Azután, hogy végigszenvedte a Girot ennél jobb ajándékot nem is kaphatott volna, azt hiszem :) Mondjuk mögöttük a ház nem semmi, ahogy nézem arrafelé sem a luxus a jellemző :)
Nem szeretnék csúnyán fogalmazni, de szerintem fel... a lányt. Lehet vagy 17 éves? Úgy néz ki mellette a csaj, mint a kishúga. Magyarul, nem volt betervezve szerintem.
Az képet elnézve ott keleten még nem dívik annyira a globalizmus, az asszonyka nem az "előbb karrier aztán gyerek" elvet követi, elég fiatalnak tűnik. Bár Roman se épp szenior korú a 23 évével.
Jó kis sor, Tiralongonak külön örülök, hogy versenyzésre kész. Ha a tavalyi évből indulok ki, akkor Berci közel sem biztos, hogy megnyeri, pláne, ha megnézzük, hogy Nibali is indul, aki mostanában lehet csúcsforma közelében. Ettől függetlenül top3-mat mindenképpen elvárom, de az meg is lesz :)
A hivatalos Dauphiné rajtlista, a csapatot maga Beppe Martinelli mester vezeti.
Alberto CONTADOR (SPA) David DE LA FUENTE (SPA) Dimitriy FOFONOV (KAZ) Jesus HERNANDEZ (SPA) Daniel NAVARRO (SPA) Benjamin NOVAL (SPA) Paolo TIRALONGO (ITA) Andrey ZEITS (KAZ)
Contador úgy látom, hogy egyre jobb angolból, vagy valaki kisegíti :) Bár miután leírta, hogy Schleck brothers, majd good guy, az kicsit furcsán hatott.
Akkor úgy látszik megvan a Tour keret :) Vinoval kiegészülve ütős kis sor lesz. A Schleckékkel való találkozás az szép lehetett, megkockáztatom hirtelen mindenki leváltott teljesen, elővette a szenvedős arcot, aztán durr neki :)
Ő is ott van a Pireneusokban. Egész szép kis társaság gyűlt össze: Contador, Noval, Navarro, Hernandez, Pereiro, Tiralongo és Fofonov. De la Fuente valamiért hiányzik. (Schleckék asszem csak négyen mentek...) Az összes Pireneusi hegyi szakaszt megnézték, az Alpok majd a Dauphine után. Amikor az interjú készült, még nem volt biztos, hogy fel tudnak menni a Tourmalet-ra, mert van némi eső- és hóhelyzet odafenn. A Dauphine csapatról még nem sokat tud, de valszeg lesz pár spanyol, Tiralongo és ő maga. A bajnokságra pedig nem megy haza, mert a hegyekben lesz dolga. (felteszem nem havasi gyopárt fog gyűjteni. :-) )
Majd úgy 20 perce Andy: Finish the camp on top of tourmalet and guess who meat there!@albertocontador
Szép hely ez a Tourmalet, csak kicsit nagy a tömeg. :-)
Egyébként ez azt jelenti, hogy a felkészülésük nagyjából ugyanott tarthat, bár a Schleck klánnak most haza kell menni hazafias kötelességüket teljesítendő (Tour de Luxemburg). Remélem fotóznak odafenn, kíváncsi lennék ahogy hárman próbálják utánozni Fülig Jimmyt. :-)
Brutális :) A kérdés, hogy Contador marad-e. Ha igen és ők jönnének, akkor beteg egy sor lenne, gyakorlatilag minden GT-re lenne ember. Vinoról nem is beszélve, bár ő ennél erősebb már sohasem lesz GT-n. Mindenesetre ez a "hír" feldobta az estémet :)
Értékelni kéne, de fáradt vagyok és nincs kedvem. :-)
Ellenberger a nekivadult átigazolási pletykákat nem tudom magamban tartani. :-)
Állítólag a csapat bevásárlólistáján szerepelnek: Alessandro Vanotti és Roman Kreutziger (Liquigas) valamint Michele Scarponi és Leonardo Bertagnoli (Androni).
Az információ szigorúan pletyka szinten kezelendő, felelősséget nem vállalok, de mindenesetre ambiciózus :-)