STADIUM 2 start 11:00 am [8] D Safina (RUS) vs J Craybas (USA) - WTA J Melzer (AUT) vs M Safin (RUS) - ATP E Gallovits (ROU) vs [17] A Mauresmo (FRA) - WTA
Ez a verseny egy F3-as Horvátországi verseny, és mivel majdnem az összes magyar férfi felnőtt versenyző elindult, gondolom nem baj ha írok pár eredményt:
Kvalifikáció
első kör:
Tomislav Ternar (SLO) - Mate Major (HUN) 7-6(3) 6-3
harmadik kör:
Stephan Fransen (NED) - (2)Adam Kellner (HUN) 6-0 3-6 6-2
Ilija Martinoski (MKD) - Oliver Borsos (HUN) 6-2 6-2
(5)Kornel Bardoczky (HUN) - Max Raditschnigg (AUT) 6-1 6-3
Sajnos elég szomorú, hogy már a balszerencsés sorsolás miatt már összekerült a két Balázs, ahol a fiatalabbik tudott nyerni. A következő körben Kornél a második kiemeltel míg Attila a hetedik kiemeltel fog játszani az elődöntőbe jutásért.
COURT 5 start 11:00 am [Q] J Schruff (GER) vs [Q] C Castano (COL) - WTA K Kanepi (EST) vs M Muller (GER) - WTA T Garbin (ITA) / M Krajicek (NED) vs [3] Z Yan (CHN) / J Zheng (CHN) - WTA [Q] G Voskoboeva (RUS) vs P Parmentier (FRA) - WTA [Q] S Lisicki (GER) vs [Q] G Arn (HUN) - WTA
Talán neki könnyebb a második körös leendő ellenfele mint Melindának, hiszen míg Gréta a papírforma szerint Sugiyamával játszhat a második körben, Melindának Kirilenkoval kéne majd játszania.
Jussunk el először a második körig, és majd akkor ráérünk izgulni.
Grétának is sikerült egy pocsék sorsolást kapnia, hiszen a német Lisickivel játszik az első körben, aki nem verhetetlen, de nagyon nehéz ellenfél lesz. Talán neki könnyebb a második körös leendő ellenfele mint Melindának, hiszen míg Gréta a papírforma szerint Sugiyamával játszhat a második körben, Melindának Kirilenkoval kéne majd játszania.
Pfff de pocsék sorsolás... Melinda annak is örülhet ha meg tudja szorongatni 1 kicsit Wozniackit... Grétának még talán lehet keresnivalója Lisicki ellen, de neki is igen nehéz a dolga... na mind1 majd meglátjuk.
Kapros - Lakhani 6-2 6-4
Szééép, jólvan:) Ruutel (180.) jöhet aki talán szintén elcsíphető lenne:)
Kapros nem fog tudni visszakapaszkodni, a fiatalok már elhúztak melette
Németh: talán Top200, de nehéz lesz, ugyanaz, mint Anikónál
Király Pálma: max 300
Lászlóffy: német vagy amerikai egyetem, ő nem lesz "profi"
Babos Timi: amerikai egyetem, mert pénzzel nem bírják majd
Szávay Blanka: bár nagyon fiatal, de tehetségben elmarad nővérétől, sztem nem lesz profi, bár valóban előnyben van a többiekkel szemben
sztem a következő Top100-as Jani Réka lehet de csak nagyon jó menedzseléssel és csak ha még idén elkezdi a női versenyeket, és kb ugyanez vonatkozik Babos Timire is.
Nekik vmi felkaroló kéne, mert sok van bennük, de pénz és kapcsolatok nélkül sajnos ez kevés
Sziasztok! Tudna valaki egy linket írni, ahol nyomon követhetném Kapros Anikó eredményeit az indiai versenyen? Vagy valamilyen tv-csatorna vagy internetes oldal közvetíti?