az idei koncertrol: szerintem van ra esely, hogy lassan elkezdenek jarni... a tavalyi igen kiraly buli volt, szerintem nem szamitottak ra, hogy ilyen van Europa ezen szegleteben... ;-) ja, es en az utolso pillanatig sem hittem el, hogy tenyleg eljonnek, meg is kerdeztem oket emailben, de persze nem valaszoltak ;-) aztan csak megvettem a jegyeket (8ezer volt darabja...)... ;-)
soha nem ugy kepzeltem az elso chems koncertemet, merthogy minden penz elment a jegyekre, ezert HEV-vel mentunk Mogyorodra, ott meg gyalog az aquaparkig. szoval at kellett setalni egy poros, tehenszarszagu falun hogy odaerjek ;-) semmi bajom a tehenszarszaggal, en is falusi gyerek vagyok, de valahogy mindig ugy kepzeltem hogy egy londoni klub elott fogok sorba allni a koncert elott par orat ;-))) ahhoz kepest eleg flash-es volt.... >;) tekertek a nenikek haboru elotti bicajokkal, ugattak a kutyak, es toluk parszaz meterre egy-ket ora mulva a chems jatszott... ;-))) heheh.
szoval tavaly is csak utolso pillanatban kerult fel a honlapjukra a gluglu, tehat attol meg, hogy ott nincs fent, lehet remenykedni.... NAGYON DURVA volt a koncert, minden penzt megert. en ilyet meg nem hallottam. es nem lattam ;-))
ja, a The Test-et asszem 2 fontert (~700HUF) hozattam anno ;-) de akkor meg nem volt Singles DVD, ugyhogy annyit megert... a Tescoban ki lehet fogni erdekes dolgokat ;-))) de amugy tenyleg a MM a legolcsobb, a Prodigy album barhol neztem 5k folott nyitott, ott meg 3.6khuf volt...
meg nem hallottam, de mostmar nem kell sokat varni ra ;-)
Nemrég a Singles DVD le volt hivatalosan árazva a kiadó által itthon 4000 FT-ra, 7000-ről.Én akkor vettem meg.Asszem már nem tart az akció.
Viszont tény,hogy nem sűrűn látni a boltokban.
Én sajna anno nem is tudtam a GluGlu-s Chem koncertről:(
Nekem nincsenek túl jó élményeim a netes rendelésből,mert volt ami sokat késett,és nekem kellett íméleznem,hogy küldjék már(Amazon.com!!),de volt olyan is ami teljesen jól,időben megjött,akkor már az angol Amazon-ról rendeltem.Ha pedig nem késik a cucc,akkor csak szimplán idegeskedek,hogy megjön-e időben a cd,és milyen állapotban:))Szóval nem vagyok egyszerű eset! :D
Én pont most készülök megrendelni a PTB-t az amazonról. Nincs kedvem várni rá és úgy néz ki, hogy még postaköltséggel együtt is olcsóbb lesz, mint valszeg itthon. (Egyébként a netes vásárlást csak ajánlani tudom, nekem eddig jó tapasztalataim vannak.)
Hozzádobom még persze a Singles DVD-t is, mert azt is meg akarom már egy ideje szerezni, de itthon alig látom, ha meg van, akkor nincs nálam pénz:-)
Hát ez az én nagy szívfájdalmam, hogy anno nem tudtam kimenni a Glu-Glu-ra, de már mind1.
Járják mostanában pletykák, hogy idén megint eljönnek Mo-ra. Ti tudtok erről valamit? A weboldalukon sajna egyelőre nem szerepel...
CWU-ból én többször is láttam a papír tokost a Musicland-ben,Rock's-ban(használtboltok) 2000 forintokért!De nem vettem meg,bár nagyon teccett,csak semmi extrát nem ad a szép digipack-on kívül(pedig csípem a limitált kiadványokat).Még a füzetkét is kihagyták belőle.
