Nem igazán értem a problémdat. Miskolc - Tibolddaróc táv kb. 30 km. Reggel felészállsz a buszra, bemész Miskolcra, délután megint busz és mész haza. Nekem egy haverom Mezőkövesdről jár be mindennap az egyetemre, az meg majdnem 50 km.
Tudom h off de megpróbálom,hisz ez egy jó kis közösség! Közagyalásra bocsátom a preoblémát mert már belezavarodtam... Tehát :kaptam melót,miskolci cégnél. Viszont Elköltöztünk mindenestül Tibolddarócra. Párom ma van utoljára miskolci munkahelyén, úgyhogy neki is melónézés lesz. Van 2 tünemény kutyánk,őket alig látom,Darócon vannak.Mit csináljak?A meló jól fizetne,meg régóta semmi rendes állásom se volt így kell mit 1 falat kenyér. Párom nélkül nem akarok lenni, elés sokszor volt már benne részünk:( Kutyák nélkül nem akarok lenni,fontosak. Anyáméknál nem akarunk lakni, nem férünk el,mg hülyének nézne a fél világ h most kültöztünk el... Házat nem tudunk venni mert nincs pénzünk.(költözés is úgy ment h egy jó bukósisakot adtam havernbak fuvarba h elköltöztessen.(a sityak többet ért de enm volt zsé. Várom ötleteiteket! Segítsetek lécci,mert esküszöm elmenekülök és hidak alatt fogok csövelni:)
Ez már biztos nem tekeredik :D Kíváncsi lennék hogy a simson és ez az aprilia villa súlya között mennyi az eltérés. Nem olyan nehéz ez a villa,legalábbis úgy éreztem.
aprilia rs50 első villa leültetve mustang magasságra,mustang kerék,rs50 hátsó féktárcsa. Ez már nem hajlik,nem tekeredik.A két villahíd közötti távolság és a villanyakcső átmérője megegyezik a mustangéval.Vélemények?:)
van :D hát én imádom, azon kezdtem, amúgy nem drága, meg hálás motor :D bár a blokk riga, szal, de biztos ismered :D amúgy szép-szép csak akkor van gond, hogyha menni akarsz vele, de ráfordítással "perfectooo" :D
Igen?Akkor nem bosszantalak azzal fel hogy pár éve a teljes cuccot kivittük a méhbe. Egy teljesen motort szétszedve meg két vagy három blokkot.Mind a berugós változat volt.Volt külső meg belső rugós is.Csak a helyet foglalta,engem meg már nem érdekelt a buta megoldásai miatt.Főleg a kézi váltója volt bosszantó számomra.
Van verhó 6-osod? (*.*) Egyszer deszeretnék egyet, már csak mert olyan szép, és beteges perverzióm a lapos és élhetetlen motorok birkotlása, és meglovaglása. xD
De ahogy írtam van aprilia rs 50 első villa villahidakkal együtt.Ha egy az egyben beszerelném,krosszmotor lenne a mustangból :D Neked még nincs beszerelve a simson villa,ugye?Meg tudnád mérni a teljes hosszát?Az alu külső szár aljától a belső szár tetejéig?És a súlyát körülbelülre?
Ha ezt a féktárcsát tényleg fel akarod rakni, akkor oda már tényleg illik a simson villa, mert egy nagyobbat ráfékezel az eredeti villával, lehet, hogy aládgörbül :-)))