Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Hali! Köszi a dicséretet és a szorítást is:) Reméljük lesz belőle valami:) No most rohanás tovább! Ez a nap nekem még csak a 2/3-nál tart:) Este meglesem mik ahírek! Szevasztok! zozo
Ezt rendesen kódoltan írtad:)))) Nem tudom mi a szöveg, de nem kevés azt látom a méretből:))))) No majd a dekódolót is mellékeld, most pedig megyek melózni! Mindenkinek jó napot! Üdv! zozo
Ez a top case jól néz ki ezért a pénzért! Itthon az új színre fújva + háttámla 230 ezer! Ebből csak a támla 40 körül! Szóval ez nem rossz ár ahol tartanak, de ennél mondjuk van is rendesen tülekedés. Sose rtettem a licitálókat amikor még van 2 nap hátra...minek ez a rohanás? No, Mára elteszem magam, de holnap jövök és meglesem mi újság. Köszi az eddigieket! Jóccaka mindenkinek! Üdv! zozo
A sörök természetesen hegyekben fognak állni minden gurulásra! Mit gondolsz a 3 doboz mellé minek a tanktáska???:)))))))) Valahová a cuccom is rakni kell, ha tele a 3 doboz sörrel:)
Ha addig mész az zsír, mert akkor csomagolás és posta költséget már meg is spóroltuk:)))))))))) Csak az eladóig kell:))))) Shalom! No viccet félre.. Itthon most akciósan 20 a táska nélkül. Ha rádobok egy nagy táskát 110-ért az akkor megáll 45-50 közt, táskától függően. Úgy gondolom 30 körül nem lenne rossz megszerezni. De mivel úgy se kell rányomkodni orrvérzésig és még van 3 és fél nap hátra...Visszatérünk rá mielőtt vége a licitálásnak és kiderül mennyire verekednek érte a népek. Ha meg nincs nagy tolongás akkor lehet ez még jó áron is:) Amúgy ez ugye nem hagy nyomot a tankon, mint a szimpla tanktáska?
Nekem ez kellene: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=190195689612&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=009 Amugy a shalomra reagalva: Klari a rabbikepzöben dolgozik:))))) a penzügyön. Ö az egyedüli aki nem tartozik a felekezetükhöz. Ha gondolod rateszem az indulot azt majd kiderül mi leszen. Mindenesetre nagyon sok söröm lesz nalatok letetben:)))
Hogy erdemes e azt csak te tod eldönteni, addig megyek amedddig akarod. En csak a bagsterom vettem 60 körül taska nelkül, most vettem taskat Luisnal ami 110 lett volna ha nem arazom le:))))))))) es meg kell alakisam hogy kompatibilis legen a bagsterral. Amugy a ravalo taskak 40€-170 ig vannak. Mondjuk 40ert csak a zsebkendödet tudod elpakolni!
Segítek! Asszem ha jó a memóriám Balla Zoltán:) Amúgy a cucc színétől nem vagyok odáig a sötétkék motoromra, de egye fenyő..alhangon 60 pénz helyett megszerezni szinte új állapotban kb. feléért az azért nem annyira rossz, hogy ne legyen eléggé szép a színe:)
Értem! Tehát círka 14€ a sallang, plusz ameddig feltornásszák mások.. Ha jól gyanítom 10-én jár le este a licit. Mi a véleményed? Érdemes rámozdulni? Mondjuk egy 150€? Bár nem lenne baj, ha abba a sallang 14 is benne lenne:))))))) És nem és innentől Shalom-al köszönni!!!!!!!!!!!!:))))))
110 az indulo ar, ha licitalnak masok is akkor felmehet ki tudja meddig, 5,90 a csomagolas es szallitas (verpackung und versand) :))))))) plusz hozzajön meg a vetelar atutalasanak költsege ami itt ha postan adom fel a penzt 8€
Szia Quattro! Ez remek hír! Mennyiért lehetne megszerezni így ahogy van? Mert nem nagyon értem melyik összeg mit jelent. No és le tudnád-e zongorázni nekem ha valami jó kis összeget kér érte?
Ez igy süti ra ahogy van. Azt irja ujszerü es masik mocit vett azert adja el, nem kell alakitani semmit rajta, ilyen az enyem is csak ezüstszürke. A Corsaronal neztem 30a Bagster es a taska is ott kezdödik.
Balzo, ha megvan, küldöm az adatokat!
Zozo, ha van 20ert Aprilia Caponordra engem erintene
Szia Balzo! Az szuper lenne, mivel itthon csak a táska ára típustól függően no és mérettől:17-41 ezer. Ez meg ha jól láttam több részes és térképzsebes, szóval valószínű a legdrágább kivitel. Ha jól fejtettem meg akkor mindkettőt adja az eladó, de nem vágom a németet. Amúgy a Honvéd 3. ban laktam 6 évig:), Bár már 26 éve elköltöztem. Köszi a segítséget előre is, ha esetleg variálni kellene rajta, bár tartok tőle, hogy nem pánt eltérés van, ha van, hanem akkor alapból az alak vagy a méret nem ok ami miatt a bőrt kell variálni:( Abba nem biztos, hogy belemennék, de ha jó rá, akkor ennyiért nem lenne rossz megszerezni. Üdv! zozo
Szia ZOZO! Megnéztem én is a tankborítást, szerintem jó lesz. Ha esetleg igazítani kell van varrógépem megtudjuk oldani. A táska is tartozéka? Üdv:balzo
Hahó! Köszike, minden megoldás jó nekem. Ha a lakcímemre küldi direktbe tuti. Számlaszámot küldöt és intézem. 1055 Budapest, Honvéd u. 40 2/5 ez a cím, a posta úgysem hozza ki majd a 4-es postára kell menni a cuccért. Üdv:balzo
Quattroman! Ni mán mit találtam: http://cgi.ebay.de/Tankruksack-Tankschohner-fuer-Yamaha-FJR-1300-bzw-1300A_W0QQitemZ330209450024QQihZ014QQcategoryZ135813QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Ugyan 2006-ot ír, de szerintem nincs ebben a részben akkora eltérés, így ha jó lenne az enyémre ami 2004.10. havi akkor ez így kompletten nem lenne rossz. Megtennéd, hogy kiokosítasz a témában? No meg ha valamit érdemes tudni róla, mivel csak 3-4 számomra lényeges német szó volt amit megértettem:) Köszi! zozo
Szasztok! Húrráá, akkor örülünk:))) Quattro! Akartam is már kérdezni...milyen a tankbőröd? Mármint használatban. Nem hagy nyomot a fényezésen? Most van itthon akcióban, 30 helyett 20 pénz. Gondolkodom rajta, mivel a tanktáska tuti nyomot fog hagyni, ezért lehet, hogy szimpibb lenne egy borítás a tankra és úgy egy táska. Vélemény? Üdv! zozo
Megprobalom le emilezni az emberrel hogy egyböl a te cimedre küldje, mert ide münchenbe is kb annyi a posta. Ha tudsz utalni akkor megadnam majd az atutalasi adatokat es direktben TE küldened el a vetelarat is