Petykó, igen is kellesz az offens falba! Legalább lesz mindenkinek egy kis szusszanásra idelye.... (kivéve bélának de hát ő úgy is gyúr már, birja :D) Ha tudod úgy szervezni a programodat hogy szabad legyél aznap és családmunka mellett belefér, ott a helyed!
Örömmel láttam a nemvem a névsorban, természetesen ott leszek Veletek. Az 1100 ft nem túl nagy pénz egy komplett ebédért, tavaly is jól esett a meleg kaja a nagy szünetben, szerintem kérjen mindenki.
Én és Tesóm is meg szerintem sokan szívesen látnánk a csapatban...főleg a Szolnoki aréna után most nyernünk kell!! Szerintem gyere!! Edzés ide edzés oda szerintem megérdemelnéd!!
Az az igazság hogy nem nagyon jutok le edzésreés ezálltal nem szeretném bárkitöl is elvenni a lehetöséget hogy ne menjen az arénára.Van más is de az nem a fórum témáihoz kapcsolodik.
Béla én már 2 hónapja jeleztem neked, hogy kötnék biztosítást, meg az első idei edzésen is feltettem a kezem mikor megkérdezted, de jelzem akkor még egyszer!
ez olyan Érdi Gáboros volt."emlékszem amikor a colts 68-ban eljutott a........"hát igen egy jó szakkommentátor minimum az amerikai football-al egyidős.gyanús hogy ő megy miamiba akkor viszont a myp2p-n nézem a super bowlt.:)vagy lehalkítva
Fúúú hát az a Saints Vikings meccs nagyon kemény volt:))) Ha a Super Bowl fele ilyen jó lesz akkor már nagyon jó lesz:))
Mindkét csapat megérdemelte volna a döntőbe jutást!! Talán a Saints kicsit jobban megérdemelte nagyot küzdöttek...Gregg Williams DC hát le a kalappal előtte!!
Felhívnám mindenkinek a figyelmét a szabályismereti vizsgára amiről már beszéltem. Valszeg valamikor februárban lesz így mindenki átnézheti a szabálykönyvet még egyszer( főleg az újak). Csak szólok aki buktázik az csak pesten pótvizsgázhat és csak akkor vehet részt a bajnokságban ha ez megvan.
Hát igen...Arról is ugyan az volt a véleményem...nem volt szimpatikus...Főleg egy alapszakasz meccsen... Sajnáltam a Titans-t mert nem azt érdemelték... De azért ez nem jellemző...
Meg a Saints-et sem kövezték meg érte...mert nem szabálytalan csak rosszul esik...
Egy kicsit egyeztessünk. Biztosításra jelentkezők: Hbéla, Forgács Geri, Sándi, Varga Tomi, Varró?, Sós Tomi?, Deli?, Szöllősiék?, Szente? és még akkor ki?
Aréna: 1. Csonti 2. Varró 3. Sándi 4. Szöllősi Ádi 5. Szöllősi Geri 6. Sós Tomi 7. Pap Tomi 8. Szabolcs 9. Kis Levi 10. Lecsó 11. Kálmán Ati 12. Varga Tomi 13. Szente Ati 14. HBéla 15. Forgács Geri 16. Magó 17. Deli 18. Zsiti 19. Pintér Feri 20. Tóvizi Feri 21. Tóth Urbán Dani 22. Kelemen Lacika 23. Marcus 24. De 25.???? Kihagytam valakit????
Van lehetőség kajálni 1100 ft/fő de csak akkor ha mindenki benne van. Egyébként 1600 ft. A költsége ha megleszünk mindannyian akkor fejenként 2400ft+500Ft buszpénz. Mindenkitől kérek visszajelzést.
Azért szerintem ebben elég erősen benne van az hogy a Cards ellen történt meg aza bizonyos 4th kisérlet. más csapat is csinált már ilyet.Pl a pats idén 50+ pont 0 ellen az sem olyan rossz....na mindegy.
Sajnos a Colts tovább jut bár Én nem szeretem Őket de el kell ismerni Manning teljesítményét...Nem lesz elég ehhez a Jets Defense...De kíváncsian várom a meccset és a Jets defensenek szurkolok!!
Vikings Saints meccsre tippem sincs mi lesz...Egy biztos a kulcs AP lesz...Ha Őt le bírják védekezni akkor esetleg Favre-t hibára lehet késztetni...De lehet hogy az is kevés lesz...Tudjuk az öregben van még erő.
Ami érdekesebb lesz az hogy Brees hogy fog játszani...Ha nem játszik jól akkor a Saintsnek nincs esélye...mert Ő itt az igazi motor! Én a Vikingsnak szurkolok...de lehet a Saints mint csapat egységben jobb de a Vikingsban több a fegyver mint defenseben mint Offense-ben... Reggie Bush nem egy AP...
Nekem a Saints nem szimpatikus 45-14 nél 4. negyedben 4.-re neki menni a Cards ellen...vagy bármilyen csapat ellen mert azért az edzők figyelnek arra hogy ne legyen alázás mert nem érdeke senkinek...Ez nagyképűség volt ezért fognak most kikapni...Mert nem Cards defense ellen fognak játszani...
Bears Mike Tice OL edző Ron Turner offensive coordinator kirúgva Pep Hamilton QB edző kirúgva Rob Boras TE edző kirúgva Harry Hiestand faledző kirúgva Luke Butkus segédedző kirúgva Charles London segédedző kirúgva