Ja,ma már valóban csak pár napot késnek a megjelenések itthon,de egyre több a napra pontos megjelenés is.Az árral kapcsolatban meg annyit,hogy a Media Markt-ban szabad csak vásárolni,mert ott alapból minden új album 4000 Ft körül van :)
Képzeld,nemrég a Siófoki Tesco-ban(!!) fogtam kezembe a Test DVD maxit 1500-ért,de nem vettem meg,mert megvan a Singles DVD.Meg volt ott még pár régebbi DVD maxi más előadóktól(fogalmam sincs,hogy egy gagyi Tesco honnan szerezte őket),de 1500-ért nem volt túl olcsó,ahhoz képest,hogy rá volt írva:AKCIÓ!:))
ja nem, Angliabol hozattam a dvd-single-ket... (www.amazon.co.uk -rol rendelni is lehet, nekem ismeros hozta)
erdekes, mert a come with us lenyegesen elobb jelent meg Angliaban, raadasul ott volt belole limited papirtokos valtozat, a singles viszont itt is csak egy-ket nap kesessel jelent meg, es a push the buttonra sem kell szerintem tul sokat varnunk... fejlodunk... ;) ugyhogy mostanaban mar csak max. az ar miatt erdemes kintrol hozatni ;-)
Mogyorodon az Aquaparkban jatszottak a gluglu fesztivalon... eleg kemeny volt... :p
Lehetett kapni itthon a Golden Path DVD-t?Én csak a sima maxit láttam anno mindenhol.Kár,hogy a GYH-hoz nincs DVD,amiért az már nem lehetett rajta a Singles DVD-n.
Nálam klipek közül a Star Guitar,meg a Let Forever a mindent elvivő,de a Test is szép.A Galvanize klip is dúrva!Nagyon teccik! ;-)
Tudod mit sajnálok?Hogy az Afrikához nincs video,kár érte.
Nálam vad számok közül az Under The Influence a legdúrvább,de persze az It Doesn't is,mert a 2 szám nagyon hasonló.
ertelmes magyarazat: erdektelen, unalmas, jellegtelen, kipolirozott juventus radio - hangzas, kiszamithato. ha te ezeket mind szereted a zeneben, akkor nem proballak meggyozni semmirol. de nem is volt celom ertelmes magyarazatok gyartasa.
Én is nézegettem már a weboldalukat,és örülök,hogy végre design-t váltottak,és használhatóbb is az oldal.Meg is hallgattam múltkor a Galvi remixeket,és tök jók.Nagy kár,hogy a maxikra egyetlen sem került belőlük.
Az előbb hallgattam meg ismét a Dig-et,de továbbra is a legunalmasabb albumnak tartom,ami nem hiszem hogy sokat fog változni.(Ez a saját véleményem!)
A kedvenceim róla:
-Piku
-It Doesn't...
-Lost In...
-Private...
A kedvenc albumom a CWU amit számomra nem hiszem,hogy felül fognak múlni.Csak reménykedek benne,hogy a PTB fog annyira tecceni,mint a CWU.A belehallgatás alapján,szerintem igen:)A borító viszont elég nagy csalódás nekem.Vmi szép színes borítóra számítottam.Na de mindegy,ezt is meg kell szokni:) (Én a borítókra mindig eléggé odafigyelek)
Bizony, sztem is érdemes az első kettővel is foglalkozni...sőt!
Mindkettő nagyon rendben van - akkor, amikor azok megjelentek, igazán nagyot durrantak, sokak szerint stílust teremtettek, stb.
A Surrender is okés volt, de nekem a Come with us nagy csalódás volt - vhogy semmi újat nem találtam benne, egyetlen maxi sem fogott meg igazán. Ezrt örülök a PTB-nak ennyire. Érdemes még a Brother's gonna work it out c. mix cuccukat is beszerezni, na, ott is szétcsapják az ember agyát rendesen.
...addig is, a hivatalos honlapon meg lehet hallgatni, nehany remix tarsasagaban. meg a klipet is meg lehet nezni, bar az nekem nem nagyon tetszik... ;-)
A Dig-en pont az It Doesn't az egyik kedvencem.Az előzetes kijelentésem,miszerint nem jó a Dig,még valószínű változhat,ugyanis mégcsak most szereztem meg,és kb 2szer hallottam.
