Akkor az egy műszaki zseni rendőr volt,én kifogtam olyat tavaly aki még a robogóban a blokkot se találta meg,nemhogy a motorszámot.Hirtelen én se tudtam,pedig a blokk legtávolabbi részén van merőlegesen az úttal :D
És legyetek szívesek minél többen kattintani a google hirdetésekre a jövőben (a honlapon), ha évente kb 5000Ft összegyűlik a kattintásokból, akár még www.jawamustang.hu is lehet :)
Kezdem a rosszal: jawamustang.extra.hu nem lesz többé, mivel az extrát felvásárolták, és fizetőssé válik a tárhely is.
A jó pedig az, hogy másfél év kihagyás után újra van magyar Mustangos oldal (Kristófén kívül), egyenlőre még semmi nincs rajta, de legalább az alap megvan, innentől haladhatok tovább. Egy kedves sorstársunk felajánlotta, hogy csinál új lapot, hozzá új design-t, én meg adom a cikkeket, ám állandóan csak húzta az dőt, én meg csak egy kósza látványtervet láttam. Minap viszont rábukkantam egy nagyon jó kis honlapszerkesztős oldalra (ucoz.hu) (hasonló a g-portalhoz, csak egy kicsit modernebb, és több féle kinézet van hozzá, illetve interaktívabb, és persze ingyenes) Egyenlőre a fejléccel vagyok csak meg, amit nagyrészt Kristóf csinált az én alap elképzeléseimet továbbfejlesztve, de igérem, hamarosan feltöltődik infóval. Tehát a Jawa Mustang klub Magyarország új honlapcíme.:
Nekem volt olyan hogy megállított a rendőr és kérdzte a számot , és énse tudtam sokáig hogy hol van ,aztán a rendőr is kereste már a motoron ,hogy hol van de végére nehezen megtaláltuk :)
Ne hozd ki belőlem az idegbeteget. XD Ha nincs rajta vázszám, akkor az nem az övé, hanem egy 79 előtti váz. Kérj meg valakit, hogy fotózza le a vázszámát, most nem vagyok otthon.
Na bzd meg! Ezek nem tudnak mit csinálni magukkal? Legalább környezettudatos megoldás. Amúgy mostmár 1 hete járok kresz tanfolyamra, ha nem húznak meg akkor a szezon elejére lesz jogsim.