Hmmm, jó sokat engedtél ahhoz képest, amit utoljára láttam.... :( És ennyiért se viszik el? Emlékszel Mike tds Touringjára? Asszem 1,9-ért ment el sacc 2 éve.
Reggel megnézem már, tényleg volt teli közepű meg üres közepű kerékcsavar?
Na megnéztem az ETK-t, tényleg kétféle van, azt írja, hogy van sárga meg fekete tőcsavar, na erre varrjak gombot. M-es felnihez a feketét írja. Ahogy nézem, felnifüggő hogy melyikhez melyik tőcsavar való.
Én is beadtam kereskedésbe amikor elindítottam a vállalkozást!
Nem volt használva ott állt a garázsba és sajnáltam álltába tönkremenni!
Bent volt több mint fél évig de olyan ajánlatokat kaptam, hogy azt mondtam, inkább felgyújtom!
Pl:500e+ egy kaffermerci Anyád! Nekem merci nem kell!
Az asszony mondta, hogy hozzuk haza ne adjuk el azóta meg lapátolom bele a lóvét, de nem azért mert szar hanem olyanra akarom csinálni ami az én elképzelésemben megszületett:)
Félre ne érts, nem reklamáltam, csak Tocsa mondta, hogy lehet, benéztek egy kávéra, nekem meg eszembe jutott, hogy mi is van a cuccoddal? Meg is néztem a spam-elet! :)))
Ezt kő csinánijje?? Szerinted a talik miért priviben szerveződnek?? Ez már nem az első. :( Szánalmas már ami ott megy. Mindegy, egy a lényeg, hogy a szolenoid, az a szolenoid házban helyezkedik el! :DD
Én nem mondhatnám magam régi motorosnak a topik történetében sok embert megismertem sok tapasztalatot szereztem, de egyre jobban kezdem érteni, hogy az igazi öregek miért nem irnak!
Rumcice Nekem van asszem 3db gyári.Ill 2 mert gbetyárlacinak adtam 1et a pizzabulin.tisztességes csere volt egy döglött fűnyírómotorra:)) Van minőségi keresztkulcsom is,de nem használom csak off kocsira. a gyári a legjobb.Mondjuk beragadt csavarhoz rendes férfiláb kell nem 2 szál ropi :)
Lehet hogy azért mert erős vagyok, de nekem még sose volt dolgom olyan kerékcsavarral, amit ne bírtam volna megmozdítani. A témához nem tudok mit hozzászólni, de a fejemet egyre erősebben csóválom....
gondolatbetyár Te Laci,ma végigolvastam a 2 topic forgalmát és van igazság abban amit írsz.De miért bántod szegény ukránt? Becsületes német állampolgár,még a papírja is rendben vannak tuti.....:) A "másik" topic: könnyen beszél,akinek olyan faszányos gyári felnikulcsa van.:D
"Govorim po Russky " "Auto Aktschurin Medardstr. 88 54294 Trier"
ettől még akár igaz is lehetne minden, de erre ugye rájön a regadó, meg a móka és mulatság és akkor ennyiért szerintem itthon is lehet venni ennyiért, bár tényleg szép képről
a rádió egyik pöcke hiányzik, a kormány túl fényes és én nem vennék ukrán autóneppertől autót
Na,ez volt a hsz lényege. Lehet jót vidulni töketlen megjegyzéseken,és nem kell egymás torkának esni.És igen,szépen magára ismer mindenki,a rengeteg helyesírási hibám ellenére