már. Nem rossz, de valahogy én elég felemás érzelmekkel viszonyulok ehhez a figurához. Az odáig még tetszik, hogy a gépek, meg a pénz, meg a tudomány hatalma ellen ágál, a baj az, hogy eléggé velem-ellentétes irányból.
Nekem mindig endi jut róla eszembe, akit viszont ki nem állhatok. Afféle érzelmes-romantikus egyenlősdi proli-keresztény-rokker.
Ja, tényleg érdekel a Manson-szám. Az SS Rabe mailcímére el is küldheted. Előre is kössz. A múltkor, mikor Pesten jártam, láttam a legutolsó Manson-lemezt a CD-pincében 2000 forintért:) Majdnem megvettem, de aztán mégsem, pedig szinte originál volt, megérte volna.
a Holy
Wood a pokol.A második, a Mechanical a mennyország, az űr.A harmadik, az Antichrist pedig a beteljesülés
Mi ez a fordított sorrend? Vagy mégis inkább a pokol felé haladunk?;-)
Draculnak utánanéztem, sajnos ez az egyetlen hosszabb kaliberű a kb. 5 hozzászólása közül.
Valóban.Ez tkp. a carpe diem szemlélet alapja (mondjuk én nem szeretem ezt az irányzatot).De én nem ezeket az apró változásokra céloztam, hanem az igazán nagyokra, amelyekből csak pár akad az ember élete folyamán.
Nem t'om hogy jött ide a "carpe diem" szemlélet, de az engem is eléggé irritál. Jól van, értem mire gondolsz, bár ez is személytől függ. Van aki kitartó és makacs, és egyáltalán nem hajlamos a hirtelen pálfordulásra(mint pld én;)), tehát az ilyeneknél az átalakulás olyan lassan és észrevehetetlenül zajlik le, hogy egyáltalán nem hasonlítható a halálhoz.
i hate what i have become to escape what i have been
Ez nekem is tetszik:) Olyan mintha Manson is hinne az egykorvolt "Aranykorban";-)
És a pénz korántsem ayért kell hogy nagyobbat röffentsek, hanem azért mert vannak elképzeléseim amiket mindenképp be akarok telsesíteni.Utazás, jó autók: alapszükségletek.
Na ja. De ilyen elképzelései mindenkinek vannak...;-)
De az alapvető szükségletek kielégítése jóval könnyebb.Pl. a kajaszerzés, mindennapos túlélések, menekvés a kardfogú tigris elől stb
Igen, de kb ötszázszor annyi egyéb szükségleted van, mint egy ősembernek, tehát ugyanott vagy. Lehet hogy kevesebbszer vagy éhes, de pld. már egy kevésbé ízlő kaja is éppúgy el tudja venni a boldogságodat mint az ősemberét az éhség.
Nagyon fordul a kocka.Csak azt ne mondd hogy a pénz nem boldogít :D
Nem is mondom:) A pénz jó ha van, de nekem annyit nem ér meg, hogy rabszolga, vagy korrupt mocsok legyek miatta, mert akkor nem tudnék a tükörbe nézni.
És szintén nem akarok napi 8 to 17 ledolgozni húsz éven át.De tétlenül sem akarok ülni egész nap és siránkozni hogy ez kell meg az kell
Én nem is siránkozom. Mindenki eldöntheti, hogy neki mi a fontosabb: a teste, vagy a lelke;-) Nem kell félreérteni!;-Đ
Úgyérted, hogy meghalni olyasmiért amiben hiszel?Amiért érdemes? :)) Amiért meghalni érdemes azért élni is érdemes (22-es csapdája).
Én jobban szeretem azt a verziót, miszerint ha nincs semmi amiért érdmes meghalni, akkor élni sem érdemes...
Ki beszél kenyérről? Kapnak ők is puskát vazz.Demokrácia van vagy mi.
Jó, akkor legyen nekik is puskájuk. Akkor sem tetszik, szar az egész. Olyan mű-háború lenne, ami szart sem ér.
És az Antichrist album utolsó dalának utolsó mondata: "when all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed."
Ez tetszik:)
De tényleg: minden vágy teljesülése után, egy rövid, múló boldogságérzet után az üresség tör rá az emberre, nincs már miről fantáziálnia. Az embernek akkor van vége, ha minden vágya teljesült.
Vagy nem?
Na, szíjjá sok kendert, aztá' írjá valamit!