Nálam a CB mánia a Surrender-Come With Us-szal kezdődött(már nem emlékszem pontosan melyiknél szerettem meg).A régi hangzásuk meg a kiadott számaikon keresztül(Block,Elektro...) nem igazán jött be,így az első 2 albummal ezidáig nem is foglalkoztam.Aztán most,hogy ilyen lázasan várom a Push-t,mégiscsak elkezdett érdekelni az Exit,meg a Dig.Letöltöttem őket,és nem is gondoltam volna,de az Exit nagyon teccik,a Dig meg 1-2 hallgatás után még nem nagyon.
Mindig is sajnáltam,hogy imádom a CB-t és csak 2 albumot tudok hallgatni tőlük,így meg hogy megteccett,és meglett a régi anyag is,végre lehet jobban válogatni:)
Az Exit-et tervezem megvenni eredetiben is.
Eredetiben sajna csak a CWU,meg a Singles 1 lemezes van meg,és néhány maxi.
Alig bírok már magammal az új albumig!:)Legalább a Galv maxi jelenne már meg,hogy legyen mivel szórakozni az albumig,de 17.-én itthon biztos nem fog megjelenni,mert a maxik sajna itthon mindig heteket csúsznak.Mindjárt fel is hívom a terjesztőt,hogy itthon lesz e egyáltalán Galv maxi.
Nem vagy egyedül a módszerrel - nekem is vannak olyan albumok, amiket CD-n kötelező beszerezni.
A Pust the button nekem is tetszik, végre érzem az elszakadást, az újítási kedvet, amit az előző albumnál hiányoltam, (meghallgattam vagy kétszer, pedig előtte fanatikus CB rajongó voltam).
Akkor jó a tesók albuma (nekem), ha szokni kell, ha érzem, hogy újra meg újra meg kell hallgatnom.
Fikázni lehet mindent, enghem sosem érdekelt, hogy másnak tetszik-e, vagy nem. Minden azon áll, vagy bukik, hogy érzed-e a késztetést, hogy újra feltedd a lemezt, vagy nem. Az kétségtelenül furcsa, hogy ennyi (tiszta) énekhang van benne, és abban is biztos vagyok, hogy tutira nem azért csinálták, hogy jobban eladható legyen.
Egy dologban nem értük egyet: A Dig Your Own Hole bizony veszett jó lemez - persze nyilván azért, mert ezen keresztül találkoztam velük először.
Tény és való, hogy nehéz lesz ezt überelni - főleg ha az It doesn't matter és Piku szintű számokra gondolsz:-)
Ezt örömmel hallom,de feléledhetne végre:),hisz mindjárt itt az új album.A másik Chem fórum az indexen,meg nem pörög nagyon,és nem is lehet túl jókat dumálni.
Épp csak belehallgattam az új albumba,bár már megvan mp3-ban,de nem akarom meghallgatni(csak azért töltöttem le,hogy bele hallgatgassak).Csakis eredetin akarom végig hallgatni,mert úgy az igazi.Persze ezért nem kell hülyének nézni,ez csak az én módszerem.
Szóval,jónak tűnik az anyag.CWU-s jellegű,house-os,dance-es,néhány szám kis Fatboy Slim beütésű,de vannak lassabbak,és hip-hop-osak is.
A másik topic-ban szídják rendesen,csak tudnám miért?Nem tudom mért vár egy 5. albumtól mindenki Dig Your Own Hole-okat (ami szerintem egyébként se túl jó album)!
Hát főleg használt boltokban érdemes maxik után kutatni.
A nem használt boltokban max az aktuális maxit lehet megkapni 1-2 hónapig,de aztán elfogy.
Én már alig bírok magammal,annyira várom a Push megjelenését.Még mindig nem hallgattam meg a szám.gépemről,úgyhogy eddig hősiesen kiálltam a kísértést:)),de már nehezen bírom.Már csak 2 hét,talán kibírom addig:)