A feltüntetett paraméterei alapján ez az új midi masterbillentyűzet orgonistáknak, zongoristáknak egyaránt jól szolgálhat. Sajna még nem találkoztam vele, de hogy normálisan ÁÁÁÁ-ról indul és CÉÉÉ-re végződik az már extra előny.
Szép a felülete, formája, jónéhány konrollert tartalmaz.
Köszi Gábor és mindenkinek, de azt gondolom hogy az élettartam határt nem fogom megérni mégha a világ legöregebbje címet elérném, akkor se.
Szerintem a névnap felhánytorgatása elég off, célszerűnek vélném mellőzni.
A szegedi Rhoda videó egész jó lett, a teremhangot maseterral, kompresszorral csillapítani tudtam. A beállás felvételével együtt majd' 2 órás anyag lett.
Kis találós kérdés:
Most rágom át magam egy orgonán. Az alsó manuál utolsóelőtti húzóregisztere egyik csoportban (C#->A + B, H) sem szól. Mi lehet az oka?
Örömömre szolgált, hogy a szegedi Rhoda Scott-koncert előtt sikerült személyesen is megismerkednünk, és hogy a koncert hangosításának minősége az alkalomhoz méltó, kiemelkedő szinvonalú volt.
Sajnos a rokonsági és baráti körből valahogy "kimaradtak" a Zsoltok, így én most csak kicsit megkésve ugyan, de őszinte lelkesedéssel kapcsolódom névnapi gratulálóid népes sorához:
Isten éltessen erővel, egészséggel, segítőkészséggel, szeretettel a HAMMONDOK "életkorának" legvégső, lehetséges határáig !!!
Na meg avegen kimaradok itt a felkoszontesbol:-) Ime em kellemesen fulmaszirozo hang! Igaz nem 16 eves vagy, es nem is szilinap, de azert ideillo! Happy Nameday....:-)Happy Birthday sweet sixtien on Hammond spinet
Sziasztok! Próbáltam kicsit visszaolvasni, de nem találtam bővebb információt, ezért inkább felteszem kérdésben. Mit tudtok erről a Viscount D9e orgonamodulról? Milyen a hangja, érdemes vele foglalkozni, belefeccölni? Ha valakinél meg lehetne hallgatni, megköszönném. korgcsa@freemail.hu
Bocsi, de tegnap este tüzetesen végigvizsgáltam és baj van néhány drawbarral. Egyébként nincs rajta zengető, sustain van helyette, de amikor perkát használsz, akkor a sustain helyett a perka lecsengést használja. Igyekszem helyreállítani még ma, ha bírom, most még szét van szedve. Jack kimenete van, ahogy már elhangzott Trambitól, állványos lenne, de nincs állványa, most asztalon van, két emberes a dobozában, vagy egy erősebb csóka kell hozzá. Üdv: OJ
Szerintem megfogod szeretni, és még egy jópofa dolog külön kimenete van az alsó és a felső manuálnak, igy felsön mehet a leslivel bolonditott hang, alson a száraz hang. Nincs annyira telt hangja mint az eredetinek, de klónok között
Szia Trambi! Sajnos nincs sem pedálom, sem rajzom, nem is igazán akartam, de egy kedves ismerősöm azt mondta,mikor meglátta, hogy ezt meg fogom szeretni. 2 napja birtokolom. Igaza lett, próbán használtam, mert az L100-amat sajnálom cingabangálni, meg mert dög nehéz. Tűréshatáron használható lezlivel. A bandatagoknak tetszett a hangja, és jobb kezelni mint az eddig használt voce microB-t. Sajnos csak ennyi!
A crumar t2-ve kapcsolatban , nincs véletlen. kapcsolási rajzod a hangszerről? Illetve nem tudom van e hozzá neked hangeröpedálod, az potméteres, vagy optoelektronikus? Annak a bekötése érdekelne. A T2 a 80as évek NORD C1-e szerintem,nagyon kis használható hangszer, és a hangja is kellemes, a vibrátója felejthető /de melyik klónnak nem/ külön jópofa része a karral állitható, motor leállitását, ujrainditását utánzó effekt. Kicsi 25kg-os "B3",leslivel nagyon jól használható és még a billentyüzete is kellemes.