És ott akkor 2 dudás 1 csárdában, v mi van az edző fiával? Padra nem hiszem, hogy menne, hacsak nem lép tovább Alex Dusi a bundásba.
Még egyet nem értek, állítólag Kielcében sosincs pénz, és mégis jobbakat igazolnak mint mi? Hogyis van ez? Oda megy a PSG-ből is ez balszélső srác is nem?
Ez furcsa, Remili mellett még van 2 top 10-es francia jobblövő Mem és a kis Richardson, ésdeviszont, nem jött be a gólem?
Sztem, ha van esze oda nem fog menni. Nemrég volt a 3. félidőben és megmondta, h lusta-félti magát-reálisan látja magát, de köszönte nem kér a bundásból ,nem akarja csapágyasra hajtani magát, de lassan a francia bajnokság utoléri, sőt lehet már le is hagyta a németet, szóval az sem leányálom. Lóvéval jól járna, de arra ráér még. A veszprém jó lehetne neki, ha lenne normális védekezés, de ahogy már írtam, én megvárnám, h mi lesz Yahia sorsa, mert mellette nem jutna szóhoz, holott sztem összességében hasznosabb játékos mint ő.
Ez a különbség köztünk: Te lehet-ekben gondolkodsz, én meg információkat tudok. Egyébként a tavaszi elküldés és a július végi tragédia között bőven volt idő, mégsem kérték fel.
Felesleges olyan vonalakat behozni, ami nem tartozik ide, főleg, ha ez nálad csak egy lehet, tesa.
Érdekes lehet hogy ki lehet az edző, mert eddig a spanyol vonalat követtük, viszont szerintem ha gondolkodunk fiatalokban akkor északi edző kellene, északi edző esetében viszont általában nem prioritás a 25 alatti kapott gólszám sem a kőkemény védelem márpedig én erre vágyom végre...
Rémlik valami, de szerintem akkor még korainak gondolta, mert tisztában volt vele, hogy a padra sem fog odaférni. Reméljük, hogy azóta változott némileg a helyzet.
Akkor Borsos Attila és Ágai Kis András mennyire érzéketlen? Folyamatosan szóba kerül a műsoraikban Edina szerepvállalása, hogy hol lehetne edző. (pl szöv. kap.)
”A felesége egy éve ment el Érdről, azóta sem tart senki igényt a tudására.”
Lehet, hogy így van, de az is lehet hogy a tragédia után, ami 11 hónapja volt, egyelőre képtelen dolgozni. Ez tesa kb annyira érzéketlen beszólás volt mint tegnap a Bognáré.
Nekem Ahmed Hesham, Máthé Dominik kellene 2022-től Maqueda és Nenadic helyett. Cavalcanti meg Borozant és Markussent pótolhatná. Így már csak 17 fős lenne a keret.
Mennyi esélyt láttok Valero Riverara? Jó a kapcsolata Nagy Lacival és 1-2 évre még sikerülhet rábeszélni. Mellette Ilic lehetne a másodedző. Csík Z. az interjújában a kieli mintát hozta fel, hogy tapasztalt edző mellett egy fiatal betanult.
A másik opció nálam még mindig Parrondo, sok játékost ismer a keretből. Fiatal mégis nagy tapasztalattal rendelkezik.
Timuzsin Veszprémben való szerepvállalására láttok valami esélyt? Sérülések esetén a védelembe még mindig be lehetne tenni.