Max úgy, hogy Laci eldöntené , h akkor Ő dolgozni akar és nem reprezentálni és akkor mester és tanítvány lehetnének, 2 év múlva meg Ő lehetne a mester, Pasqual meg menne vissza barcába.
Talán eccer már írtam ide, h itt közrejáccana az is, h Nallaci volt és 'elüldözött' játékosából főnöke lenne, ez sosem szül jó vért, sztem ez nem férne bele a spanyolnál...
Borsost én egy politikamentesített világban szövetségi elnönknek szeretném, Tamás fiam meg elvan a tutiban a Nekában, az nyugdíjas állás. Még nem volt szó Pásztor Pistiről, Ő most vmi vezetőféle a pénzügyőrnél, lehet lépne egyet felfelé - én mivel földik vagyunk nagyon csípem őt a korábbi dolgai ellenére is - értelemes, jó beszélőkéje van, de nem igazán döntötte el, h edző lenne inkább vagy góré.
Az a gondunk, h egy kézen meg lehet számolni az olyan volt kéziseket akiket nem a politika emelt fel, hanem az önerejükből is vitték vmire, diploma, nyelvek, stb.
Igen tudom, de most azt duruzsolja a vállamon ülő kisördög, hogy biztos van az a PÉNZ, és mi vagyunk annyira sugardaddy-k, hogy minden fél meg legyen győzve még a munkakezdés előtt.
Sajnos ő már hivatalos Bukarestben (lehet ezzel meg is szerezték a belépőt a BL-be?)
Borsos szerintem nem fog ilyet vállalni, ő felépítette a saját brandjét, csak nagyon nagyot bukhatna vele. Elvan ő a szakértéssel meg a medencebiznisszel
Én ezt szűröm le a cikkből: A Jychás példa alapján Laci lesz az edző Gulyás Pistával (v esetleg Ilics-Iváncsik), a duma az lesz, h nem találtak senkit. Persze ez rizikós, mert ez nem nyugdíjas állás, lehet a tutista NL nem megy ebbe bele.
Borozannak 10 fekvő és maradni fog...
A gyökeres változás szrtem az lesz, h változnak a szeerződések és a kifizetést eredményhez kötik. Ezzel csinálnak is vmit, meg nem is.
számomra egyre mélyebbre jutnak a vezetők! Csíknak csak az fáj ,hogy a cimbit el kellett küldeni ! Az ,hogy ez most szakmailag jó vagy nem jó az másodlagos nála szerintem ! Abszolút alkalmatlanok ez a vezetés de jövőre ha nem jönnek össze a dolgok akkor remélem repülnek!És politikai hovatartozás nélkül lehet ,hogy 2022es választások vízválasztó lesz a csapat jövőjével kapcsolatban !
Azt szokták mondani, hogy egy játékos a sérülése után kb. annyi idő alatt nyeri vissza a sérülés előtti formáját, amennyi a sérülés hossza volt. Máténál ez nagyon látszik, az ő sportformájának nagyon betett a hosszú sérülés, utána meg a covid miatti kényszerszünet. Mahénál nehezebb ezt megítélni a mellőzése miatt. A döntő második meccse alapján a dinamikájával nincsen baj, ez a második félidős, bundesligát idéző rohanás nagyon jól állt neki. Úgy gondolom Lauge-nak az ősze még rá fog menni a formába hozatalra, hiába fejlődött sokat a rehabilitáció.
Lehet, de amióta itt van, csak a küszködést láttam tőle, lehet nem fekszik neki ez a spanyolos stílus, vagy nem tetszett neki, h nem voltak leosztott-tisztázott szerepek, most egyértelműen rá lernne kiosztva az elsőszámú ballökő poszt, sztem élne vele. 2x szétment a térde, remélem ennyi volt, nem tudom ua a térd volt másodjára is?
itt a legnagyobb kérdés a védekezésben van nekem ,hogy hogy teszük rendben a dolgokat! középen képes -e Blago és Liget megoldani ? Szerintem ez lenne az elsőszámú dolog a jövőben .Mindig azt beszélik nincs ember aki összerántya a csapatot hátúl aki beszél és irányít .Rock Feliho-t én el tudnám képzelni középre a Nanteből csak hát korban már hosszútávra nem lehet vele tervezni!
Zoli itt a kérdés az ,hogy Laugére mennyire lehet építeni ? Tudása alapján maximálisan de ugye tudjuk ,hogy sérülékeny ! Ha megint kiesik akkor Markussen oda elég sovány !
Végiggondolva a lehetőségeket korábbi magamnak ellentmondva nem hoznék senki nagy nevet ballökőbe, lesz egy friss motivált Lauge, egy új edző és remélem kap lehetőséget Liget És Markussen aki végre megdolgozhat a pénzéért, szóval egy elsőszámú Lauge és utána a másik kettő oldja meg! Egy dolog zavarhatna be, egy újabb sérülés. Ja és persze ki kellene találni, h mi lesz Nenadiccsal, megy, marad, ha marad melyik poszrton és főszereplő lesz v dzsolidzsóker?
Sztem minden posztra kell egy vezérbika és pár kiegészítő, a sok dudás csak kioltja egymást.
Tudom, hogy ebben a sportban bármikor jöhet egy súlyos sérülés, de nyugodtabb lennék, ha egy kevésbé sérülékeny játékost tudnánk igazolni. Lauge, Mahé, Lékai, talán Moraes, akik most eszembe jutnak azok közül, akiknek volt már komoly térdproblémájuk, ugye Borozan is ilyen volt. Bár nagyon kedvelem, de Tönnesen távozása miatt is kevésbé vagyok szomorú, mert a pályafutása szempontjából neki sok dobása már nincsen az achillesével. Ez egy nagyon jó pillanat lehetett volna Szita Zoli visszaigazolására, a vezetők és a szurkolók számára is, de hát így jártak, így jártunk.