Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.08 0 0 620
Minden esetre én véletlenül nem szoktam behajtani az egyirányú utcába szemből :-)) csak ha sietek...

Mi alapján itélsz te itt IQ-t ??? Neked hányas IQ--d van???

Nem szeretem a németeket, de még mindíg összetartóbbak, mint a magyarok.. Magyarok még saját magukat is utálják, nem csak a körülöttük élő nemzeteket... És közben azt hiszik, hogy ők a janik!!!

Neked milyen csodakocsid van, amihez képest a bmw kutyafasza??? (mert szerintem nem sok ilyen típus van a szériakocsik között..)

Előzmény: Inner Circle (619)
Inner Circle Creative Commons License 2001.05.08 0 0 619
Figyeled, milyet villant a bajor intelligencia? :9
Előzmény: fastcar (617)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.08 0 0 618
Van hozzá érzékem :-)
Előzmény: fastcar (617)
fastcar Creative Commons License 2001.05.08 0 0 617
Jól levontad a tanulságot!
Előzmény: Cabrio320i (616)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.08 0 0 616
Akkor TE egy marha vagy :-))))) Ha nem tudsz vezetni, szabálytalanúl közlekedsz, miért a bmw-seket gyalázod..
Előzmény: Inner Circle (614)
Astra Agressor Creative Commons License 2001.05.08 0 0 615
Hah, hah. Az első én vagyok... :-)
Előzmény: Törölt nick (605)
Inner Circle Creative Commons License 2001.05.08 0 0 614
Nem az autótípus, hanem a leírt szituáció + cselekvés alapján ítéltem. (Bár a BMW-sek a bögyömben vannak, mert a múltkor átintegettem egynek hogy szép a kocsija, közben meg átmentem egy behajtani tiloson, rendőrök perszenagy számban jelenvoltak. (Azóta kergetem a gyereket a csekkel.))
Előzmény: Cabrio320i (612)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.07 0 0 612
Szerintem egy ilyen szituban nem az a lényeg, hogy bmw vagy sem, mivel nem teljesítménytől függ, hanem jóindeulattól, vagy attól, hogy ki tudsz-e játszani egy ilyen hülyét, te is gyökér lehetsz, ha az alapján itélsz, hogy valakinek bmw-je van vagy sem..
Előzmény: Inner Circle (603)
Inner Circle Creative Commons License 2001.05.06 0 0 611
Nem ugyanarról a szituációról volt szó. Egy gyengébb autót szívatni úgy hogy lelassítok aztán nem engedem előzni, kicsit más mint otthagyni a fószert aki halál szabálytalanul próbál előzni.
Előzmény: GTI 16V (609)
alapib Creative Commons License 2001.05.06 0 0 610
Ugyan, versenyezni jó, versenyezni szép. Versenyzés és gecizés két külön dolog. Az egyikben két többé kevésbé egyenlő adottságú fél áll szemben, azt megnézik ki az ügyesebb. A másik puszta szivatás.

Amugy a Saabot egy másik családtag használja rendszeresen, én csak akkor, ha neki nem kell.

Sztori no 2. Még gimnázium utolsó évében volt, hogy első, szüleimtől kapott kocsival, egy kis polskival jöttem át az Árpád hídon pestről budára egy lánnyal, éjszaka. Egy telepi jocikkal megrakott piros 316os bmw kitalálta, hogy velünk fog szórakozni, hé kislány üljél át, stb. Forgalom kicsi, ugyhogy semmit nem tudtam csinálni, nyilegyenes hid, ők a gyorsabbak. Megállás, kiszállás nem, pálya, ők négyen vannak, stb. Már tényleg nagyon idegesítő volt az egész amikor beugrott, hogy a híd pesti végén a belső sáv elmegy Esztergomnak, a külső lemegy a bécsi útra, a középső pedig kettéválik. Sikerült ugy manőverezni, hogy a bmw ment a belső sávban, én a középsőben. Annyi agyuk persze nem volt, hogy átlássák mi lesz, ha odaérünk, én pedig mint a nagykönyvben, mentem végig az eszergomi íven, majd utolsó pillanatban elkaptam a kormányt és le a Bécsi útra, gizda gyerekek pedig el a Dunakanyar irányába.

És még a lánynak is imponált ;)))

Előzmény: GTI 16V (609)
GTI 16V Creative Commons License 2001.05.06 0 0 609
alapib!

Gartula, de ha van egy rendes autód akkor miért a buzukival szoktál "általában" járni??? :)
Ha meg élvezted a szitut amikor lenyomtad a BMW-t akkor miért zavar ha ő is ezt csinálja egy gyengébb autóval? Szóval szerintem Te sem vagy külömb mint a sportauspuffos bmw-s, csak Te nem minden nap játszod ezt a játékot...

