Kicsit eltávolodva az aktualitásoktól: a Herczeg/Südi páros nem volt érintve a bundabotrányban? Csak mert mostanság az egyik vezet a másik versenybíróként aktív. Vagy rosszul emlékszem?
Egyik eset sem sportszerű, de azért van különbség aközött, ha "csak" a hálót rázzák előtted, és aközött ha telibe lelocsolnak egy üveg pezsgővel, aminek (számomra) kellemetlen szaga is van... A hálórázó játékos legalább felvállalta minden tette után a sör, nyál és egyéb nedvek áradatát 🙂
egyébként sok helyen hivatkoznak Sulicra, mint "pezsgőzőre"...
azért én a 2007-es bajnoki döntő 4. meccse után ott álltam a vendégben a szegedi sportcsarnokban, ahol minden szegedi játékos nyugiban elvonult előttünk is, egy kivétellel... ő magából kikelve rázza előttünk a védőhálót, hergelve ezzel nem kevés embert...
mondjuk nem úszta meg, repült is felé a sör az első sorokból...ekkor kezdte el még jobban rázni a hálót...
Még annyit, hogy én alapvetően nem is Vujinra vagyok mérges, mindenki tudja ő egy igazi zsoldos Veszprémben is, hogy mennyire az... Az én számomra a SZÉGYEN az a szegedi klubvezetés akik ezt a döntést meghozták...
Puljezevics vs Vujin miatt szégyen! Sulics pedig a pezsgős affér miatt lenne az, vannak olyan Veszprém játékosok akiket tudok tisztelni, nagyon sokan, de Vujin nem tartozik ide, az, hogy őt leigazoltuk gyakorlatilag a Szeged történeték egyik
Ez miért szégyen, egy nagyon tapasztalt és jó játékos, majd amikor lövi a gólokat akkor vissza vonhatod. A szegedi örök reménységeknél biztos hogy jobb, - szerintem. A Sulic- al mi bajod?
Borozan 2022-ig való hosszabbításában azt érzem, hogy megy a PSG-be M. Hansent pótolni. Bergerud is egy év múlva megy csak.
A Vardar Szkopje nélküle nyert BL-t..., Dissinger és Karacic játszott a helyén.
Én Szitát gondoltam volna, hogy pótolja majd Markussent és Borozant,jobboldalra meg jön majd Máthét várom Maqueda helyére.
2022-ben lejár Patrik, Markussen és Borozan szerződése is. Sebastian Heymannt tudnám elképzelni. Jól védekezik hármasban és jól is támad. Carlsbogard vb-n nyújtott teljesítménye is meggyőző volt.
Hát nem is tudom! Zavar a csak két magyar játékos, nagyon is, de egye fene, meg tudom érteni, ha tényleg világverő lesz ezáltal a csapat!
De félek, h ezzel a kerettel nem leszünk még F4 közelében sem! Mennyi az átlagéletkor? Saccra úgy 28-30 körül, ez magas.
Ez egy full profi zsoldos csapat, az igazi tüzet, lelkesedést csak nagyon kevesekben lehet felfedezni, Maqueda, Mahé, a két kapus és Lékai.
Ezeken látom az akarást, meg néha Nenadicson, a többi egy alapszinten elvegetáló, nagy zsét leakasztó, melózni bejáró jó munkásember, a szakmája profija, de nem fog megszakadni, és ez hiányzik a végén mindig. Meg egy erős pad, az sem ártana...
Oké, nem tehetünk mást, adunk nekik még másfél évet, de, ha 2022-ben sem lesz semmi előrelépés, akkor kellene vmi más.
Mahé hosszabbítása engem kicsit meglepett. Gondolom Borozan is maradni fog. Tehát a keret tulajdonképpen változatlan marad (eddig tudtommal a minimális szerepet kapó Tönnesen és Székely távozik). Ez egyfelől jó dolog, legalábbis én nem vagyok a cseréljük le minden második évben a fél csapatot elv híve. Viszont a jelenlegi problémák továbbra is fennállnak: a b2 és irányító posztokon lévő túlkínálat ellenére kevés jó védőjátékos van a csapatban.
Nos igen, a keret szerintem eddig is megvolt, de nem tudta kihozni belőle a maximumot. Csak abban tudunk bízni, hogy sokkal tapasztaltabb, mint amikor 18 októberében idejött. Ezzel együtt én - leginkább a decemberi FF betli miatt - továbbra is a kispadot látom a gyenge láncszemnek, miután védekezésben is megvan az "anyag" csak megfelelően kellene építkezni belőle.
Ha jól rémlik, valahol ő is azt nyilatkozta, hogy meglepődött, tehát biztos van egy nagy csavar az ő sztorijában. Mintha mostanában jobban, nagyobb kedvvel jétszott volna, bár lehet, ezt már csak beleképzelem.
Én is kívánom neki, hogy találja meg csúcsformáját és cáfoljon rá Gulyira alaposan. ;)
Ez meglepett. 100%-ig meg voltam róla győződve, hogy elmegy a klubtól. Remélem, ki tudja magából hozni, ami benne van, és lehetőséget is kap majd erre!