"Az új generációhoz tartozom. Az új kor új kihívásokat hozott. A gépek uralkodnak fölöttünk. Ehhez alkalmazkodni kell, különben nem felelünk meg a követelményeknek. Erősnek, könyörtelennek és pontosnak kell lenni. Aki nem ilyen, az kirostálódik. Új kor, új generáció, új kihívások. Aki lemarad, az kimarad. Nyomorékok, lassúak és buták, csúnyák és MÁSOK kihullanak. Ez az élet, a modern élet törvénye. Megértés, szeretet, és érzelgősség, áhitat a gyengék és a maradiak jellegzetessége. Életünk, szórakozásunk, harcunk és gondolkodásunk digitális, műanyag és mindenek fölött álló. Aki nem lép egyszerre... Tudomásul kell venni, hogy amiként a zenében is és a tudományban is a digitális és a kíméletlen hangzás veszi át az irányítást, ugyanúgy az életben is. Semmi se számít, egyedül a pénz, a tudomány és a hatalom. Érzelmek feleslegesek és károsak."
machine head
És olvasd el a kultúra/MM topicba írt 540-es hosszab beszólásomat!!! Föltétlenül.
A Manson számot mondjuk egy magyar ftp szerverről tudnád letölteni.Ha komolyan érdekel elküldöm a szerver ip címét, ill. a user nevet és a pass-t emailben.Apropó "out of hell": ez nem optimista szám.Nem arról szól hogy most ugyan a pokolban vagyok de majd jön a mennyország ahol minden jó.Nem.Szerintem a halottból emberré válás szimbóluma.A mechanical albumot megelőző állapot tükrözése.Amúgy a dal harmadik sora: i'm a saint got a date with suicide.Vagyis a "pokolból" az öngyilkosság a kifele vezető út :)).
Ja és ha már Manson: az első album, a Holy
Wood a pokol.A második, a Mechanical a mennyország, az űr.A harmadik, az Antichrist pedig a beteljesülés.A rádöbbenés hogy tulajdonképpen semmi sem igaz és minden szabad :))."Saw heaven and hell were lies/ when i'm god everyone dies."
Más: az általam bemásolt hosszú idézet Dracul kollega terméke.Nekem is szerfelett tetszett, és ezel akartam bizonyítani neked hogy a pénz igenis nélkülözhetetlen számomra.
Más: a ZyklonB szöveg nagyon jó.Tartalmilag hasonlít MM dalaihoz: agyhalál, hernyóstátusz...a viperafészek különösen tetszett.Megfelelője a mansoni világban: "the world in my hand there's noone left to hear you scream"
Ilyen alapon/szempontból a korábbi éned lényegében minden másodpercben megszűnik létezni, nem? Hiszen mindig változik az idegállapotunk.
Valóban.Ez tkp. a carpe diem szemlélet alapja (mondjuk én nem szeretem ezt az irányzatot).De én nem ezeket az apró változásokra céloztam, hanem az igazán nagyokra, amelyekből csak pár akad az ember élete folyamán.
Tehát én egyfelől szeretek hinni a biológiai "evolúcióban", vagy a "faj erősödésében", de abban nem vagyok biztos, hoyg ez valamiféle "boldogabb" állapot felé való haladást jelent.
Na ez speciel tetszik.Ugyanis ha úgy vesszük MM is ennek a híve,Az ő fejlődése is egy "boldogtalan", tragikus fejlődés.Egyrészt, azt mondja hogy "i have become what i have feared", ill. a Portrait... albumon "i hate what i have become to escape what i have been".
És az Antichrist album utolsó dalának utolsó mondata: "when all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed."
Mondjuk ezek a példák nem igazán a darwini fejlődésre találnak :)).
Tehát te pld azt mondtad, hogy az élet a fejlődés magasabb fokain egyre "könnyebb" - én ezzel nem értettem egyet
igen, gondolom arra célzol hogy egyre bonyolultabbá tesszük az életünket.De az alapvető szükségletek kielégítése jóval könnyebb.Pl. a kajaszerzés, mindennapos túlélések, menekvés a kardfogú tigris elől stb.
Az már nagyon gázos dolog, ha valakinek küzdenie kell a pénzért...
Max. egyetért.Nézd, én csóró vagyok.És szintén nem akarok napi 8 to 17 ledolgozni húsz éven át.De tétlenül sem akarok ülni egész nap és siránkozni hogy ez kell meg az kell.Akkor már inkább a kötél.És a pénz korántsem ayért kell hogy nagyobbat röffentsek, hanem azért mert vannak elképzeléseim amiket mindenképp be akarok telsesíteni.Utazás, jó autók: alapszükségletek.
Én más síkon haladok
Nagyon fordul a kocka.Csak azt ne mondd hogy a pénz nem boldogít :D
Valami nagy háború itt Európában, az már valami lenne.
Úgyérted, hogy meghalni olyasmiért amiben hiszel?Amiért érdemes? :)) Amiért meghalni érdemes azért élni is érdemes (22-es csapdája).
Öngyilkos is csak akkor szeretnék lenni, ha velem együtt mindenki meghalna:)
Húú ezt Mansontól koppintottad :) Ő mondta hogy a saját tökéletes temetését úgy képzeli el hogy egy rejtett bomba robban fel és mindenkit megöl aki résztvesz a temetésen."I'd kill myself to make everybody pay".
