Igen, igen, zsuzsa és sokávadázs kérlek valamit meséljetek erről a DakotaPress dologról, mert próbáltam utánanézni a topicokban, de nem sikerült megfejtenem
Off mindenki: sajnos ugy alakult, hogy lelkiismereti okokból- ez közelebbről a kitiltott DakotaPressel való szolidaritás- ki fogom tiltatni magam. majd mailben kommunikálok eztán azokkal, akikkel eddig is csevegtem.Csók zsuzsa ON
Bár az sem baj ha vannak, csak akkor meg kell velük egyezni, hogy csak egy bizonyos mennyiségű zsírt rágjanak le rólam, és azt sem minden részemről :o))
pizza -- vidéken leszek :-(
tűzijáték: esmét csak --"-- :-(
öbölúszás: na, ez meg egybeesik a BEAC MAXI-val, ami abszolút prioritás, úgyhogy csak akkor mehetnék úszni, ha kibúvó ürügyet keresnék, hogy miért nem tudok indulni a MAXI-n. :-( Nade még megtörténhet. :-)
Mindazonáltal szeretném kifejezni azt a reményemet, hogy az újabb úszás után nem fog megint osztódással szaporodni a topik, mert már így is majdnem megtölti a kedvenceket, és alig látom tőle a többit. Lehet, hogy elmaradott agyú vagyok, de még nem esett le, miért jó, ha ugyanaz a társaság két topikban nyomul egyszerre. Csak többfelé kell figyelni.
krapp néni kérem, nem is tetszett kóstolni az almáimat (pedig nem akadt volna a torkodon :-))... Több független szagértő egybehangzó véleménye szerint azonban jól néztek ki, és finomak voltak... Alma helyett fel tudok ajánlani szőlőt, saját termést, hatalmas szemekkel és mézédesen, félkilós fürtökben (remélem csináltam étvágyat... :-)). Fogyasztható bármelyik topicsek-találkán :-)))
Előtte is barangolhatnánk egyet, és azt mondják, hogy ezt a tűzjátékot mostan a budai oldalrol kell nézni, úgyhogy szerintem legyen a Batthyány tér 18.00 a csarnok bejáratánál ...
köszöntés neked is Shiro, remélem ezután nem fetrengésben fogjuk váltani egymást, hanem pölö mellúszásban??
bár meg kell hagyni, fetrengésben jobb vagyok:(
Nemtom a bringa dolgot, de gondolom, hogy lehet azzal is jönni ... akkor is a metronál találkozunk.
Aki nem tudja a mobilszámomat az szóljon, és küldöm emilben, és akkor ott is lehet jelentkezni, ha nem ér oda a metróhoz 11.00-re
Ez jó ötlet!
Bringával lehet menni, csókolom? :)
Az öbölátúszásra kéretik mindenki, hogy kúrálja ki magát mindenféle nyavajából. Nem akarom azt hallgatni, hogy beteg voltam, azért úsztam 12 perc alatt 4,6-ot, hüp-hüp-hüp :))
Hogy én lazán három körül leszek megint, az tuti. Bár csodaszemüveggel... :)