Keresés

Részletes keresés

tehtube Creative Commons License 2008.05.17 0 0 7341

Nagyon sok másolat készült, mégis az igazit mégcsak megközelíteni is nehéz. Kíváncsi leszek hogy a Pari K61-esem mennyire fogja?

ozjo Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7340
Én is birtokolok egy CRUMAR t2-t
egy WLM-et
és egy YAMAHA HX-1-et
Előzmény: tehtube (7337)
jon lord Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7339
K.b. az állapota hasonló. Nagyon fura volt játszani utána 3,5 oktávon.
jon lord Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7338
Nekem van egy Yamaha combo orgim. Sok-sok bulit csináltam vele héthatvanas lezlível. kattitnts a YC-45D re
tehtube Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7337
Már rég volt szó a Combo - organ oldalról.
tehtube Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7336

Van különbség, ahogy árban is. Korábban már többször volt róla szó, érdemes visszakeresni.

Előzmény: okumoto (7333)
Dick17 Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7335

Csak az "íze" miatt:

posaune Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7334
Nekem egy nagyon jó állapotu M-100 volt, eladtam, most egy foldbackelt M-3 am van.
Számomra nagy a különbség a kettő között. Tehtube Zsolt mindent eltud róluk mondani. Más, a sound, és ezért a rajta való játék öröme is.
okumoto Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7333
M102 >< M3? Nagyon nagy a különbség? A kockabillentyűk miatt, mondjuk ,szimpatikusabb az M3...de sound-ra milyen?
posaune Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7332
Kedves kollégák !
Elnézést kérek már előre is a szokatlan témáért, de gondoltam hátha szerencsénk lehet.
Énekesnőt keresünk a zenekarunkba ! Hévizen játszunk a Rogner szállodában, havonta kb. 10x . Ugyancsak a Rogner-Hundertvasser-Hotel Bad-Blumau-ban (Austria) havonta 3x-4x.
aztán a Loipersdorf-i (Vienna-Spa-Conferenz) ben is. Ezek mellett mindig vannak hakniaink, különböző privat-party-k. Tehát,egy hónapban átlagban megvan a 14, 15, fellépés. Ebből az eddigi énekesnőnk gontalanul megtudott élni ! ( Itt nem akarom írni, hogy kb. mennyit keresett havonta ) Mivel a játszások,fellépések ideje mindig este van, 19- 23 ig, napközben akár mást tevékenységet is végezhetne valaki mellette.
A repertoir-unk a Standard-Jazz, Evergreens, Tánczene, Latin, stb.stb.
Igényes, és professionális a játékhoz való hozzáállásunk. Midifile-vel nem dolgozunk, ha Play-back van, csak a saját studiónkban való rájátszás a zenei alap.
Magunkról annyit, hogy mindhárman zeneművészeti főiskolát végzett hangszeresek vagyunk, és 15 éves, németországban, külön, külön a ''profi-basevista, és a klasszikus zenei világban'' eltöltött évek után elegendő rutinnal, és tapasztalattal rendelkezünk.
Az equipment-és a cucc, eddig a mindenhol, mindenkit, akusztikusan,maximálisan kielégített.
Szeretnénk olyan valakit magunk mellé venni, ill. találni, kinek valamelyest rutinja, szinpadi megjelenése, viselkedése, és elsősorban jó hangja van. Tisztán énekel, van stilisztikai érzéke a különböző zenei műfajokhoz.
Nem egy haknit, hanem egy munkát ajánlanánk valakinek, ebben az esetben. !
Tudom, hogy Budapestről nem szívesen jön el senki, és kezd egy új életet a balatonparton, de soha nem lehet tudni, hogy kinek milyen indíttatása lenne egy működő profizenekarba pénzkereseti lehetőséggel munkát vállalni. Ez az egész, már most Júliustól lenne aktuális.
Ha valaki tud, kérem segítsen nekünk. A telefon: 06 30. 385-22-80. Gábor
tehtube Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7331

Így kell ápgrédelni. ELt eMre cserélni :-)

A legjobb, legegyszerűbb, leggazdaságosabb megoldás.

Előzmény: ozjo (7330)
ozjo Creative Commons License 2008.05.15 0 0 7330
...hát persze azért törekszem rá kitartóan gyakorolok...

Lord! ez nagyon megnyerő darab és persze a scanner vibrátó benne!
Előzmény: tehtube (7329)
tehtube Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7329
Miért ne?
Előzmény: ozjo (7320)
tehtube Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7328

Felvette a Magyar Rádió? Köszi az infót, lesz feladat mit kell mexerezni.

Mára 70 múlt, de nagyon a topon van.

Előzmény: Dick17 (7321)
topsound Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7327
Kedves Feri!

Érdeklődéssel nézném a rajzodat! A PPP kapcsolástechnika a legkiválóbb csöves eresztés, amióta csöves erősítők - márpedig - VANNAK a Világon! Én még a 60-.as években építettem a legelsőt 6AU6, 6J6, 2x6L6, 2x 6X4 csövezéssel, és mind a mai napig szinte verhetetlenül szól... azóta igen sok variációm született erre a témára, de a sznobizmus és az érdektelenség, na meg a sok "gyári hűhó"-s csillivilli túl nagy úr az azonnal fogyasztható valósághoz képest.
Mindenesetre a PPP kapcsolástechnika életerejét és ütőképességét jól mutatta, hogy az NDK (!!!) korabeli VERMONA elektronikus hangszer és erősítőgyára ebben a rendszerben építette meg a "keleti blokk" legelső valamirevaló félvezetős hangszer - erősítősorozatát, amely a mai napig is ütőképes tudott maradni - a többségükben csak harmatgyenge, inkább nagyfrekis szovjet és cseh végtranyók kicserélése után!
Csöves vonalon egyedül az ELEKTROVOICE, és manapság a privatizált, volt TESLA - cég, a "J/J" épít ilymódon csöves erősítőket, kiválóakat, több teljesítménylépcsőben.