Előzmény: alapib (608)
alapib Creative Commons License 2001.05.06 0 0 608
Sok agresszív bmw-s rohadtul megsértődik, ha nem kapja meg ami szerinte jár neki, aztán csak néz ha megkapja ami tényleg jár neki.
Nálunk két kocsi van, általában a bmw-sek által annyira lenézett suzukival járok. Fekete, sötétített üvegű, sportkipufogós 5ös bmw rendszeresen szórakozik a Szilágyi Erzsébet fasorban. Egyik kedvence pl hogy jövök a japán-magyar csodával úgy ötvennel a budagyöngyénél kifele, elöttem a bmw, a budakeszi elágazásnál lelassít 40-35-re, erre bemegyek a belső sávba előzni és mikor mellé érek átnéz, vigyorog egyet, épp csak annyi gázt ad hogy ne férjek be elé, én meg kénytelen vagyok fékezni és visszaállni mögé ha nem akarok elmenni a kanyarodó belső sávból budakeszinek.
Múltkor véletlenül a másik autóval voltam, SAAB 9000 a régi ős- turbós fajtából („mikor bekapcsol a turbó, mintha egy vasalódeszkával vágnának derékon” ahogy mondani szokták), nem a lebutított ecoturbo. Hűvösvölgyi úton pirosban állok, remus sportauspuff érkezik, himbálódzik a wunderbaum ahogy beáll mellém, nem zavartatva magát, hogy kétszer egysávos úton vagyunk. Csávókám átnéz, látom, ismerős vagyok neki valahonnan, de nem emlékszik. Lámpa vált, bmw elhúz úgy fél autót, amikor a fordulatszám eléri a 2500-t turbó bekapcs, és kényelmesen elmegyek bunkókám mellett, úgy háromnegyed autóval, akkor kicsit leveszek, persze figyelek hogy a fordulatszám ne nagyon csökkenjen, a bajor csoda megint megpróbál jönni, úgy látszik nem volt még elég, mikor mellém ér megint odalépek és elhúzok.
A Moszkva térig nyomta utánam, még háromszor próbált meg lámpánál lenyomni (2szer szabálytalanul, másfelé kanyarodó sávból persze), egyszer se sikerült neki.
Inner Circle Creative Commons License 2001.05.05 0 0 607
Főleg végsebességben és átlagfogyasztásban? :)
Előzmény: Törölt nick (605)
Inner Circle Creative Commons License 2001.05.05 0 0 606
Végre megjelent egy pali a szégyentábla-topikból, és finoman célozhatok a stílusának hiányosságaira. Nem értem az ilyen embert.
Előzmény: BkorVette (604)
BkorVette Creative Commons License 2001.05.05 0 0 604
???

Udv.:B.korVette

Előzmény: Inner Circle (603)
Inner Circle Creative Commons License 2001.05.05 0 0 603
"és jelzek neki a középső újjammal, hogy viszlát:-))"

És még vigyorogsz is, miközben mondod, hiszen a BMW annak a rövidítése, hogy "Bazmeg, Menő Wagyok", ha beledöglök is. Elég gyalog fickó lehetsz, ha Zastavásokat előzöl nyitott BMW-vel és szükségét érzed mutogatni nekik.

Előzmény: Cabrio320i (597)
CaddyLacee Creative Commons License 2001.05.05 0 0 602
Nem stimmelt sajna :)
De legalább jól megvertek minket :\
Köcsög kinyitotta elém az ajtót, én meg nem fértem el, hát beleakadt az én autómba. És akkor még nekik állt feljebb...
De ez hosszú történet, ezért (is) utálom a béjemvét, meg a tulajokat.
DE! Tisztelet a kivételnek.

Előzmény: E30M40 (601)
E30M40 Creative Commons License 2001.05.05 0 0 601
Szia CaddyLacee!

"egy béjemvének már leszakitottam az ajtaját :)"

És stimmelt a Caddyre?:):):)Nem is mondtad,hogy bontóban dolgozol:)

Előzmény: CaddyLacee (600)
CaddyLacee Creative Commons License 2001.05.04 0 0 600
E30M3izéna :)

Ha le tudsz szoritani a kistalicskáddal, akkor megmutatom :)) Söt, viszlek is :)
De viccen kivül, szivesen.

Cabrio320ijtdhdiklxzzr! :)

Ha a nevemböl nem derült volna ki, Cadillacom van. Ja, és ne lödözzél, egy béjemvének már leszakitottam az ajtaját :)

