Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Elinteztem a helyfoglalast, Szombat du 16ora 6-8 före Cim: Bp XVIII Nemes u 84 DEGESZ CSARDA Toth Laszlo neven foglaltam de ha azt mondjatok a Yamahasok akkor is tudni fogjak
Nem tudom meddig olvasol vissza de hogy ne kerülje el a figyelmed: Szombaton összeülünk Zozo, Balzo, en meg TE? sör-kaja duma partira Balzo is en is kiserövel jövünk, a XVIII Nemes utcai Degesz Csardaba gondoltam beülni az alllitolag neked is közel van.
Soka mert aranyarban ad mindent a Mille Motor Felni 140E, Tank 400E,Hütö 200E....... ezeket mar megoldottam mashogy, most is vettem itt elsö sarvedöt fejidomot, mikor mit talalok
csinosak:) kicsit ledőltek pihizni:))))))))) Mondjuk Én ne dumáljak...3 szor dőltem el eddig álló helyben, ha talákozunk elmesélem:) nagyon fogsz röhögni:)
Ezek egyebkent inkabb csak latvanyosak a rendörsegnek is valszinü inkabb a keklampat meg a szirenat tartja. A caponordom is rendörmoci volt (emlitettem mar?) oszt a jobb oldalarol elveszett meg a vastarto is
Azok mar az RP 11esek es mas az idomon a nyilas vagas nelkül lehet a vazra tamaszkodni a bukocsövel. Majd egyszer betamadunk es jol kikerdezzük a Harmaty Arpit
Értem! Akkor ez szerintem is felesleges! Ami még baromira izgatna, hogy azokon az új gépeken amit a rendőrség és a határőrség kapott tavaly, hová rögzítették a bukócsövet! Tuti, hogy ezerszer többet ér, mint egy bukógomba. De nem volt még szerencsém élőben látni egyetsem:( Pedig azonnal rommá vizslatnám:)
Azok a kis pöttyök tapadokorongok amik tartanak 1 policarbon vedöburkolatot a fenyszoro elött hogy ne az karcolodjon törjön a kavicsoktol. de itt sztem felesleges mert acrylüveg a fenyszoro ami nem törik csak karcolodik azellen meg tuti foliak vannak mar es ez különben sem enduro hanem sztrada gep
Mintadarabot szerintem valakitől majd kérünk:) Gondolom bárki örömmel veszi, ha szétkapjuk a paripáját pár napra megszabadítva a támlától:))) Ugye igazam van sporik???:))) De bizti lehet valakitől kérni..
Az ilyent ugy lehet elkesziteni hogy kell 1 minta amiröl negativ forma keszül, abba öntenek habot, hasonlo mint a polifoam es ugyan ugy mint a purhab megszilardul de rugalmas marad utana mar csak le kell burkolni az emlitett üleskarpittal oszt kesz.:))))) mintadarab lenne? 1 Kertesi haver egyszer belevägott egybeülest gyartani Wild Starra majd jol kikerdezem az anyagokrol
Ezt aképet már nem emlékszem melyik oldalról szedtem le még tavaly, de az egyértelmű, hogy az ember nem bízza a fényerőt se a véletlenre:) Ezen jól látszik, hogy áll a gyári támla a gyári dobozon! Amúgy az E-bay-en találtam olyan kis "izéket" is amik ennek a gépnek a lámpáin vannak..azok a kis fehér pöttyök! No az mimanó? Mert arra nem jöttem rá:( és találtam igazán elvetemült ötleteket is a fényerő növelésére:)
A gyárihoz kell platni! konkrétan olyan ami itt van: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YAMAHA-FJR1300-FJR-1300-REAR-LUGGAGE-PLATE-BASE-03-05_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ35583QQihZ007QQitemZ170188922725QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
közben keresek képeket a gyári támláról is, mert nem egyszerű a formája:(
Az anyaga tökeletes en is 1 golf ülesböl vagtam ki a Draghoz, de ide a golf 2 fejtamlat gondoltam laposra hasitani. Csak jo lenne tudni mekkora a felület ahova felfekszik. Nem kell falap-alap:)))))) Eleg ha szeles tepözar van a hatuljan es a dobozra felragasztod a puha parjat, ha meg megszünteted nincs kifurva a koffer
OK! Várom a megoldást:) Én részemről arra gondoltam, hogy egy régi audi ülésből fogom kifaragni..van is egy a garázsban, de még nem foglalkoztam vele:( De ebben Te vagy a profi!:)
Nem gond köszi, evente kell vennem 7€ itt kinn tegnap neztem. de most lehet hogy a komolyabbat veszem meg. a tamlara van ötletem majd elmondom es hidd el jol fog kinezni, a dragra is mi csinaltuk otthon csak a vasat vettem a shoxnal akciosan. Mondtam hogy ilyesmivel is foglalkoztunk. Igaz akkor Anyukam varta de kmpl bogar karpitot csereltünk a Jokai unokajanak restauraltam a gepet.
nekem asszem van egy felesleges a garázsban...Louis-os, ha kell oda adom idén nem azzal takartam le, hanem pokróc van rajta! A gárzsban nem ázik és a por meg így nem áll olyan vastagon alatta, mintha ez a fólia lenne.