Ezirányú krónikus fertőzöttségem miatt kérlek, hogy légy szíves nekem megküldeni a rajzaidat, amik nagyon érdekelnek, már csak azért is, mert végre akadt valaki, aki hajlandó volt "leporolni" erről a nem mindennapi megoldásról a több mint félévszázados őskövületet. Ha igényled, cserébe én is meg tudlak kínálni egy jópár kipróbált és jól bevált megoldásommal - csak az internet-tudomány sokkal nehezebben hatol át a 62 éves szürkeállományom agykérgén, mint korábban sokezer cső és tranyókatalógus-adat, kódrendszer, rajzok stb., amik még most is "ugrásra készen" várják a következő feladatot!

Előre is köszönettel:
Balogh Gábor, bgabor47@freemail.hu, Szeged
Előzmény: csokimeles (7313)
jon lord Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7326

Az ára: megegyezés alapján.

(Van hozzá egy 2 rotoros Solton Leslie is.)

jon lord Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7325

Van egy eladó Hammond portable M102-esem. Frankó kis koncert cucc.

Van benne: félhold 3 állású leslie kapcsoló, 9 pólusú leslie kimenet,

kettő jack-es kimenet (sima hang,zengetett hang)

három csatlakozó (abból egy 53 pólusú*) amik összekötik az

alját a tetejével.

A teteje kicsit nehéz de az alja nagyon könnyű. Lehet szűk kis rock klub vagy csigalépcső (gondolom ismerős a szitu :-D). Ennek a hangszernek nem akadály.

A hanggenerátornak speckó lefogató csavarjai vannak, hogy koncert elején vagy végén ne teljen az idő a fellazítással vagy rögzítéssel. A generátor rendszeresen olajozott. A billentyűk sincsenek szét cincálva. Made in Angol. Valamikor Cserháti Pityinek is ilyen hangszere volt.

*Az 53 pólusú csatinak van egy kis kontakt hibája. Néhány csatlakozó láb ki van mozgósodva és ez által a basszus pedálon időnként megszólal az alsó C hang hallkan, folyamatosan és kontroll lámpa hol világít, hol nem. Ha megmozgatom a csatlakozót ezek a hibák helyrejönnek. Forrasztással szerintem lehet rajta segíteni.

El lehet érni a roxigen@t-online.hu vagy +36-30/544-46-86 

jon lord Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7324

Még ilyet!!!

Ez a fórum monst szívat engem vagy a netem szar??? :-O

Nem engedte a teljes szövegemet. Majd még 1X

jon lord Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7323

HELLÓ MINDENKINEK!!!

alját a tetejével.

Hamarosan felteszem a képeket is.

jon lord Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7322

HELLÓ MINDENKINEK!!!

alját a tetejével.

Hamarosan felteszem a képeket is.

Dick17 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7321
Tony Scott tenorszaxissal járt itt 1970-ben az Alba Regia Dzsesszfesztiválon... A Magyar Rádió szervezte és fel is vették és rövidítve le is adták annó...
Előzmény: tehtube (7319)
ozjo Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7320
Hű a mindenit de jól nyomja. Sajnos ez nem azt jelenti ugye, hogy mire 70 éves leszek az én lábaim is így járnak :((
Előzmény: tehtube (7319)
tehtube Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7319

Egyszer volt róla szó.

Mike Carr

Lába mint Dennerlein 70 évesen is, de stílusban rendesen megfogja a dolog végét.

Őt kéne valahogy elhívni míg lehet.

tehtube Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7318
Ismerős? :-)
Előzmény: dombi39 (7317)
dombi39 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7317
De szépek a pedáljai...
Előzmény: tehtube (7293)
csokimeles Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7316
Adj egy e-mailt szivesen elküldöm. Andor
tehtube Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7315
Ez keményen OFF, más fórumot kellene keresned.
szimizso1 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7314

Biztosan jó a kapcsolás, csak kár hogy megnézhetetlen!:-)

csokimeles Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7313
A tegnapi hozzászólásomhoz nem tudom a képanyagot csatolni. Milyen fórum ez?- Ez egy saját tervezésű és kivitelezésű hangszererősítő, 100/190wattos kimenőteljesítményével, PPP kéttápegységes felépítéssel és utólagosan beépített anódfeszültség késleltetővel. Valóban megéri elkészíteni egy elektronikus késleltetőt.Itt 2 késleltető van, de egyis elég a hagyományos PP kapcsolásban annyi módosítással, hogy a 470R előtétellenállást 270 R-re kell cserélni. Ha ezzel kapcsolatban érdekel valakit szivesen írok. Andorferi. ravox40@freemail.huVégerősítő korszerűsítése
szimizso1 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 7312

Ha filcet keresel, itt érdeklődj. Szerintem egy kis barkácsolással meg tudod oldani a dolgot. http://www.csiszoloszerszamok.hu/main_csiszolo.php?shs=4703

Előzmény: constantino_lobasso (7310)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!