A kedvencem volt. Greg Stephens (vagy valami hasonló nevű) , ha jól rémlik. Ausztriából érkezett és valóban nagyon komoly rugói voltak. A 42 pontot, ha jól rémlik a Vojvodina ellen dobta, és talán Laci azon a meccsen nem játszott (de ez nem biztos). Nagyon sajnáltam a korai távozását.
Annak a fehér amerikai srácnak a nevére emlékszik valaki, aki a Báne után jött 2-es posztra, és olyan rugói voltak, hogy majdnem kiugrott a kiscsarnokból?
Egyik meccsén 42 pontot szórt, csak Lacikának nem tetszett a búrája és végül elküldték.
Tomics tényleg egy semmilyen játékos volt, de azt az évet amúgy is törölném a memóriámból. Szerencsére nem sok ilyen volt a közelmúltban. Ami hirtelen beugrik, az ugye a Bencze féle, aztán a Váradis, meg a Lacika utolsó éve. Ezeken kívül szinte mindig PO-os csapat voltunk, ha jól rémlik.
Gilbertre emlékszem. A kiscsarnokban mutatkozott be először (felkészülési meccs lehetett), és ott azt hittük, hogy olyan lehet majd, mint Adderly vagy Patrick Lee . Szórta a hármasokat, aztán később ez már ritkábban fordult elő, futni meg nem igazán tudott, szóval nem volt hosszú életű a Falcoban.
Tomic meg teljesen színtelen-szagtalan irányító volt, igazán nincs is előttem a játékstílusa. Utána volt egy angol válogatott irányító is - aki szintén nem váltotta meg a világot -, ugye?
Bencze amennyire sztár volt az első évében (hihetetlen volt amit az a csapat összehozott), annak a totál inverzét lenyomta a következőben. Kurvára haragudtam rá, meg ami műsort még lenyomott mellé...
Hát a Falco történetében a legszarabb center címet simán vinné az tuti. Emlékszem, az ember már kínjában csak röhögött rajt. Feleségéről, meg csajokról nem tudok, de hát külsőleg sem volt egy Adonisz. Persze ez semmit nem jelent.
Viszont ez a Nigel Smith rohadtul idegesít. Fekete, v. fehér volt? Sehol nem találok egy fotót róla.
Rendben, de nekem ezek mindig nagyon nehezen mennek, 2-es posztra például 4 olyan lehetőség is van akik közül lehetetlen választani, természetesen a játék kedvéért megteszem:
A csapat: Lacika, Zozó (mégiscsak a mi fiúnk😊), Palja, Arnas, Pantelic
És elterjedt, hogy az edzésen meg bedobálja. Bár már írtam régebben a másik fórumra, de amikor Lengyelországból érkezett hozzánk, akkor ott abban a szezonban a büntetőzése 12/50 (24%) volt. Ez sem tántorította el a szerződtetésétől Földi Sutyit, aki lenyilatkozta, hogy mindig is álma volt egy igazi pozíciós centert szerződtetni. Azt pedig csak érdekességként, hogy csapathoz tartozó embertől hallottam, hogy Shengeliát nagyon csípték a csajok és nagyon csinos felesége is volt. Ezeknek lehet valóságalapja?
Az a jó ebben a nosztalgiázásban, hogy közben jelenünk is van !
Wiley ha egy kicsit is komolyabban vette volna a sportot, komoly karriert futhatott volna be. De hát mindenki tudja milyen volt... Lehet pont emiatt kedveltem. :D