Most abban mi az élvezet/férfiasság, hogy kenyérér' sorbaálló embereket leszedsz 2 kilóméterről?
Ki beszél kenyérről? Kapnak ők is puskát vazz.Demokrácia van vagy mi.
Na báj: vadKhander
"How seriously should you take me? As seriously as you take yourself." (Marilyn Manson)
Emitt egy Zyklon(B) dalszöveg, nekem igencsak tetszik:
7. Worm World
Musick: Zamoth/ Destructhor
Lyric: Bĺrd "Faust" Eithun
Planetary sickness, the state of the world. Time, Death, God; inbreed overkill altered through decayed moral causing global infection. Compulsion of matter, the remaining part of dreariness and obsolete dejection. Man breeds ignorance and fatality. Empty eyes and a soul forsaken, an intellect like zero, reasons for pandemic genocide. Human trash, wasted flesh, is that what you wanna be? Practise what you preach.
In despite of development from chaos humanity has degenerated in relation to the primordial state. Misconception and misinterpretation of values, surrounds you like a mental drape.
You stink - that`s how you are. You reek - that`s what you`re at. You are mentally dead - that`s what you`ve become. You are matter without content - that`s what you`re all about. And you thought you were the highlight of the ladder of evolution?
No matter if you do your best, it`s still a worm world with you in the middle of the viper`s nest.
Teccik az idézet!:)) Honnan van????? Látni akarom ennek a nicknek a többi hozzászólását is!:)
Ugyanakkor manapság az eredeti nemesség már nem igazán tartozik a leggazdagabbak közé. A feltörekvő billgécek/bunkó sznobok már letaszították/megelőzték őket:) De egyébként teljesen egyetértek a fazonnal.
ha valamilyen mentális változáson mész át (mondjuk pesszimistából optimista leszel) akkor a korábbi éned megszűnik létezni.
Ugyan már. Ilyen alapon/szempontból a korábbi éned lényegében minden másodpercben megszűnik létezni, nem? Hiszen mindig változik az idegállapotunk.
Most akkor szerinted van fejlődés vagy nincs
HJó' van vazze, én is ellentmondásos vagyok ám! Asszed csak te lehecc olyan?:)
Na. Tehát én egyfelől szeretek hinni a biológiai "evolúcióban", vagy a "faj erősödésében", de abban nem vagyok biztos, hoyg ez valamiféle "boldogabb" állapot felé való haladást jelent. Tehát te pld azt mondtad, hogy az élet a fejlődés magasabb fokain egyre "könnyebb" - én ezzel nem értettem egyet.
Egyébként újabban a "Long hard road out of hell" a kedvencem.Hallottad? Elkűdöm ha kell.
Nem hallottam. Hogyan küldenéd el?:) (Ha mp3-ban küldöd, akkor majd előbb nyitnom kell egy új mailcímet ahová felfér.)
:)) Nagyon az [billgéccé-válás] elején.De hát küzd az ember.
Nahát épp ez az. Az már nagyon gázos dolog, ha valakinek küzdenie kell a pénzért... Abból már csak egy kis feltörekvő bunkó sznob lehet, akinek az életéből 40 évet elvett a vég nélküli pénzhajhászás...
Én sem születtem gazdagnak/nemesnek, nagy szívás, dehát ez van. A pénzhajhászás, meg az éjt nappallá tevő munka (csak azért, hogy nagyobbat röffenthessek?) viszont mocskosul taszít, ezért aztán anyagilag nem is jutok előre.(majd talán a lottón;-) Én más síkon haladok;-Đ
Meg se próbálod, pedig rengeteg háború van a világon.
Gondoltam már rá, de rájöttem, hogy én nem olyasmire vágyom, hogy elmegyek dzsungelországba lődözni a jelentéktelen bennszülötteket. Valami nagy háború itt Európában, az már valami lenne. Öngyilkos is csak akkor szeretnék lenni, ha velem együtt mindenki meghalna:)
Mondjuk előre megbeszéled a dolgot a rötölö klubbal és a végén bekaszálod a jutalalékot, azzal kimész az USA-ba, veszel egy darab erdőt, bekeríted és nyugodtan rendezel hajtóvadászatot kínaiakra meg illegális bevándorlókra.Hja kérem...
Szerintem ilyen csak a zsanklódvandál meg májkel dundikopf-filmekben van, de ha van is, akkor is tiszta gyáva figurák csinálják. Szarajevóban állítólag volt ilyen, hogy párszázezer dolcsiér' elvitték a jelentkező gazdagokat egy jó kis teljesen biztonságos távcsöves embervadászatra. Most abban mi az élvezet/férfiasság, hogy kenyérér' sorbaálló embereket leszedsz 2 kilóméterről?
