Van egy valszeg scifi, amit gyerekként láttunk, amiben van egy bolygó, ami élő és teljesíti az emberek kívánságait. Sztori gyorsan: leszáll egy felderítő hajó egy bolygón, ahol a mintákat begyűjtő mukit a bolygó kinyírja, egy valakit a csapatból kedvel és azt megajándékozza, pl repül egy kicsit a szellővel. Nade amikor a csapat elhagyja a bolygót, akkor az elhagyóknak azt mutatja, mintha felrobbant volna.
Sziasztok! Nagyon régen láttam egy filmet (15-20 éve), emlékeim szerint 80-as évekbeli lehetett. Valami olyasmiről szólt, hogy néhány fiatal - talán orvostanhallgatók - azzal szórakoztak, hogy valamilyen módon (már nem emlékszem hogyan) előidézték egymásnál a klinikai halál állapotát, és aztán defibrillátorral visszahozták egymást az életbe. A lényeg azt hiszem az volt, hogy milyen dolgokat tapasztalnak agyhalottként, ezzel kísérleteztek. Persze nagyon bátrak voltak és egyre hosszabb időt hagytak egymásnak a tapasztalásra, és azt hiszem ebből lett valami bonyodalom, de erre már végképp nem emlékszem. Ezek alapján esetleg ráismer valaki a filmre? Előre is köszönöm!
Keresek egy filmet, valamikor a '80-as évek közepe-vége felé láttam tv-ben (gondolom a királyin, akkor még nem nagyon volt más).
Szerintem szovjet film lehetett (bár ez csak tipp), valami olyasmi volt a sztori, hogy 3 űrhajós lezuhan egy nagyjából lakatlan, sivatagos bolygón, és mind a hárman másik irányba indulnak el segítséget keresni. Egy olyan jelenet rémlik még belőle, hogy az egyik elkap valami kígyót, és tábortűznél megsüti és megeszi.
A www.filmpage.eu oldalról a legjelentősebb magyarországi filmnéző oldalak elérhetők. Ez nem egy hagyományos értelemben vett linktár, hanem önmagában jeleníti meg a kezelt oldalakat, úgymint: moovie.cc, mozicsillag.com, port.hu, stb. Amit ezen keresztül nem találok meg a magyar nyelven beszélő / feliratozott filmek között, az valószínűsíthetően nincs is jelen az Interneten.
Keresek egy filmet, a címét nem tudom, meg a szinészeket se ismerem. Valószínű angol film lehet, vagy amerikai. Úgy kezdődik, hogy egy nagy lakatosműhelyben mikor a szereplő színészek nevét bemutatják folyik az megolvasztott fém, és egy lakatos dolgozik. Utána úgy folytatódik, hogy egy hegy mellett odatolat egy vonat közben nagyon ünnpelnek az emberek. A vonat tetején egy hatalmas fúró van, amibe beszállnak a főszereplők. Ezzel a fúróval elindulnak, majd valahol kikötnek egy föld alatti világban. Ott van egy törzs, meg természetesen egy csinos hajadon lány, akiket egy denevér szerű óriás madárfélék tartanak rettegésben. Sok kaland zajlik, majd győznek.
8. Hozzászólásod elküldése előtt megadhatsz a hozzászólásához egy Creative Commons szintet, mellyel egy előre meghatározott szerzői jogi szintet állíthatsz be magadnak. A Creative Commons licencekről bővebben itt tájékozódhatsz: www.creativecommons.hu. Amennyiben nem állítasz be Creative Commons licencet a hozzászólásodra illetve a Fórumban általad létrehozott tartalmakra, úgy a Szolgáltató részére automatikusan lemondasz a vonatkozó tartalom valamennyi szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.
Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött tartalmak (hozzászólások, feltöltések, témák, visszajelzések, üzenetek) bármilyen célú felhasználására. "
Így akkor máj jogtiszta? Köze nincs hozzá. Továbbra sem világos a számomra, de mivel ez a kérdés, valószínűleg ebben a topikban off, ezért szerintem hagyjuk is abba róla a beszélgetést.
Természetesen nem úgy értettem, hogy a youtube-on található filmek linkjét megadni szabálysértés, csak arra céloztam, hogy a youtube-on (és gondolom más hasonló oldalakon) elérhető filmek sem jogtisztán kerülnek oda sok esetben.
Szóval a youtubon jelenleg fennlévő filmek linkjét megadni valamiféle szabálysértés ebben az országban? Így gondolod? Szerintem nem, de inkább kivetetem a lap gazdájával.