Tegnap vagy 3 és félórán át Sisterst hallgattam... már kezd olyan lenni, mint DM rajongó koromban, amikor folyamatosan a maxik mentek. Ja és most is ez megy (First & Last & Always)
waters: Tudod mit láttam hétfőn a Zúzdában? A Sisters-től az Under The Gun-t. Enyhén meglepődtem... Tényleg ki az a nő, aki Andy bátyó mellett énekel ebben a számban?
Mostan hallgatom ket ex-sisters tag munkalkodasainak eredmenyeit
-Gary Marx - Ghost Dance nevu Sisters utani formaciojatol a Gathering Dust c. lemezt, ami a 86-87-es kislemezek valogatasat tartalmazza
Noi enekhang, sok Gary-fele Sisters-motivum, foleg az A Deeper Blue c. , mondjuk az mar majdnem koppintas
Van par egesz kivalo szam rajta, nekem tetszik
Szinte semmi infot nem talaltam rola a neten, kiveve Vicus oldalat, az is ekes nemet nyelven :(
Erdekesseg h rajta van a Where The Spirits Fly, aminek az instrumental verzioja ismeros lehet a korai Sisterses idokbol
Ahogy hallgattam feltunt a szovegeben az alabbi motivum h "Trip the light fantastic", ez vmi a +hatarozo emlek lehetett, ha AE, Hussey es Marx is felhasznalta szovegeiben
-James Ray & The Performance - o az aki enekelt AE helyett a Sisterhood lemezen
Eleg sok dolgot csinalgatott a ficko, de 1enlore csak 1 szamot talaltam tole, az Assassin cimut, elegge Sisterhood-szeru minimal-techo
Info rola itt
Baromira szeretem a lemez második részén megbúvó szolíd lassú dalokat!
Állati jók és nem agyonjátszottak...
W
De a Lucretia se kutya,meg a Floodok,meg a ....
:))
Be kell vallanom (vagy nem?), hogy a Floodland-et vagy 8 eve hallottam utoljara rongyos kazirol. Viszont tegnap megjott a CD. Azota most megy 7edszer. Jo kis zene ez.