Úgy látom elkúrtam a linket.Az index valszeg nem szereti.Bemásolom ide az ominózus szöveget (ami egy fórumos hozzászólás):
"Könnyen lehet, hogy ezen sorok elolvasása után valaki óriási sznobnak, sôt továbbmegyek, elmebetegnek fog titulálni,
hisz megesett már velem, de higyjék el, enegem ez a fajta hozzáállaás (mármint az ellenlábasoké) rettenetesen
szórakoztat. Mert tudom, hogy savanyú az a szôlô, amit soha életükben nem kóstoltak, és minden valószínűség
szerint soha nem is fognak kóstolni, így soha sem szembesülhetnek azzal a többletjelentéssel, melyet ezek a
ruhadarabok (is) hordoznak, s melynek neve: stílus. Ôk sohasem fogják megérezni azt, hogy milyen érzés egy 500
ezer forintos Fendi ágyneműben ébredni egy luxuslakában a Budai Várban, majd úszni, vagy teniszezni menni,
ahonnan ismét hazatérve az otthoni szaunázás után elkölteni egy gasztronómiai élmény-számba menô villásreggelit,s
tetôponként elkortyolni egy pohár Dom Perignon pezsgôt... És itt még csak reggel 11 óránál járunk.
Úgyhogy kedves Hölgyeim és Uraim a plázákban fel-alá járkáló "Ken-ek és Barbie-k" egyáltalán nem járnak drága
ruhákban, nem élnek "drága" életet, egyszerűen csak olyan disznók, akik azt hiszik, hogy mert egy-egy nagyobbat
röffentenek a többi disznónál, máris kijöhetnek, sôt már ki is jöttek az ólból.
S kérem, ne higyjék azt, hogy ha valaki felvesz egy-egy drágább ruhadarabot (atyavilág: egy 50 ezer forintos cipôt!-ne
értsék félre ez nem én vagyok, sajnos ebben az árkategóriában én nem találok olyan lábbelit, mely kielégítené
igényeimet) az már "gazdag" ember. Nem. A gazdagság MINDEN tekintetben gazdagságot jelent, hihetetlen
kifinomultságot, érzékenységet. S még valamit: teljes elkülönülést. Elkülönülést a társadalom azon rétegeitôl,
melyeknek az értékrendje össze nem egyeztethetô a övékkel. S gondolják végig: ez így helyénvaló. A baj nem ott van,
hogy aki "felülrôl szemlél" az nem tud elvonatkoztatni attól ami "alul van", hanem ott, hogy általában az "alsóknak" fáj
az, hogy valójában SOHA nem kerülhetnek feljebb.
Sajnos a "kommunizmus circa 45 éve" szinte teljesen elpusztította azt a réteget, mely a valódi "gazdagságot"
képviselte, helyettük saját, nevetségesen kisszerű proletárjait próbálta a helyükre ültetni-természetesen minden
eredmény nélkül. Véleményem szerint a cipész maradjon meg a kaptafánál, vagyis egy proletár ne próbáljon a
"bársonyszék" felé kúszni, mert próbálkozásai siker nélküli, szánalmas próbálkozások maradnak mindig is.
Lezárva kis moralizáló szösszenetemet, remélem néhányak számára egy egészen új, s nem feltétlenül azonnal
elvetendô, adalékokat sikerült adnom a téma átfogóbb megismerésével kapcsolatban.
Nevetséges bármit is csinálni, de jó!? Hepi hepi já já jááá! ;))
Nem te mondtad, hogy "szarni jó"?;-)
De igen, de pejoratív éllel.Ugye van egy kis ellentét a "szar" és a "jó" között.
az még nem jelenti azt, hogy minden mentális és fizikai
átalakulás = halál;-) Ha érted, hogy mit mondok:)
Fizikailag nem, de talán a filozófiai felfogásom szerint igen.mert gyakorlatilag, ha valamilyen mentális változáson mész át (mondjuk pesszimistából optimista leszel) akkor a korábbi éned megszűnik létezni.
Az örök élettel a fejlődésnek
is vége.
Most akkor szerinted van fejlődés vagy nincs? Mert eddig nem nagyon komáztad.És tkp. ki mondta hogy örökké akar élni mert én nem.Sőt.Úgy értem nem ebben a valóságban.
Nem tudod, hogy reggel a moslékot hozom-e megin', vagy a nagykést:)))
Hehe, azért tetszik az egészséges önkritikád miszerint moslék a hozzászólásod.De azért nem vagy annyira ijesztő hogy kést képzeljek lelki kezeidbe.
Ez a sor melyik számban is van?
Dope show.Egyébként újabban a "Long hard road out of hell" a kedvencem.Hallottad? Elkűdöm ha kell.
