Feleségem ultimátumot adott nekem, hogyha most már nem építek azonnal-de-rögtön egy terepasztalt mert nagyon óhajtana villanyvasutazni (amiért mellesleg egy jó ideje nyúz már) akkor rettenetes dolgok fognak történni, amiket én nem óhajtottam megtudni, hogy micsodák, inkább építettem egyet.:-) Szeretném ha ez egy olyan topik lenne, ahol képes beszámolókkal, építési leírásokkal, ötletekkel, trükkökkel ismertetnénk meg egymást és jómagam szívesen olvasnék, néznék meg hasonló építési leírásokat mint amibe én fogtam.
Egy kicsit nézegetve a dolgokat engem Lafsi zavart össze... :-) Hogy kerül Lafsi kopasz fácskája Kisfaludy Dundi kutyusa mellé? :-))) Szóval aztakutyafáját...
Nem rossz ötlet. A hegyes völgyes vidék nekem is a szivem csücske. Aki terepasztalt épít, igazán egy hegyes völgyes asztalon tudja bemutatni a tudását.
A Wiking RC és a Faller Car System közös alapra épül. Továbbmegyek: a Wiking RC a Siku Controllal egyidőben jött ki :) Tehát a Siku Control RC változatát kapod meg a Faller hajtásával Wking RC néven :)
Tanítható autók pl a Shell kutakon is kaphatóak voltak: három nyíl gomb van a kisautó alján, a saját beépített elektromágnesével kanyarodik, előre be kell programozni az útvonalat és azt hajtja végre indítás után. Ez átültethető bármilyen kisautóba.
Igen csak az a baj, hogy ez nem faller car sytem, hanaem a wiking mini rc-je. Ott nincs mágnes hanem egy távirányítóval vezérled. Viszont van egy barátom kint él az USA-ban és az egyik modell boltban látott valami cucott ami a car systemhez hasonló viszont nem kell neki mágnes! Valmilyen módon be lehet az utat programozni és szépen megy. Azt mesélte bemegy a parkolóba utánna kitolat zsákutcába y-ba megfordul. Az utba és a tereptárgyakba is van valami érzékelő! Elvileg a napokba küld róla valami infót.
Beletettem a hajtást egy ikarusz 260-ba. Ez szabolcs volán festésel készült. Belül tiszta fekete. Ehez kellene Faulhaberl motor, de nagyon keserves. Ezek szerint te neked is az tetszett meg ami nekem. Gyönyörű az a hegy, no és a hidak.