Keresés

Részletes keresés

Pick and Roll Creative Commons License 2021.08.11 0 0 4239

A csapat: Kálmán, Perl, Csirics, Bruinsma, Reddic

B csapat: Váradi K., Váradi B., Pankár, Borszéki, Feigl

Legjobb játékos: Kálmán

Legjobb légiós: Bruinsma

LEgjobb edző: Okorn

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.11 -1 1 4238

Te voltál a 20. , aki részt vett a játékban. Ez nagyon szép szám, de szerintem még várjunk, mert lehet páran még csatlakozni fognak.

1. Minden idők legjobb Falco csapata ?

2. Minden idők legjobb Falco B csapata ?

3. Minden idők legjobb Falco játékosa ?

4. Minden idők legjobb Falco légiósa ?

5. Minden idők legjobb Falco edzője ?

Előzmény: Gallisz (4237)
Gallisz Creative Commons License 2021.08.11 0 1 4237

1. Kálmán - Frazier - yes Palja - Arnas - H. Zoli

2. Govens - Dzunics - Csirics -  Wiley - Benitez

3. Kálmán Laci a legnagyobb király!

4. Frazier

5. Hajnal Laci

Petike9717 Creative Commons License 2021.08.11 -1 3 4236

A héten jelentünk be valakit?tud valaki valamit?

zizou0005 Creative Commons License 2021.08.10 -1 3 4235

Szerintem a mai kosárban is megállná a helyét.

Kintről is veszélyes volt, bátran elengedte, jól lepattanózott, és olyan sapkákat azóta sem nagyon láttam 😉

Nem pozíciós játékos volt, de egy futó csapatban nagyon hasznosan oldotta/oldaná meg a feladatát.

Előzmény: buccke02 (4234)
buccke02 Creative Commons License 2021.08.10 0 0 4234

Sokan velem együtt Wileyt beírtak az a csapatba. Azért, ha reálisan nézzük más szint volt akkoriban, mint most. Reddic szerintem klasszisokkal jobb játékos pl. Csak egy csupa szív srác volt, akit imádott a közönség :)

Donc1c Creative Commons License 2021.08.10 0 0 4233

Andrija Ciric! :) 

Előzmény: Törölt nick (4232)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.10 -4 3 4232

Tiszteletben kell tartani mindenkinek a csapatát.

Legjobb légiósod?

Előzmény: Donc1c (4231)
Donc1c Creative Commons License 2021.08.10 -1 5 4231

Még mindig ezen az Andersonon röhögök, hogy valaki egy jó meccsel beírta minden idők legjobb Falcojába.

1. Kálmán L -Perl Z - Ciric - Bruinsma - Reddic

2  Váradi B - Govens - Benke Sz - Kazlauskas - Horváth Z

Minden idők legjobbja: Kálmán Laci

Legjobb edző: Gasper Okorn

Pick and Roll Creative Commons License 2021.08.10 0 0 4230

Miért kellene kiemeltnek lenniük? Van előttük 2 másik olasz csapat is a BL-ben, akik jobb helyen végeztek a bajnokságban.

Előzmény: Törölt nick (4227)
zizou0005 Creative Commons License 2021.08.10 -1 1 4229

❤❤❤

Vulcan0 Creative Commons License 2021.08.10 0 1 4228

Hivatalos a 21/22-es szezon programja. Csapatunk a PVSK-val kezd és a Nyíregyházával fejezi be az alapszakaszt. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.10 -1 0 4227

Érdekes, hogy a Treviso nem kiemelt, három meccset kell nyerniük a főtáblára jutáshoz. Az első körben az angol London Lions, utána a dán Bakken Bears, és végül a fehérorosz Cmoki Minszk várna rájuk. Szerintem azért jó esélyük van a "végső" sikerre.

Amellett, hogy tudnátok utazni az sem mellékes, hogy azért egy olasz ellenfél mindig jól hangzik, szóval a szurkolói várakozás is nagyobb lenne , ha ellenük játszhatnánk.

