Szabadjon egy témaindítót írni a BL további menete elé.
Ha jól értem, akkor a nyolcaddöntő után (ami ugyebár nem lehet gond a csapatnak) az eredeti kiiírás szerint megyünk tovább, azaz a B2 a B6-A3 győztesével játszik Kölnért.
A B6 eléggé egyértelműen a Nantes lesz, hiszen a Kiel előre fog lépni a 3. helyre.
Az A3: a PSG emberi számítás szerint behúzza a maradék 4 pontot (Elverum ellen nyilván, illetve ha a Szöged nem utazik, akkor az is tiszta sor). A csoportelsőségről a holnapi Kielce_Flens dönt majd. A Flens biztos második, hiszen a PSG elleni mérlegük jobb. Döntetlennél a PSG a harmadik, Flens viszi a csoportot. Ha kikap a Kielce, visszaesik a 3. helyre, mert a PSG-nek jobb a mérlege ellenük.
Tehát PSG / Kielce v Nantes.
Oda-vissza formátumban ha akarunk Kölnben valamit, egyik sem megoldhatatlan feladat.
Teljes bohózat ami itt a csoportkör végén folyik. Mi lesz az egyenes kiesésesben? Feri sofőr esetleg pozitív és ugrik a FF? Erre az esetre mondjuk úgy lehetne készülni, hogy bárki jön szembe, 11-el ütjük és akkor megvagyunk :)
Ha egészségügyi okai vannak akkor bocsi, de amúgy mi a faszénért nem lehet az uccsó előtti ellen játszania Székelynek és mondjuk támadnia Patriknak? Több magyarról nem is beszélve...
Az is kiderült, h Párizsban is bement a sejk az öltözőbe. Nem annyira magyar specialitás ez.
De, egyébként, miért ne mehetne be...? Nem tudom. Van egy csapatom, miért ne pacsizhatnék le a tagjaival...? És most tekintsünk el lőrinctől, általános a kérdésem.
Nagyon tartalmas és érdekes beszélgetés, nagyon tetszett. A hangsúlyozásból én arra következtetek, hogy marad, miután meglepte, hogy "mégis az lett".
Viszont ez a sztori hogy Lölő bácsi bement hozzájuk az öltözőbe nagyon komoly és egyben szánalmas is szerintem. Szegény megboldogult Stadlerre emlékeztet. De ez van, ez a magyar valóság. Különösen az a szép, hogy papíron ugyebár semmi köze a klubhoz, aztán mégis. Az mondjuk szép tőle, hogy kölcsönadta a repülőt hogy Kentin elrepüljön a családjához a kisfia születésére (nincs konkrétan megnevezve, de jó eséllyel így volt).
Visszasírjuk még azt a 16-os csapatot, amiben Terza, Laci, Timu és Sulic védekezett a belső négyben. Annak a csapatnak kellett volna bl-t nyernie és most nem üldöznénk ilyen eszetlenül a robotkart.
Cupara, plussz két jobbkezes hozta a meccset! Nekem nagyon látványos volt, hogy Gazsi milyen jó fizikai és sportformában van, jól kipattintotta magát, magabiztos, jó látni a játékát, rég volt ilyen jó formában!
Elképesztő, hogy Laci és Terza távozásával micsoda zuhanásnak indult a védekezés. Vagy DD süppedt bele ennyire a mocsárba? Macsek ennyire hiányzik? Hol van az a védekezés amivel kiütöttük a Flensit és 11-el küldtük haza a Szögedet? Borzalom. Lassú, körülményes, fejetlen az egész. Jó csapat ez a Motor, nem vitás, de 5+ simán kellene hogy legyen közte normális védekezéssel. Egymás után 4-5 balszélső gól és nincs rá reakció a padról???
Szerencsére tegnap volt 2-3 játékos aki komolyan vette, Makita legjobb meccse nálunk, Cupara pedig tényleg megfordította. Az is durva, hogy Petar mennyire kell támadásban, mennyivel jobban forgatja a csapatot. Persze ha jó napot fog ki.