"Spin my way out of hell, there's nothing left this soul to sell
Live fast and die fast too
How many times to do this for you?
Oh Mary, Mary
To be this young is oh so scary
Mary, Mary
To be this young i'm oh so scared
I wanna live, I wanna love
But it's a long hard road, out of hell..."
Olyan nincs, hogy vezérré válás:) Valaki vagy az, vagy nem
én inkább úgy fogalmaznám hogy egyes emberekben meg van a mag, a csira.Öröklődik.It's all anatomic.Viszont a társadalom úgy lebéklyózza őket hogy lehetetlen kibontakoztatniuk adottságukat.
Te szolga akarsz lenni hogy ne állj be a sorba? Van egy frankó rész a 22-es csapdájában.Fejből: "Őrnagy őrnagy annyira nem gyakorolt hatást az emberekre, hogy még a legközönségesebbekre is hatott azzal, hogy mennyire nem hat rájuk".
:P
ha megkérdezed valakitől hogy
szolga akar-e lenni, vagy úr, akkor szerinted mit válaszol?;-)
Hmm.Az egy dolog hogy mindenki úr akar lenni, de az megint más hogy ki mit kezd akkor ha ténylegesen úrrá válik.Mert a pénzt elkölteni is tudni kell.
Klikk! Olvasd végig ha jót akarsz! :)
És most hol tartasz? Félúton a billgéccé-válás felé?;-)
:)) Nagyon az elején.De hát küzd az ember.
Hehe, majnem stimmel, csak a bőrkabátom nem olyan földig érő hosszú, pedig teccik az a fazon.
Hmm, lefogadom hogy legszívesebben méregdrága fekete selyemingben erőszakolod meg a szőke lányokat :)).A kaszát pedig a bőrkesztyűk mellett tartod.Kedvenc italod a vodka jéggel.Meg citrommal.
És mi van, ha ez a "felsőbb én" nem is te vagy?;-)
Akkor gáz van.Illetve, gáz lenne.De legnagyobb sajnálatodra az is én vagyok.
Várom az adandó alkalmat, várom a
következő nagy világválságot;-)
Meg se próbálod, pedig rengeteg háború van a világon.Szerintem jó lenne hadat üzenni a világnak és a gyogyóban végezni, mert ott legalább békén hagyják az embert.És üzlet is van a dologban ugye.Mondjuk előre megbeszéled a dolgot a rötölö klubbal és a végén bekaszálod a jutalalékot, azzal kimész az USA-ba, veszel egy darab erdőt, bekeríted és nyugodtan rendezel hajtóvadászatot kínaiakra meg illegális bevándorlókra.Hja kérem....
Mint az alsós kisiskolás, akivel nem foglakoznak eleget, és úgy próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy valami
balhét csinál;-)
Igen de kérem az "i still win" szóra koncentrálni.A kisiskolás aki legyőzte a világot.
Na látod.Megint bezabálta a malac a sok moslékot ami a dróton keresztül érkezett.Leköpik, lenézik, de a malac ravasz állat.Sunyi szemei soha nem laknak jól, a zsíros, vértolulásos tekintet csak álca.Sertéi alatt finom bőr feszül, agya gyorsan dolgozik."Etessetek", ismétli folyton, "tömjétek belém a világ mocskát, beengedem a szépet és a rosszat, a keserűt és sósat."
Talán nem kellett volna.De már késő.
Igeeen?? Nade miér kell enni? És utána kiszarni? Nem látod mennyire nevetséges?
Hája. Nevetséges bármit is csinálni, nevetséges de jó:-) Nem te mondtad, hogy "szarni jó"?;-)
na akkor itt van aprobléma, mert az én felfogásom szerint a halál csak egy átalakulás, mentális és fizikai transzformáció.
Ja, de ha minden halál = mentális és fizikai átalakulás, az még nem jelenti azt, hogy minden mentális és fizikai átalakulás = halál;-) Ha érted, hogy mit mondok:)
Ahelyzet az hogy VAN öregedés, és pont azt kell elkerülni
Ja, de most képzeld el. Fölfedezik az örökélet-szérumot. Minden nyomorult kis pondró örökké élni akar, és hivatkozni fognak majd mindenféle hülye jogokra hogy ők is örökké élhessenek, holott az csak a legsikerültebb embereket illetné meg, de még őket sem, mert ki nevezheti magát jogosan az evolúció végcéljának? Senki. Az örök élettel a fejlődésnek is vége.
Az az érzésem hogy te vagy a Halál.Folyton lökdösöl az öngyilkosság fele :)) meg találkozni akarsz velem és ilyenek.Majd 30 évesen elvihetsz.
Hehe:-) cocák-rémálma?;-) Nem tudod, hogy reggel a moslékot hozom-e megin', vagy a nagykést:)))
Szereti de nem tiszteli őket.Addig szereti míg hasznára van."When you're not, then they love another."
