vezetőink mehetnek magas térdemeléssel Veszprémből és vihetik akiket hoztak Markussent és Shishkarevet is! Emberek ez nem vezetőség ez vicc ! Fiatalítani kéne mint a Szeged teszi ! Mi bőven 30 fölötti játékos kerettel vagyunk akik pályafutásuk végéhez közelednek! Jövőre legalább két fiatal már jöhetett volna mert az sem úgy működik ,hogy egyik évről a másikra már teljesen kész játékos lesznek.Nagyon gyenge és méltatlan ehez a klubhoz ez a trió(NL.DD.CSZ)
Nallaci, Davis, ennyi volt, lehet venni a kalapot, vigyétek el a milliárdok felét is, jöjjön egy megtisztulás, nem kellenek ide zsoldosok, főleg nem ilyenek, Maqueda 1 percet sem kap, Ligetváti miért nem támadhatott, Mahé miért nem próbált legalább 1-2 támadásig irányítani?
Nem tudom mi kellene ide, egy tényleg jó edző! Egy dolgot lehetne még kipróbálni, még pár milliárd és 19-re lapot húzni, jöjjön Xavi Pasqual!
Én picit árnyalnám - pont hogy a sok rossz döntés / felkészítés mellett is lehetett volna még esélyünk. Davis próbált változtatni a meccselésen, de ma is sok hibát követett el.
És be kell ismerni, hogy a Nantes a két meccs alapján jobban megérdemelte a továbbjutást.
Én meg úgy gondolom, hogy a 120 perc alatt az első 10 percben volt esélyünk. Aztán Davis szétqrta a játékunkat és onnantól nem volt esélyünk. Még a mai félidei 3 gólos vezetésnél sem.