kisebb budget-ből gazdálkodó csapat mégis klasszis fiatallokat tudnak megszerezni… Mi meg top3as költségvetés és kiöregedő még csak nem is világklasszisokat… Szegedre é Kielcébe is azért mennek fiatalok mert van jövő kép-Bánhidi is ezt emelte ki mint egyik szempont a hosszabbításakor!
amúgy egy ilyen év után, ha én sportigazgató lennék, 24/24 ülnék az irodámban, elemezném a meccseket, mérlegre tennék minden egyes játékost, és akivel nem voltam elégedett, megpróbálnám eladni, hívnék csapatokat, stb.
remélem hogy Laci is ezt teszi, mert ha az új edzőre várunk, semmire nem lesz idő
És ott akkor 2 dudás 1 csárdában, v mi van az edző fiával? Padra nem hiszem, hogy menne, hacsak nem lép tovább Alex Dusi a bundásba.
Még egyet nem értek, állítólag Kielcében sosincs pénz, és mégis jobbakat igazolnak mint mi? Hogyis van ez? Oda megy a PSG-ből is ez balszélső srác is nem?
Ez furcsa, Remili mellett még van 2 top 10-es francia jobblövő Mem és a kis Richardson, ésdeviszont, nem jött be a gólem?
Sztem, ha van esze oda nem fog menni. Nemrég volt a 3. félidőben és megmondta, h lusta-félti magát-reálisan látja magát, de köszönte nem kér a bundásból ,nem akarja csapágyasra hajtani magát, de lassan a francia bajnokság utoléri, sőt lehet már le is hagyta a németet, szóval az sem leányálom. Lóvéval jól járna, de arra ráér még. A veszprém jó lehetne neki, ha lenne normális védekezés, de ahogy már írtam, én megvárnám, h mi lesz Yahia sorsa, mert mellette nem jutna szóhoz, holott sztem összességében hasznosabb játékos mint ő.