Üdv

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.04 0 0 599
ezt ő mondta, nem én! szegénykém csak egy szürke hétköznapi renaultban ült, amiből még 25 db volt abban az utcában! :-) én is befordulnék!
Bocsi :-)))
Előzmény: Cabrio320i (598)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.04 0 0 598
Ne legyé beképzelt : "na gyere szépfiú" :-)))
Előzmény: Törölt nick (596)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.04 0 0 597
Engem sem szoktak beengedni, de ilyenkor rendszerint valahogy beszopatom az embert :-) vagy megverem... Pl a népligetnél mostanában nem ballrólelőzőm a sort, hanem jobbról, és a végén amikor a lámpához érek, a zastavás ipse rámegy az elötte levőre kb 4 mm-re , hogy érezzem, hogy nem fog beengedni.. ilyenkor a trükk, hogy nagy gázzal indulok, de rögtön fékezek is, az ember mire kapcsol, hogy nem elé akarok bemenni, már teljesen ráfutott az elötte jövőre, én meg mögötte átmentem a bal oldalára, mivel beszorúlt az elötte menő autó mögé, szép nyugodtan jobbról megelőzöm és jelzek neki a középső újjammal, hogy viszlát:-)) ,,',, :-)))
Előzmény: Törölt nick (596)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.04 0 0 596
vasárnap hazafelé az M7 szűkített szakaszán egy csillagos sl nem volt hajlandó lehúzódni. nem tudom mi volt a fun neki abban, hogy a belső sáv csak 2m széles én meg a szélesebbikben előzöm a vasát. igaz ő baromi szabályos volt 60km/h, míg én 140.
vannak ezek a csak azért is fazonok. engem még felhúz, ha a kisebbségi érzésével kiborul, amint meglát és bosszul.
múltkor a dugóban egy fazon nem akart átengedni a másik sávba, mire megkérdeztem tőle fennhangon, hogy miért nem, akkor kiszólt, hogy "na gyere szépfiú". (zavarta a nyitott tetős bmw :-))) úgy kell neki!
Előzmény: Cabrio320i (595)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.04 0 0 595
Az utobbi években lenyogodtam, már nem villogok, megelőzöm a leállósávan, vagy akár a füvön. Már nem bosszantom magam :-)))

Az autópályán én is 140 körül szoktam menni, gyorsabban nem is érdemes, mert úgyis kijönnek elém, viszont a 140-ről nem lassítok (ürgolyhókból tanultam: senki kedvéért nem fékezünk)
Van olyan, hogy balatonig 5x megelőzőm ugyanazt a buzi-t, aki elmegy mellettem 180-al, villog, dudál, stb.. Aztán valahogy megint beálla 100-as tempóra, amikor utolérem, megint elkezdi nyomni..
Régebben ilyenkor kihajtottam az embert a világból. Mára már nem érdekel, ha nagyon eflbosszant, megdobálom kólásüveggel, vagy aprópénzzel..

Előzmény: Pugfan (594)
Pugfan Creative Commons License 2001.05.04 0 0 594
Háát, velem tegnap reggel, Bpestre menet történt igen érdkes dolog: 2/A-n (kb. autópálya, de kinn van a 80-as tábla) siettem befelé, úgyhogy 140 (3000-es fordulat), odaérek egy belső sávban utazgató sötét kék Suzuki sedan mögé, villantok egyet, mire lehúzódik, én elmegyek mellette...

Minden rendben megy, de a 2/A végén van egy 270 fokos kanyar, ott besz
kül 1 sávra az út. Suzuki jön mögöttem, bejön mellém (én a külső sávban, a belsőben lassítók vannak), no sebaj, gázra lépek és bemegyek a Suzuki előtti autó elé. Az emelkedőn kicsit jobban gyorsulok, mint a Suzuki, de tartom a békés 140-et, rá az M3-ra, majd a Shell kút után utolér, és levillog én lehúzódok (ott már trafi szokott lenni, úgyhogy csak 120), ahogy elmegy mellettem jól megnéz, mutogat...

Ki érti ezt? Mi volt a baja velem? hogy rávillantottam? Hogy gyorsabban mentem, mint ő????

Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.04 0 0 593
Én meg átlöttem volna egyet és elvettem volna a kocsiját!!!

Milye is van????

Én is be szoktam engedni magam elé másokat, de csak ha látom, hogy elég erőszakos, és tud vezetni..

Nagyon sokszor szívtam már, hogy sietek, züld buzukit kiengedem aztánmindenkit beenged magaelé, elsőbbséget ad a mellékutcáknak, és beszorúl a busz és a villamos közé, majd pont mikor minden üres elött kiteszi az indexet és 20 percig parkol egy akkora helyre, ahova egy dupla utánfutós kamionnal betolatnék...

Előzmény: E30M40 (592)
E30M40 Creative Commons License 2001.05.04 0 0 592
Szia Lacee!

Hát nem én voltam,mert én leszoritottalak volna az ut szélére:)
Hogy belülről is megcsodálhassam végre a kocsidat:)Tán még vinnél is egy kört?:):):)

Előzmény: CaddyLacee (591)
CaddyLacee Creative Commons License 2001.05.04 0 0 591
Múltkor én is meglepödtem.
Hajókázok a szentendrein, mellettem jön egy valami régebbi 3-as bmw, átnézek, minek megy ez mellettem :) Aztán egy fiatal srác integetett, hogy tetszik neki az autóm :) Vigyorogtam egyet, aztán elmentek.
Kivétel erösiti a szabályt :)
avantage Creative Commons License 2001.05.04 0 0 590
Ma csodalkoztam: autopalyan utolert egy szep 3-as BMW, lehuzodtam, hogy megelozzon, de nem volt nagy a sebessegkulonbseg, igy beszorultam volna egy teherauto moge. Ezt eszrevehette a BMW-s, es lassitott, beengedett maga ele, es csak utana elozott meg.

Persze, lehet, hogy nem kellene csodalkoznom, hiszen nem magyar rendszamu volt.

Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.02 0 0 589
Nem tudok meglepődni, az emberek 99%-a barom állat.. De mitől lenne más??
Előzmény: Törölt nick (588)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!