Hát a vezérnek nem is kell tisztelnie az alattvalóit. Ez a sor melyik számban is van?
Sőt, ha te szolga akarsz lenni, oké.Csak benned megvan a vezérré válás hajlama.
Olyan nincs, hogy vezérré válás:) Valaki vagy az, vagy nem:-Đ (manapság persze a törtető talpnyalókból lesznek vezetők) Ezzel csak az a gond, hogy ez a hajlam a legtöbb emberben megvan, ugyanis ha megkérdezed valakitől hogy szolga akar-e lenni, vagy úr, akkor szerinted mit válaszol?;-) Nem akarok ilyen közönséges lenni...;-)
Óriási hátrányból indultam, a gettóból, ahova a kommunizmus dobta a családom
És most hol tartasz? Félúton a billgéccé-válás felé?;-)
Tkp. egy fekete hajú, hosszú bőrkabátos sasorrú arisztokratának képzellek ;) Ezér lett vóna csalódás a pattanásos kis csóka.
:-) Hehe, majnem stimmel, csak a bőrkabátom nem olyan földig érő hosszú, pedig teccik az a fazon, majd mire 30 leszel, veszek olyat, az jobban megy a kaszához;-) Méghogy "pattanásos ki csóka">-Đ
MM csak egy ilyen szócső, akin keresztül saját felsőbb énem tudatja velem hogy mit kell tennem,
És mi van, ha ez a "felsőbb én" nem is te vagy?;-)
Harcolj, háborúzz, ne csak mesélj.És igen, akkor nem lennél szájhős ha mindazt amit elmondsz, megcsinálnád.Ha má olyan militarista vagy, whatsoever.
Na igen, de ha én a jelen világban egymagamban nekiállnék "militarizálni", mongyuk hadat üzennék a világnak, akkor még annyit se tudnák mondani, hogy "kezeket fel", máris kicsavarnák a kezemből a játékpuskát és rövid úton kényszerzubbonyban figyelnék a gyogyóba', mint társadalomra veszélyes elem. Várom az adandó alkalmat, várom a következő nagy világválságot;-)
Vagy ezt csak a gyávaságom mondatja?;-)))
"I'm glad that you hate me enough to spend your time here.I still win then, don't I ?" (Marilyn Manson)
Mint az alsós kisiskolás, akivel nem foglakoznak eleget, és úgy próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy valami balhét csinál;-)
A pizzazabáló disznót meg mingyá másként néznéd vazz, ha előtte 2 napig nem ennél.
Igeeen?? Nade miér kell enni? És utána kiszarni? Nem látod mennyire nevetséges?
T'od, mer' mentalice nem lehet meghalni, csak legfeljebb átalakulni;-), meg amúgy sem erről beszéltünk, hanem a
normál öngyilokró'.
na akkor itt van aprobléma, mert az én felfogásom szerint a halál csak egy átalakulás, mentális és fizikai transzformáció.
T'od ez a "még nem tapasztaltam/éltem eleget" szöveg nagyon gázos, mer ha megnézed,
akkor bármely 80éves ugyanezt mondaná, ha nem lenne olyan, hogy öregedés. Nincsigazam?
És ha a nagymamámnak farka lenne ő lenne a nagypapám.Ahelyzet az hogy VAN öregedés, és pont azt kell elkerülni.Máskülönben stimmel amit mondasz, de hát kicsit túl elméleti.
Heh, nekem nincs semmi kínom.
Huszonnyóc évesen má' fiatalnak fogod látni
a harmincas csajokat, nyugi.
Hehe.Meglátjuk.Az az érzésem hogy te vagy a Halál.Folyton lökdösöl az öngyilkosság fele :)) meg találkozni akarsz velem és ilyenek.Majd 30 évesen elvihetsz.
Ha pld becsapódik egy üstökös, vagy drasztikusan változik az éghajlat akkor elsősorban a magasabbrendű fajok
pusztulnak el, mert nekik több igényük van. Na ezért hülyeség az, amit mondtál.
Aha, de az ember akkor se fog elpusztulni mer kiokoskodik valamit.És a Földet úgyis elpusztítja, és akkor bye-bye bacillusok.Na jó tudom akkor is lesz túlélő mikroorg, de...az már mindegy.
Az eszközeire nem haragszik az ember, hanem szereti őket.
Szereti de nem tiszteli őket.Addig szereti míg hasznára van."When you're not, then they love another."
T'od a legtöbb ember szolgának születik, és nem vezet jóra, amikor másra nevelik
őket.
Egyetértek.Én nem is a szolgák érdekeit védem.Sőt, ha te szolga akarsz lenni, oké.Csak benned megvan a vezérré válás hajlama.
