Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
T Minengefahr kérném a potenciagond fórumról "tekamagra" felhasználó kitiltását ,vagy hsz -ét törölni. Ahogy olvasgattam a szabályzatot, nem igazán lehet nyilvánosan árúlni potencianövelö szereket. az Illető beirta ma telefonszámát, és az összes elérhetőségét. Gondoltam jelzem hsz:8235 köszönöm
Az egészségügyi fórumon gondoltam, elsősorban természetgyógyászatot részesíteném előnyben, de az orvosi sincs kizárva, legjobb volna ha egyiksem lenne szükségem. tegnap három különböző helyen azonos értékeket mért az orvos 180/100 50 éves vagyok, ha nem szükséges nem kapkodnám a tablettákat.
Kérném szépen BeerDrinker anyagi haszon érdekében berakott hirdetéseit és az arra adott válaszokat (szám szerint a 816-821 közötti hsz-eket) törölni szíveskedjetek!
A topic nem arról szól, hogy nyereséget húzzunk a szemműtétre várókból.
Kérem, az alábbi topicból a 9250-es hsz.-t törölni szíveskedjetek. "Csakúgy vagyok" nick kérésem ellenére is egy másik fórumon zajló eseményeket veséz ki folyamatosan, beazonosítható nicknevekkel és most már konkrét nicknévvel is, adott esetekben nem kifejezetten "irodalmi stílusban".
Peti fórumtárs engem való otromba minősítése és az én általam feltett kérdések közt nem látsz különbséget????? Fura egy moderátori szemléletmód, annyi szent...
bocsi folytatom, mert nem fért bele, du pedig nem volt időm megvárni, hogy újra írhassak.
2., az "én szóltam" sem tiszta. Idéztél, tehát valahol, valamikor írtad. Sajnos nem láttam, mert közben született egy kisfiam és sokáig egyáltalán nem nézegettem az oldalt, most pedig visszafele sem erőm, sem energiám nem volt, így sajnálom, de nem tudtam róla, hogy egyszer már szóltál.
3., A gyógyszer neveinek reklámozása nem számít reklámtevékenységnek?
4., Miért most moderáltál ki, amikor két éve hónapokig írtam erre az oldalra.
5., Miért most, amikor ez az egyetlen mondat az általad leírtak szerint semmilyen visszaeső dolgot nem tartalmazott. Ezek szerint ha bármit írok, akkor is, ha nem reklám, kimoderálsz?