Timea Bacsinszky (SUI) [1] vs. Melinda Czink (HUN) Alisa Kleybanova (RUS) [6] vs. Greta Arn (GER)
Hát...elég nehéz első fordulós meccsek várnak a magyar lányokra Miamiban
Nem tudom volt-e már: 3. ford. 9-BABOS Timea HUN d. 5-KICHENOK Lyudmyla UKR 67(4) 62 64 16-SUSANYI Zsofia HUN d. 4-YANG Zi Jun HKG 15-GUMULYA Beatrice INA d. 2-JANI Reka-Luca HUN 64 63
negyeddöntő: 9-BABOS Timea HUN d. 3-ROMPIES Jessy INA 61 16 61 16-SUSANYI Zsofia HUN d. TUMOVA Monika CZE 64 61
elődöntő: 1-LERTCHEEWAKARN Noppawan THA d. 9-BABOS Timea HUN 63 60 16-SUSANYI Zsofia HUN d. 15-GUMULYA Beatrice INA 64 61
döntő: 1-LERTCHEEWAKARN Noppawan THA d. 16-SUSANYI Zsofia HUN 60 67(5) 75
Nem is az időponton van a hangsúly,hanem azon,h. Anikóék is úgy látták eddig h. fizikálisan kell javulni.Vagy szerintetek a tenisz tudásbeli hiányossága miatt van 500. hely környékén.A lényeg az h. újra megsérült és úgy nehéz lesz visszakapaszkodni,h. soha nem játszik.Teljesen felesleges azon vitatkozni, h vajon miért sérült le csupán az idén másodszorra,amíg nem lesz huzamosabb ideig egészséges,addig meg kell elégednie ezzel a pozícióval és a védett rangsorral.Tudása alapján sztem ben kellene lennie az első 150-ben,ha nem előrébb.
Ha lesz egy jó edzője,akkor talán top200-250.A tavalyi döntős szereplése után reménykedtem,de úgy érzem a junior fiatalok jobbak nála.Azért drukkolok hátha.
"Hornok Mikivel ütjük a labdát mindennap a Lomb utcai teniszpályán. Nagyon jó hangulatúak az edzések, és amellett sok mindent tanulok. Javítunk sok mindenen, de továbbra is a fő hangsúly a kondin van!!! Üdv Mindenkinek Anikó" Anikó most egy programot csinál,aminek a fő célja az h. javítson a kondiján,mert a sérülés után nem sikerült teljesen 100% fizikális erővel odaállni a pályára,értelem szerűen. De ha minden tornán lesérül,akkor nem fog ilyen téren felzárkózni a top200-hoz