Há most mit mongyak? Akkor nálam meg a militarista élvezetek mellett foglal el egyenlő helyet, na?;-Đ Mé' ne lehetne
menetelni is, meg gondolkodni is? Erre nem tucc mit mondni, mi?
Dehonnem tudok.Lehet egyszerre enni, meg szarni (heh, visszatérő metafora;) De az milyen ?!
z SS, az a fekete rend. Az elit. Az abszolút jobboldal. A tradíció. Ott má' a nemesség/értelmiség dominált
És mégis szolga vagy haha.You're just a copy of an imitation...
Hehe, ja ezt szeretem, ez az igazi vasakarat! De ezt csiná'ni kell, nem mondogatni, ugye?
Hah, a vasakaratban nincs hiány.És hidd el, csinálom is.Természetemtől fogva.Óriási hátrányból indultam, a gettóból, ahova a kommunizmus dobta a családom (kutyabőrős nemes és polgári családot).De igyekszik az ember ;).Nőni kell, elfoglalni a világot.God will crawl before my feet.
Aszondod te leszel a
führer? Hát ha ezt hirdeted, akkor biztos nem.
Én vagyok a führer.Csak nem ebben a valóságban.Ittt csak szolga vagyok.
Tipikus rajongói tévképzet;-)
Nem-nem.Úgyértemhogy MM csak egy ilyen szócső, akin keresztül saját felsőbb énem tudatja velem hogy mit kell tennem, MM csak egy "angyal" aki hozza az üzenetet.Támasszam alá?
"Some people, people who haven't experienced and would not
know...sit and try to judge someone's work in a sentence.
it doesn't make you stronger. You can't feel someone else's pain.
Who is better,what does this song rip off? I am a pop artist,
I know how to make my statements in musical references, in
images. But I am a dead star. I am pointing to you...don't
miss what I am telling you."
Igazad van, HALÁL az emancipációra!
De ettől még szerintem nem kell kinyírni a vén szatyrokat.
Vajszívű :)).De azért halál az emancipációra, ez biztos.Lenézem a nőket.Nem szabad kiengedni őket a hármas szerepből: the whore, the cook and the mother.
Asszed hogy valami kis nyüzöge kölök vagyok 10 dioptriás szemüveggel?;-)
Tkp. egy fekete hajú, hosszú bőrkabátos sasorrú arisztokratának képzellek ;) Ezér lett vóna csalódás a pattanásos kis csóka.
Én mikor mondtam ilyet?:) Arról nem tehetek, hogy a szövegem alapján mindenki
erre asszocijál;-)
Nade kéhvlek. Csakis te tehetsz róla.
A másik meg az, hogy milyen tettekre gondolsz? Szal egy ilyen gennyes, unalmas, szappan világban milyen "tetteket"
lehet végrehajtani? Sz'al mikor nem lennék én szájhős? Ha most jöttem vóna az idegenlégijóból?
Nyavalyogsz bazmeg ?! Szerepcsere :))? Milyen tetteket? Harcolj, háborúzz, ne csak mesélj.És igen, akkor nem lennél szájhős ha mindazt amit elmondsz, megcsinálnád.Ha má olyan militarista vagy, whatsoever. "You do just what they tell you"
Hab' acht!
KanAbyss
"I'm glad that you hate me enough to spend your time here.I still win then, don't I ?" (Marilyn Manson)
Határeset.Személy szerint nem nézném meg pl. a nagyszüleidet:)) És mit szósz te ahhoz, amikor egy hájas, zsíros disznó (nem én, alig 67kg vagyok;)
degeszre tömi magát pizzával? Isn't it nice?
Mé, oi is van, aki a nyugdíjszexre izgul bazze;-)
Na minde, akkor is sántít az elméleted mer' pld a szarást sem tilthatjuk meg, tehát azzal nem megyünk igazán sokra, ha jól elszidjuk, mint "alantas, emberi dolgot". Az egész csak nevelés kérdése. Pld van olyan nép is, akiknél pld a fingás, vagy a böfögés egyáltalán nem szégyen(má bocs' a vulgáris kifejezésér';).
A pizzazabáló disznót meg mingyá másként néznéd vazz, ha előtte 2 napig nem ennél.
Ki a f..sz mondta hogy én azt nevezem ömngyilkosságnak? Az én saját lassú öngyilksságom az, amikor olyanokkal beszélek mint te ;)... (fuck the smiley-s).Amikor mentálisan ölöd magad, haver.
Na, ez elég gyönge volt. Má' nem tudtál mit mondani? (Mint én az einsteinesnél;-Đ)
T'od, mer' mentalice nem lehet meghalni, csak legfeljebb átalakulni;-), meg amúgy sem erről beszéltünk, hanem a normál öngyilokró'.
