Kösz :D Hát jaja ez az a mustang :) régen vette még nagyapám hogy jó lesz lent a telken a környéken el menni vele ide oda és 2007 be hoztam fel Kistarcsára a warbi meg el lett adva pár éve nemtudom pontosan mikor de nagyon sajnáltam ,de most már tuti nem engedném hogy apuék eladják csak akkor még nem volt nekem olyan fontos, most hogy már nincs nagyon hiányzik :)
A gugli fordítás verhetetlen! Olyanokat tud hogy a fejem fogom tőle :D Csak azért használom hogy nagyjából a menüpontokat ki tudjam találni egy oldalon. másra nem jó.Az a legjobb hogy szlenget nem tud fordítani :D
idézet a http://www.jawa50vixteam.wbs.cz/ oldalról:
"2 csatornás hengeres, 85 mm-es fogantyú, érintkező nélküli gyújtás, módosított sebességváltó, a 21 mm-es karbec, Hikone hangolt és sok-sok apróság eredményezte a motor bizonyult a csúcs égett sebességgel legfeljebb 107 km / h (amely, tekintettel arra, hogy el kell használni egy viszonylag "könnyű" megfelel a átadását 10 700 fordulat / perc"
Az enyém www.babetta.try.hu, a Tyeré www.jawamustang.try.hu, meg a fórum lapja a www.jawamustang.mlap.hu Meg maga a fórum. Tudtommal csak ezek vannak.
Nekem egy gyűrűs mustanggal kapcsolatban annyi a tapasztalatom, hogy egyszer letört a felső gyűrűm és egy pár hónapig egy gyűrűvel használtam a motort Berugni nem lehetett, viszont nagyon jól ment.
Egy gyűrűt lehet használni,de csak egy bizonyos fordulatszám fölött.9-10 ezres üzemi fordulat felett már nem fontos mint a kettő.De ez alatt inkább csak ront a motor teljesítményén mint javít.Ugyanis az alacsonyabb fordulatokon elég nagy a gázok visszaáramlása.
Találtam mégegy helyet, ahol vannak Mustang alkatrészek (simson árban!!) Kapni 13-ért főtengelyt, 6-ért kipufogót, 3-ért könyököt, 16-ért karbit, minden van csak szít kő dikházni! XD
A biztosító mindent leszar, csak kellenek adatok, hogy meg legyen a nyilvántartásukban, és lehetőleg nagyjából tükrözze a valóságot. A simsonom 1980-asként volt beírva, mert úgy olcsóbb volt rá egy ezressel, mint ha 88-at írnak...
A biztosítási lapon van motorszám? :o Enyémen még a motor típusa sincs, csak az én adataim, meg a biztosítás szám. Adásvételi az nekem otthon van egy mappában, sosem viszem magammal... :)