Olyan példákat mondasz, amit nem tudok hova tenni. Kiel ellen láthatóan az egész Pick nem volt versenyformában, Bodó meg kétszer három hét teljes edzés stop után volt, a VB-n meg az első ilyen után. Egy old school átlövőnél egyértelmű, hogy rengeteget számít a fizikai állapot. Na mindegy, én sokkal szívesebben néznék itt is olyan játékost, akinek hullámzó a teljesítménye, de már a bevonulásnál úgy jön be a Szeged ellen, mint tegnap Ricsi.
Add hozzá, hogy szerencsétlen Bodó kétszer volt covidos, másodjára március elején kellett leállnia teljesen hetekre az edzéssel. Másrészt pedig visszakérdezhetnék, hogy Borozan se vette ugyanezt észre a Nantes ellen? Nagyjából hasonlóan "jól teljesítettek"... de Borozan még a covidra se tudja fogni.
Veszprémi drukkerként qva nehéz ezt leírni ( holott én nem utálom a szegedet, csak a veszprémnek drukkolok - még ), de most a tiszapartiaknál látom azt amit itt szeretnék, van tűz, lelkesedés, profi, szerethető légiósok, és egy erős magyar mag, egy elvileg jó edzővel, szomorú, de ez az igazság...
Meg lehet nézni ezt a 20 meccses lebontást, és azt is, hogy abból a pár extra meccséből hány történik a nagy meccseken. Mennyire érzi hogy mit egy ilyen döbtő stb. És így is össze lehet vetni az említett Borozannal meg a többivel, aki megfordul itt 1-2 évig, de minek.
Nem látok Pastor fejébe, de az utolsó támadásuknál mintha Bombac lőtte volna el túl korán a labdát... Liget és Bodó védekezésbeli összehasonlításában teljesen egyetértek! Patrik egy jó védő kettes és hármas pozícióban is, míg Bodó csak egy poszton tud védekezni, de ott is gyengén.
És egy kicsit terminátorosabb Ligetvári meg megint teljesen leépült, mehet megint külföldre újból felépíteni magát, pedig jobb napjaiban tudott olyanokat mint Bodó, védekezése meg extra Ricsihez képest.
Igen. Benne van, hogy egy-egy meccsen tarthatatlan, de ez milyen arányban történik meg? Szerintem utoljára akkor volt igazi mikor bajnokságot nyertek, azóta betli. Tegnap mutatott életjeleket és gyanítom, hogy szombaton is fog, aztán ismét visszasüllyed oda, ahol a valós tudása van. Abban van igazság, hogy Pastor láthatóan kivan tőle és nem is rejti véka alá általában...
Szitával azért sem összehasonlítható, mert teljesen más stílusú játékosok... Azért jól fog jönni a Szegednek, ha majd Bodó megpuhítja Szita előtt a falat, vagy fordítva, Szita miatt a hatoson ragadt védelmet fogja szétbombázni Bodó. Az sem mellékes, hogy Bánhidivel jól megértik egymást, plusz szerintem Bodó teljesítményére (lelkére) hatással lehet Pastor is, nem éppen pozitív értelemben. Szóval azért nem írnám le őt és inkább azokat a meccseit kellene figyelnünk, amelyeken ellenünk játszik, márpedig tegnap nem tudtuk tartani...
Bodót hagyjuk már... Nézzük meg az elmúlt 20 meccsét és a következő 20-at. Lesz benne 2 kiemelkedő a többi deficit. Borozannál is "butább" szegény se esze se szeme. A riporterek szerelmesek bele, mert látványosan nagyot dob és ennyi. Pl. Szita Zolival össze sem hasonlítható. Persze ez csak az én véleményem... :)
nem is az, hogy kiabált, hanem ahogy Mahé Davisra nézett, miközben az edző visszafordult a pálya felé. Érdemes lesz visszanézni, ha valakinek megvan a felvétel. Pont azután történt, hogy Nenadic kidobta a lelátóra a labdát.
Moraes pirosának ott volt jelentősége, hogy nem maradt hármasvédő Patrik és Blagi mellett, így nekik kellett végig középen védekezniük, és 60 percen keresztül egy Szeged ellen ez nem igazán leányálom. Plusz így Nilssont is nehezebb volt pihentetni (Maqueda jött be a meccs végén néha helyette hátul).
Egyébként itt visszaütött az, hogy Patrik még az NB1-es meccseken sem támad. Legalább egy kis színt jelentett volna egy olyan játékos, aki nem csak birkózik a fallal, hanem távolról tud lőni. Továbbá egy cserét megspóroltunk volna támadás-védekezés között.
Lehetett volna balkezes irányítóval is támadni mondjuk, ha lett volna erre ötlet, másrészt ezt is lehetett volna próbálni legalább az itthoni bajnokságban.
Szóval igen, nem volt optimális a keret, de nem is volt kihasználva.
Nenadic meg ugyan lőtt 7 gólt, de legalább ennyi elúszott rajta, ha nem több. Eladott labdák, rossz lövések, és teljesen egysíkúvá válik vele a támadójáték.
Nem hiszem, hogy Markussen helyett egy harmadik jobbkezest nevezett volna, ha Nikolaj egészséges. Szerintem Makinak is és Markussennek is egészségügyi gondjai vannak.
Nenadic is mutogatott Davisnek valamit... Nála inkább azt érzem, hogy ő nemcsak az edzőt nem tiszteli, de a klubot se... Vagy inkább magát tartja túlságosan nagyra. Egriék is megmondták: nem hiába nem nyert még semmit sem és nem hiába nem kellett egy nagycsapatnak sem...
