Egyszer ráakadtam, de utána sehol sem találtam olyan ranglistát, amit rögtön a mérkőzések után, és nem csak a torna végén frissítenek. Tudnátok küldeni egy ilyen ranglistáról linket? :S
(15)Sladana Stankovic (SRB) - Yvett Imre (HUN) 7-6(1) 6-4
Imre Yvettnek balszerencséjére idén másodszorra hozta össze a sors a szerb Stankoviccal, viszont mostmár jobban megtudta szorongatni mint Cairoban. (2-6 2-6)
Tursunov kiszerválhatja a meccset Chela ellen! Úgyhogy márcsak nem sok, és jöhet Arn Gréta Sugiyama ellen! Még annyira nem vagyok álmos, úgyhogy szerintem végigizgulom a meccset ha csak el nem ájulok xD
És már az is észrevehető, hogy nagyobb baráti körökben is ahol eddig soha nem volt téma a tenisz egyre többet beszélnek Ágiról. Szinte már súlyos válságban volt a magyar tenisz amikor Czink kikerült a top100-ból, így szvsz Ági berobbanása megmentette a magyar teniszt.
Nekik vmi felkaroló kéne, mert sok van bennük, de pénz és kapcsolatok nélkül sajnos ez kevés
Többen is nyilatkozták az utóbbi időben, hogy a Ági sikereinek köszönhetően megnőtt az érdeklődés a tenisz iránt, ennek jele, hogy megnőtt a teniszklubokba-iskolákba jelentkezők száma.
Vajon ez a megnőtt érdeklődés a szponzorizáció tekintetében is észrevehető? Vagyis most könnyebb valamivel szponzort találni, mint régebben?
COURT 4 start 11:00 am [12] V Zvonareva (RUS) vs A Rezai (FRA) - WTA [8] R Gasquet (FRA) vs R Soderling (SWE) - ATP Not Before 2:00 PM [4] A Bondarenko (UKR) / K Bondarenko (UKR) vs [WC] S Kuznetsova (RUS) / A Mauresmo (FRA) - WTA D Tursunov (RUS) vs [28] J Chela (ARG) - ATP [Q] G Arn (HUN) vs [27] A Sugiyama (JPN) - WTA