Az EHF december 19-én közölte, hogy minden csapat továbbjuthat a csoportkörből, amennyiben a férfiaknál március 4-ig, a nőknél február 14-ig nem pótolják a koronavírus-járvány miatt elmaradt összes mérkőzést.
A férfi BL és a férfi Európa-liga esetében február 26-ra módosították a határidőt.
A Csak a Veszprém oldalon volt egy angol nyelvű EHF hírlevél, abban is ez volt leírva.
Hát izé... A techn. igazgató felelt még Eklemovics idejében az igazolásokért. Azt beszélték, volt elég komoly ösztönzője is, ami nem a minőség, hanem a mennyiségről szólt. Money. Meg is lett az "eredménye". Most nem tudni mi van, de a felelősség mégiscsak nem lerázható egy techn. igazgató válláról. Vagy társadalmi küldetésben csinálja? :) Vagy itt tényleg már bármi lehet?
Minden tiszteletem Nagy Lacié, de ő mindig is a semmitmondás és közhelyek királya volt, a pályán a tetteivel emelkedett ki a többiek közül, pályán kívül meg a közhelyes, semmilyen interjúival.
Amúgy meg kéz kezet mos, ha ő felel a szakmai munkáért, akkor nem mondja, h xar az edzők tevékenysége, mert akkor magáról mondaná, h xar, mert ő hozta ide őket, és elvileg ő szabja meg az irányokat.
Az F4-en bírta mondani, hogy ő nem szól bele az edző dolgába, csak tudnám akkor, hogyan felel a szakmáért, vagy csak annyit mond, h nyerjé, bmeg?
Qrva nagy szemfényvesztés folyik itt a szemünk előtt, csak nem szúrja ki, v épp de...
Ezt mondjuk elegánsabb lett volna a klub valamilyen felületén közzétenni, de OK, nyugtázzuk. Mindenesetre az tény, hogy a védekezés romokban és én támadásban sem véltem semmit érdemit felfedezni az elmúlt meccseken. A játékosok hozzáállása kapcsán tett nyilatkozat stimmel, de ott megint bejön a kispad szerepe.
Teljesen egyetértek. Szerintem a klub is azt kommunikálja minden év elején, hogy idén nagyon erős keretünk van, és most vagy soha.
Az edzők elfáradnak 1-2-3 év alatt a fejük felett lévő szakmai nihil miatt, és bár nem értenek hozzá, de ettől függetlenül történő beledumálás megy.
Magasra van teve a léc, mert sok a lóvé és még folyik a csapból is kifelé, csak hát mögötte kevés a tartalom. Nincs koncepció a igazolásokban sem, és itt még égetjük is magunkat nemzetközi szinten.
Hol vagyunk attól, amikor azért kaptak a játékosok plusz prémiumot H.CS.-tól, ha 10-15 góllal verik meg a gyengébb ellenfelet.
Az a szerencse, hogy nem lehet meccsre menni, mert akkor már nagy balhé lenne.
Sztem nem, inkább csak volt, főleg nem az utóbbi időkben, és eredményesebb is. Mondom zseniálisak, de, ha nem jön be akkor nagy szopó és Petarnak talán kisebb is az arca, és lecseréli magát, ha nem megy, többnyire. Igazából nem tudom, h kik most a top irányítók, a két horvát visszaesett, Cindrics és Karacsics, a német bundásligát nem követem annyira, h tudjam ott kik a menók, Duvnjak még mindig jó, a szlovének is elég rapszódikusak, szóval van egy Lékaink szeretjük-imádjuk, de ebben erősen benne van, h ő legalább magyar. Világszinten hiány van irányítóból, nem véletlen, h a franciáknál is Karabatics után egyetlen opció volt Mahé és spanyolknál is hol vannak az ifjú titánok, talán a szlovének azok, ahol minden bokorban nő egy jó irányító. Nem tudom merre megy a kézilabda, a nem spanyol vonalon inkább leáldozóban vannak a klasszikus irányítók, a gyors játék nem kedvez nekik, inkább a lövő-irányító kombó a nyerő, a Karabaticsok, Mikkel Hansenek, Sagosenek, Laugék, Palmarsonok, Remilik, Alex Dusabejevek a nyerők, és nálunk egy jó Győri Matyi és egy ... (bocs, ha rosszul írom a neveket) A spanyol iskolát kevesen csinálják jól, Máténak is az 1-1 megy inkább és nem az előkészítés, hol vannak a Chemák, Ruesgák? A spanyol válogatott is bajban lesz az olimpia után, ki fogja tovább vinni a szellemiségüket? Nekem név nélkül a protugálok tetszenek, vagányok, képzettek, jól látnak és tetszik amit csinálnak. Egyszó mint száz, várom Chemát és hozzon magával egy ifjú portugál titánt, vagy egye fene, jöhet Parrondó is egy új Jahiával középre...
De gáz ez, h mindig kell vki megmentő, hogy vártuk Vranjest, aztán bárcsak jött volna helyette vki más, és már DD- is temetjük, de fene nagy az igényünk, túl sokat várunk? Nem hiszem, pár évvel utána, kár volt elküldeni Ortegát, sokkal kevesebbért mint amit elkövetett Vranjes és akár DD is. Én személy szerint Xabatét is sajnálom, persze neki megbocsájthtatlan az a bizonyos F4.
Persze a csapat, de nekem ő szúrta legjobban a szememet, néha olyan érzése van az embernek, h ezt direkt csinálja - jó véletlen nem lehet, ha edző lennék kitépném a halyam! Igaza volt Gulyás Petiek, h Mahé egy öncélú játékos, ha bejön amit csinál akkor szuper, de h nem akkor látványos igazán, h ez nem kóser.
Kábé Mahé 2. félidei ámokfutásánál pecsételődött meg a sorsunk, persze nélküle is kikaptunk volna, de tényleg iszonyú flegmán játszott, ha bejönnek a dolgai akkor zseniális, de sajna egyre kevesebbszer van ez. Aztán még neki állt fennebb, h leültették a pad szélére.
Egy kicsit meaculpáznunk kell, mert azért Markussen és az orosz sem teljesen kutyaütő játékosok, de valószínűleg nem is velük van a baj, hanem azzal aki idehozta őket, majd nem játszatta, lásd F4. Vajon mi kellene, h Tönessen is pályára lépjen? A tegnapi jobbátlővőknél jobb lett volna. Netán sérült, vele mi van, kivéreztetés van?
Ne legyen igazam, de ennek a szezonnak szerintem itt most vége van. Valahogy elvergődünk májusig, júniusig, aztán majd lesz valahogy.
Valami változik is, mert tegnap Davis már leültette a csapatot időkérésnél, és Laci az első sorból nézte ezt. Gyengék vagyunk, és hát azt szokták mondani, hogy olyan a csapat, mint a management. Amíg a klub vezetői nem szakemberek, és nem valódi üzletemberek, addig ez az egész egy bohóckodás. Vásárlás, elengedés, sértődés.... amatőr színvonal.
Önző és undorító ami történik. Játékosokat hitegetünk és csábítunk ide (Marci, Patrik), majd utána a süllyesztőbe tesszük őket.
A jelenlegi csapat pedig zsoldosokból álló alakulat, akik gondolom kiröhögik a vezetőket (miért is ne tennék?).