Hát ja, kicsit mellé ment a tipp. :) Lebecsültem a Szegedet, meg Bodót, aki úgy néz ki szerencsére kezdi visszanyerni a formáját.
A Veszprémnél azt nem értettem, hogy legalább Markussent miért nem nevezték Tönnesen vagy Maqueda helyett, bár sokra valszeg vele se mentek volna. A képhez még hozzátartozik, hogy Moraes pirosa rohadtul nem volt az, bár a tegnapi Nilssont látva ennek nem volt most akkora jelentősége.
Így van. Hajtottunk mi is, küzdött is a csapat, de a tűz a másik oldalon volt. Legyen vége ennek a hétnek, és adják vissza nekünk a klubunkat. Ne kelljen minden, ami jól néz ki kívülről. Nem kell haragudnunk senkire. Davis ennyit tud, és ezzel nincs is semmi baj. Annak kellett volna látni, aki a főnöke. Neki ez most nem fontos, ezt meg, az ő főnökének kellett volna látni. Ő viszont semennyire nem ért ehhez, de vigyáz állásban van, mert megakar felelni. Tényleg nincs kire haragudni, még azt is elhiszem, hogy jót akartak, csak nem jött össze. Most engedjék el ezt szépen, mert ez így nem jó.
Mivel úgy gondolom, hogy DD egy-egy szélsővel állna ki a szombati meccsre is,
- én benevezném a 2 fiatalt, mégpedig a két szélre ...15. és 16. játékosnak, (akik nyílván nem lépnek pályára)
- akkor a 3fő J2 helyett maradna csak kettő, mert most is csak azért kellett 3fő, hogy ha kell akkor pl. Tonnesen ment volna ki jobb szélre, (balra meg Mahé)
így lehetne még egy B2 -t nevezni (Markussen)
- Ha Strlek egészséges, akkor szerintem ő fog játszani és Manaskov lenne a kimaradó.
- A másik oldalon tuti maradna Marguc, ha Shishkarev egészséges, akkor is.
Mindent elmond DD-ről, h a vége előtt másfél perccel Mahé már nyíltan kiabált vele, h mit kellene csinálni, fogalmatlan idióta. Azért érdekes ez, h itt van ez a nagyonkirály erőnléti edzőnő és épp a monitájm időszakra sérül le a fél keret?Sztem itt már edzőbuktatás megy, pont mindegy a játéosoknak a bajnok cím, a szegediekben sokkal nagyobb tüzet láttam!
Nagyon nehéz visszavágóra számítok. Remélem, a sérültek közül lesz majd aki vissza fog térni, bár az ifiszabályok miatt gondolom ott is csak 14-en leszünk, de nagyon fog kelleni a rotálási lehetőség. Minden poszton nagy előrelépés kelleni, de Nilsson feltámadása biztató. Az idegenben lőtt magas gólok számában bízhatunk, bár a sajnos a Nantes is meglőtte a 29-et. Nagyon rezeg a léc, mindkét oldalra...
Jonas Kallmant nagyon sajnálom, hogy elmegy Szegedről. Egyike volt azoknak, akiket mindig kedveltem, és ellenfélként is szimpatikus volt, megérdemelte a tiszteletet és a szép szegedi búcsút, amit a nézők biztosítottak neki. kevesebb lesz nélküle a magyar bajnokság.
Teljesen igazad van ! Annyival toldanám ki ,hogy sajnos lassan ott tartunk ha nem lesz rövid időn belül változás ,hogy játékos szempontból se lesz egyátalán vonzó hely Veszprém !Nagyon Nagyon rossz ami most zajlik Veszprémbe nem csak az edzőnek és ezáltal a játékunkban sincs elképzelés hanem a játékos politika és a vezetőink is egy kalap fos ! Kíváncsi leszek ki lesz az első ember aki kiáll a brandből és lesz gerince válni az évet sőt 2 évet amit összehoztak .Mert szerintem nem kéne csak Davis nyakába pakolni mindent ! Persze azért eléggé zsíros a dolgokban de szerintem azért háttérbe bele bele szolnak mindenbe amit ő csinál.
Józan gondolkodású szakember, ezzel a politikai puttonnyal és vezetéssel nem vállal ilyen feladatot. Gondolom azért a kézilabda berkekben sokkal többet tudnak a klub körüli dolgokról, mint mi.
Moraes kiállítása mérkőzést befolyásoló hiba volt, rettentő dühös vagyok! A csapat hajtott, de nem maradt rotációs lehetőség. Azért ne felejtsük el, hogy két 3-as védővel toltuk 60 percig. Az milyen már mikor Nilssonnak sántikálva kell visszamenni, mert nincs védőnk...
Kötve hiszem, hogy a Szegedi bírók így fújnak majd Veszprémben...
ma még Blagi is egész elfogadható volt, de ő is leépült támadásban...
amúgy emberelőnyben ki a bánatos atyaúristen játssza ezt az idióta, az irányító lehetőségeit teljesen behatároló kétbeállós játékot? ma meglepően jól ment, de a szívinfarktus kerülget mikor meglátom a két beállóst előnyben
hát ezzel a 15%os kapusteljesítménnyel, sok hiányzóval, az 50 perces Petarral még hízelgő ez a -3.
Davisnak már csak Ligetvári leépítése miatt is mennie kell - de az, hogy szerelmes a láthatóan hullafáradt Petarba, az egészen elképesztő.
érdekes nyarunk lesz edzőkeresés szempontjából, ez a keret sok mindent tud játszani szerintem, főleg inkább a spanyolos stílust, szabad edző meg nem nagyon van...