Előzmény: CrazyBasket (4226)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.08.10 -1 3 4226

Most néztem, lehet hogy csak nekem új, a BL selejtezők minitorna rendszerben lesznek megtartva, a mi csoportunk ága Trevisoban játszik szeptember 13-17 között! (13-15-17 a meccsnapok) Így a hazai pálya előnyével, igaz nem kiemeltként nagyon szurkolok a Trevisonak, hogy velük játszhassunk a főtáblán majd. Utazás szempontjából is kedvező a kb. 500km-es távolságával Szombathelytől.

splity24 Creative Commons License 2021.08.10 0 4 4225

Gyula kedveli a hozzaszolasodat... 😀🍻

Előzmény: CrazyBasket (4223)
Ryland Creative Commons License 2021.08.10 0 4 4224

Örülök neki, szoktam kedvelni a megnyilvánulásait podcastokban, bb1-en, szakmailag kompetensnek tartom.

Ráadásul amennyit ostorozza a mai magyar utánpótlásképzést úgy általánosságban, biztos vannak elképzelései…

Előzmény: CrazyBasket (4223)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.08.10 -5 8 4223

Közben Déri Csaba(Gumi) is csatlakozott újra a Falco családhoz, igaz idén még csak "részmunkaidősként", jövő évtől teljes állásban. Az utánpótlás-képzés felügyelője lesz, meg feltérképezője. Gondolom ő fogja keresni a jó adottsággal rendelkező utánpótláskorú játékosokat, akik majd egyszer a Falco hasznára lehetnek! Már be is költözött a családdal Szombathelyre. Ő sem kért a "diktatúrából".

OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.08.10 0 1 4222
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.10 -3 1 4221

Amúgy egy fegyelmezett kosaras volt, aki láthatóan be volt tanítva arra, hogy mit szabad - és mit nem - csinálnia. A támadólepattanókhoz elég jó érzéke volt, és amikor leszedte azokat mindig kivitte oldalra, és addig fogta a labdát, amíg egy csapattársa oda nem futott és ki nem vette a kezéből. Vagyis a kezét nem hagyhatta el a labda , sem úgy hogy vissza tette volna azt a gyűrű felé, sem pedig passz formájában. Nagyon egyértelműnek látszott, hogy Laci "intézte" neki évről-évre a kerettagságot. Tipikusan az a srác volt, aki a légynek sem ártott (és sajnos az ellenfélnek sem).

Egy rövid sztori:

Annak idején, amikor a Falcoban játszott egyszer tiszteletét tette a munkahelyemen vásárlás céljából. Miközben segítettünk neki természetesen beszélgettünk is vele. Mivel nyár volt és a kosarasoknak vakáció ezért elmondta, hogy hamarosan utazik Amerikába. Erre Édesapám megkérdezte tőle: Imre, csak nem az NBA-be megy?

Előzmény: CrazyBasket (4218)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.10 -1 0 4220

Evan Bruinsmat véletlenül(?) mindkét csapatba jelölted.

Előzmény: falco Man (4215)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.08.09 0 0 4219

Timbarlake-t én betettem a B csapatomba. 

Előzmény: falco Man (4217)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.08.09 0 2 4218

Egyszer az Arénban közel 30pontot dobott(ha jól emlékszem) a Debrecen ellen! Sokáig emlegették a Debrecen verő Iminek 😂

Előzmény: zizou0005 (4216)
falco Man Creative Commons License 2021.08.09 -2 3 4217

Meg két játékost írnék, akikről nem olvastam senkinél viszont úgy érzem érdemes megemlíteni őket:

Chad Timberlake 2011/2012-es szezonja parádés volt, abban a szezonban a legjobbunk volt Djordje mellett és bevitte a csapatot a döntőbe, sajnos mikor visszatért már közel sem tudta hozni ezt a szintet.

A másik Goran Martinic lenne, akit Laci igazolt le első vezetőedzői szezonjaban, szinten parádés szezonkezdet, de aztán a sérülések itt is nagyon közbe szóltak és már utána meg sem tudta közelíteni azt a formát, amit a szezon elején. Eléggé ismerős szituáció, ugye ?

zizou0005 Creative Commons License 2021.08.09 -1 10 4216

Akkor én beraknám még a Feigl Imit a 2007-es körmend elleni elődöntő első meccse alapján, amikor 10 felett dobott, közte egy trojkával 😆

2 nap alatt annyi nagyszerű játékos nevét olvastam, sokszor felállt a szőr a kezemen.