A droggal kapcs: még nem tapasztaltam annyit, hogy belemenjek.28 évesen igen.Harminc évig akarok élni mindössze
Hát ez se nagy eresztés. T'od ez a "még nem tapasztaltam/éltem eleget" szöveg nagyon gázos, mer ha megnézed, akkor bármely 80éves ugyanezt mondaná, ha nem lenne olyan, hogy öregedés. Nincsigazam? De. Meghalni áltlában csak az akar, akinek vmi kínja van.
Nem, te 28 évesen sem mennél bele. A Deicide együttes pld. a 90-es évek elején azzal keltett feltűnést, hogy megígérték: 33 évesen öngyilkosok lesznek, (hogy így egy évvel éljék túl Jézust) de a szarházi szemetek má' asszem elmúltak 33 évesek, azt basznak kinyúvadni. Na ennyit az ígérgetésekről. Huszonnyóc évesen má' fiatalnak fogod látni a harmincas csajokat, nyugi.
Mittomén hogy milyen veszély, nem is érdekel cseppet sem.Tán az ember fenyegeti őket.Ebből az egészből kezdem azt hinni hogy a teremtésben hiszel :P
Hát épp ez az. nem fenyegeti őket semmilyen veszély vazz. Ezért tud az élet olyan sokat kibírni. Hiába jön ide kisbolygó, ha némely mikroorg megél 113fokos nagynyomású vízben, vagy van amelyik -4fokos tengervízben is. De ha minden igaz olyan is van, amelyik az űrben sem pusztul el.
Ha pld becsapódik egy üstökös, vagy drasztikusan változik az éghajlat akkor elsősorban a magasabbrendű fajok pusztulnak el, mert nekik több igényük van. Na ezért hülyeség az, amit mondtál.
Mi ez a kibaszott valóság amit annyiszor hangozatsz?
Ami mindenkire vonatkozik.
Tudhatnád, hogy minden vezér valójában lenézi a "hűséges szolgákat", eszköznek tekinti őket.
Nana, azér. Az eszközeire nem haragszik az ember, hanem szereti őket. Általában az engedetlen kutyákat meg lovakat szoktuk megvetni, nem? T'od a legtöbb ember szolgának születik, és nem vezet jóra, amikor másra nevelik őket.
2.a testi élvezetek mellett egyenlő helyet foglal el a szellemi élvezet is.
Há most mit mongyak? Akkor nálam meg a militarista élvezetek mellett foglal el egyenlő helyet, na?;-Đ Mé' ne lehetne menetelni is, meg gondolkodni is? Erre nem tucc mit mondni, mi?
SA/SS
Tehát az SA-sok azok a barna-inges menetelős kopasz erőslegények, akik amúgy hót tahók meg prolik, meg minden, de szükség volt rájuk, mer' bunyózni azt jól tudtak, a pártgyűlésekről jól kihajigálták az oda nem illő elemeket, meg beleléptek egy-két szájba. Úgy általában a nemzeticoccializmusból ők voltak a coccializmus. Később aztán má' nem volt rájuk szükség...
Az SS, az a fekete rend. Az elit. Az abszolút jobboldal. A tradíció. Ott má' a nemesség/értelmiség dominált, legalábbis az élbolyban, mer' a mezítlábasoknak olyan hosszú ranglétrát kellet bejárni, hogy oda nem jutottak el.
"there is an exit here
i say it is and it(become)s true".
Hehe, ja ezt szeretem, ez az igazi vasakarat! De ezt csiná'ni kell, nem mondogatni, ugye? Aszondod te leszel a führer? Hát ha ezt hirdeted, akkor biztos nem. A helyes recept szerint azt is meg kell nekik(az embereknek) mondani, hogy mit kell akarni;-)
Manson minden egyes szavát CSAK HOZZÁM intézi.
Tipikus rajongói tévképzet;-)
igen, a férfiak megmaradhatnak, de halál a vén szatyrokra.Az értelmesebbik fele úgyis hímnemű.Igazam van?
Igazad van, HALÁL az emancipációra!
De ettől még szerintem nem kell kinyírni a vén szatyrokat.
Komolyan, csak azért nem szeretnék találkozni veled, mert tuti lerombolná a rólad alkotott képet.
Mos' mé?:) Asszed hogy valami kis nyüzöge kölök vagyok 10 dioptriás szemüveggel?;-)
áh...mondtam én hogy ilyen-olyan bátor harcos anyámtuggyami vagyok? Lófaszt
na ájjunk csak meg egy röffre cocza. Én mikor mondtam ilyet?:) Arról nem tehetek, hogy a szövegem alapján mindenki erre asszocijál;-)
A másik meg az, hogy milyen tettekre gondolsz? Szal egy ilyen gennyes, unalmas, szappan világban milyen "tetteket" lehet végrehajtani? Sz'al mikor nem lennék én szájhős? Ha most jöttem vóna az idegenlégijóból?