Úgy tűnik, Apuka a Petrát eldöntötte. Ő inkább a Dalmát próbálja megfúrni, de elhatároztam, nem hagyom. :-) Vanda, nem rossz, ha esetleg elbizonytalanodik, megemlítem neki.
Dallos Linda. Dallos Krisztián.
Ezek ugrottak be elsőre. Persze egy nagy halom név jól illik hozzá. Csak Eszter ne legyen,
mert a technikatanárnő ugrik be, őt hívták D. Eszternek Brrr.
Fruzsinát elvből nem adnék a gyerekemnek, ugyanis az az én nagy hibám, hogy minden névhez vizuálisan is kapcsolok valamit. És például a legjobb barátnőm spánieljét is így hívják. A Miett viszont változatlanul tetszik.
Ugye nem bánjátok, ha bekukkantok ebbe a toopicba is, bár még csak holnap leszek 11 hetes terhes. Ami igaz igaz, sokan megkérdezték már, hogy fogjuk hívni a babát. Hát, szívesen venném, ha segítenétek, mert a párom vezetékneve elég cifra: Semjéni. Lánynévként tetszik nekünk a Vivien, Vanilla, Melánia, Miléna, Nanett. Többnyire az N és M betűs nevekre szavazunk, de bármilyen különleges név szóba jöhet, ha illik a Semjénihez. Ha fiú lesz a pici, akkor egyértelmű, hogy az apja után a Zsolt nevet kapja, esetleg második keresztnévként szimpatikus a Milán. Ha tudtok valami jó tippet adni a lánynevekhez, annak nagyon örülnék.
Katus, már egyszer kérdeztem, de nem válaszoltál. Nem Árpinak hívják véletlenül az apukát?
Babóné, hamár Ágibáginál úgysem aktuális, hogy tetszik a Soma? Nekem nagyon kedvencem, csak a mi rövid vezetéknevünkhöz nem jó. Habár nagyon leszavazták itt az S betűs neveket:-((
Thor, köszi :-) Csak a pontosítás kedvéért, ha beszúrnánk az Ágnest, nem a Dalma elé, hanem utána, de én nem ragaszkodom hozzá különösebben.
Tamara, második névnek gondoltad a Vandát? Akkor kicsit sok lenne az A betű szerintem.
Az én 10 hónapos lányomat Bartók Borinak hívják, de nagyon tetszett még az Eszter és a Boglárka is. Meg az Alida, de az csak nekem, sajnos. Ja, és a Vera.
Ha fiú lett volna, bár hiába mondtam, hogy felesleges fiúnevet keresnünk, mert tuti, hogy lány lesz, Máté, Botond, Barna, Benedek, Bendegúz, Benjámin.
És a párom kedvenc lányneve a Ráchel volt, de ezt nem nagyon tudtuk volna becézni...