Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Nézzétek mit találtam. Szerintem ilyen generátor takarót tudok csinálni is. Méretet veszek és rögzítési pontokat is megnézem, aztán Kollégáimmal megbeszélem a legyártást. Majd jelzem nektek, ha valakit érdekel készítek igény szerint. Üdv: balzo
Én úgy gondolom max: 200 E és nem több. Ha sikerül jó ha nem nem fogok sirni érte. A kép elég sötét nem látni rajta ha esetleg sérült valahol. Szerinted? Ha más véleményen vagy jelezd léci. Üdv: köszönet: balzo
Te nagyon penge vagy, pontosan ilyen tipusú tükröt keresek. Vajon mennyiért lehetne megcsípni? Elég sötét a kép de szerintem a szine is kék úgy nézem. Hírtelen átszámoltam a gyári árat leosztottam a jelenleg sz.r forint/euro árfolyammal nekem 338 E jött ki. Most nagyon megleptél ezzel az infoval. Üdv:balzo
Szia Balzo! OK! Akkor viszont ha tudod inkább Te hozd Quattroman-nak, mivel ha jól gyanítom a németet vágja rettenetesen, viszont nekem csak az angol verzió van meg, azért biztonság kedvéért drive-n viszem azt is. Quattroman! Akkor ha itthon vagy még jelentkezz. Most Én is eldőlök..hosszú volt ez a nap:( Szevasztok!
Balzo Ezt kerested? http://cgi.ebay.de/YAMAHA-FJR1300-FJR-1300-SPIEGEL-LI-RE_W0QQitemZ280196556381QQihZ018QQcategoryZ49911QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Rajta vagyok!!!
értem! az egyik helyben eldőlésből nekem is van rajta 1 kis nyom, de nekem inkább a gyári jön be, így az marad:) IWIW-ről legalább fél éve töröltem magam! Azt kihagyom
Nem egeszen, nem horzsolodik a generatorfedel ha nem a garazsban döntöd le annyira hogy leer a füled:)))))))))))) csak ra kell tenni az eredetire. megvettem hogy eltakarjam vele a karcokat de megsem teszem fel