Erre jön az Andersonnal egy zaragoza meccs miatt 😆😆😆😆😆😆😆

Éljen az ifjú pár 😄

falco Man Creative Commons License 2021.08.09 -6 3 4215

Szerintem már sokan tudják, hogy én a számok, statisztika, elemzések embere vagyok, így ezekre a kérdésekre igazából nem tudok választ adni. Mindenképpen kell hozzá érzelmi alap. Hogy hasonlítsuk össze különböző korszak Falco csapatait? Miképpen hasonlítsuk össze a Curry-Hudson duót és a Hooker-Doyne párost? Főleg, hogy a minta általában elég alacsony,mivel általában egy maximum kettő szezonokról beszélünk.

Írtatok olyan játékosokat, akiknek én még a nevét sem hallottam, így amióta én járok mérkőzésekre (2007) onnantól tudok nyilatkozni. Próbáltam a legjobban összehozni szakmai és érzelmi alapokkal együtt.

1. Laci-Zoli-Frazier-Evan-Pantelic

2. Anderson (BL teljesítmény)-Beni-Ciro-Evan-Reddic (BL teljesítmény és első szezon miután formába lendült a sérülése után)

Itt ha nem nézném súlyozottan a BL teljesítményeket az adott szezonra lebontva Anderson helyett Govens lenne és Evan helyett Arnas. (Őket is lehetetlen összehasonlítani)

3. Kálmán Laci. Lehet voltak nála jobb játékosok képességilek, de ennyi év szolgálat és  nagyon magas szintű játék után nem lehet mást írni. Perl Zoli viszont nyomában van.

4. Frazier, képességekben egyértelműen top 3 minimum, de ami nálam a legfontosabb, hogy Horváth Zoli tragédiája után olyan szintű segítséget nyújtott a csapatnak, amit én nem tudok nem honorálni. 

5. Gasper, teljesen egyértelmű.

Előzmény: Törölt nick (4202)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.09 -2 0 4214

Így van. Nagyon összetett ez, és ahogy írod valóban lehet többféleképpen megítélni a legjobbakat. Én például Govens írtam legjobb légiósnak, de szakmailag meg nyilván előrébb kellett volna sorolnom olyanokat, akik elől és hátul is remek munkát végeztek. Dzunics ilyen volt, és nálam sajnos még a B csapatba sem fért, ahogy Doyne is szakmailag az egyik legjobb légiós lenne (például Gasper egy ilyen játékosnak nagyon örült volna) a klub történelmében. Jó, hogy megemlítetted LD-t, én talán akkor kezdtem járni meccsre, amikor ő itt játszott, szóval nekem ő volt az első minőségi légiós, akit láttam Falco mezben. Hatalmas rúgói voltak, hasonló, mint a múltkor említett Stephensnek. Baromi jó játékos volt Green.

Előzmény: splity24 (4213)
splity24 Creative Commons License 2021.08.09 -1 3 4213

Ez egy erdekes jatek amugy. Lehet nezni szakmai es szurkoloi szemmel is. 

Lehet nezni ki mennyi pontot dobott de azt is lehet nezni ki mennyire volt hasznos tamadasban es vedekezeseben egyarant. 

Nekem egyebkent volt egy nagyon nagy kedvencem meg az A-csoportos tagsagunk kezdetekor. Ledon Green. Imadtam a jatekat! Vagy Bryan aki szinten meg tudott orulni. 

Ciro es Arnas egy kulon kategoria voltak. Tudtak mindent a kosarlabdarol. Cirotol egyszer megkerdeztek varod mar a Kormend elleni meccset? Azt valaszolta, igen varom, szet akarom rugni a segguket. 😀

Pavlovics pedig az elso olyan legiosunk volt aki akkor dobott kosarat amikor akart. A Palja-Bane meccsek emlekezetesek maradnak amikor Pavlovics maki fuleket mutatott Dzunicsnak meccs kozben. 

Feffo Creative Commons License 2021.08.09 -2 2 4212

Nem akartam offolni a játékot, ellenfél szemmel töltöttem ki. Rossz légiósotok nem jutott eszembe :D

Előzmény: Feffo (4210)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.09 0 3 4211

Igazából úgy volt hogy elemelte, szottyant a gyűrűben, mi meg egy emberként jó hangosan : Yes Palja!!!! 

Előzmény: zizou0005 (4207)
Feffo Creative Commons License 2021.08.09 -3 3 4210

1. Minden idők legjobb Falco csapata ? Szanati- Baumgartner- Lakatos P.- Borszéki- Feigl 

3. Minden idők legjobb Falco játékosa ? Lakatos Péter

4. Minden idők legjobb Falco légiósa ? Wiley

5. Minden idők legjobb Falco edzője ? Bence Tamás

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!