Keresés

Részletes keresés

Apádfüle Creative Commons License 2020.10.20 -3 2 420

Huhhh, az a főállású anyuka, aki egyedül neveli a két gyerekét! Full sminkben, frizurával, dögösen. Vagy nem is dögösen, mert nálam az egy pozitív jelző. :)  Ez meg inkább művi volt, közönséges, és nyomult ezerrel. Jó kis tartásdíjat akaszthatott le szerencsétlen exéről.
Kár, hogy a gazda nem kérdezte meg, miből él. De csak bámulta kigúvadt szemmel.
Majd megint az lesz, mint az előző szériában, hogy legtöbben kiválasztják a "jó nőket", mert soha vissza nem térő alkalom, ki kell használni. Aztán az első istállólátogatáskor kiderül, hogy nem így képzelték a dolgot. Se a gazdák, se a bögyös macák tűsarkúban. :)

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.10.20 -2 0 419

Tényleg nem értem, miért próbálják sokszor a színészeket műsorvezetésre fogni... nem mindenki Stohl András.

Előzmény: Ilhilla (417)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.20 -2 0 418

https://24.hu/kultura/2020/10/19/hazasodna-a-gazda-2020-rtl-klub-tv/

Még nem láttam a műsort, azt hittem, majd a fórumon kapok némi infókat, érdemes-e nézni.

Ez a cikk nem hozta meg a kedvemet!

Ilhilla Creative Commons License 2020.10.20 -2 0 417

Jaj, neee! Éppen tegnap, a DÖ nézése közben állapítottam meg: színésznőnek sokkal jobb, mint műsorvezetőnek! :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (415)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.20 -1 0 416

Láthatóan Petyánál van a legnagyobb tolongás eddig, hát nem lesz könnyű dolga, könnyen leeshet a sok szép szék között a földre... 

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.10.19 0 0 415

Lecseréljük Lékai-Kiss Ramónára?🙂

Előzmény: Tojás # 92 (414)
Tojás # 92 Creative Commons License 2020.10.19 0 2 414

Szerintem Lilu sokkal jobb műsorvezető volt! Ennek a celeb nőnek semmilyen adottsága nincs a műsorvezetéshez csak kapcsolata! Beszélni nem tud,állandóan keresi a szavakat csak meg kell nézni a reggeli műsorban néz ki a fejéböl mint hal a szatyorból!!

Előzmény: Ilhilla (410)
OrSoLy Creative Commons License 2020.10.19 0 0 413

Az almás fickó máris a "kedvencem" :))))) de kíváncsi vagyok, milyen 3 nőt választott ki....

Előzmény: Spanci! (412)
Spanci! Creative Commons License 2020.10.16 0 1 412

Várom már a hétfőt, szeretem a műsort. Előzetesek alapján az a véleményem, hogy az RTL belenyúlt abba, kik legyenek a résztvevők, mert a bemutatkozó filmeknél szinte biztos voltam, hogy az almás fickó nem kap annyi levelet, mint a többi szimpatikus gazda. De simán benne van a 4-ben. "Nyilvánvaló", hogy olyan nők írtak ezerszámra, amivel a 4-be került, akik szeretik, ha egrecíroztatják őket és azonnal megmondják nekik, hogy mit lehet és mit nem.

Ilhilla Creative Commons License 2020.10.02 -2 0 411

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hazasodna-a-gazda-szerelem-nadai-aniko/x38p2x6

Úgy látom, a duci "tehenészlány" kimaradt a műsorból.

Ilhilla Creative Commons License 2020.06.11 -5 2 410

Ha "férj" alatt a gyereke apját értetted, vele nem házasodtak össze. Utána volt még mostanáig 2-3 pasija (köztük Aurelio), tudtommal jelenleg szingli. 

Nekem különben nincs bajom a műsorvezetői képességeivel, láttam vezetni a "Farm"-ban, a "VV"-ben és az "Anikó show"-ban, közvetlen, mosolygós, barátságos, érdeklődő. 

Ebben a műsorban pedig sokkal ügyesebb, mint anno Lilu volt. 

A "frigiditás" sajnos betegség, amit okozhatott egy gyermekkori trauma, nem tudhatjuk. A VV Szandika "kézimunkázását" is csak a poén kedvéért említettem meg, hiszen manapság már nem kell ahhoz leszbikusnak lenni, hogy a hölgyek egymás társaságát keressék.  

Előzmény: TonyBrasco (409)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.06.11 -3 0 409

Mondjuk szerintem ez a probléma egy leszbikus kapcsolatnál is fennállhat, szóval azzal sem biztos, hogy előrébb menne... Ennek ellenére tudtommal nem keres, hisz férjnél van.. (már ha azóta ebben nem történt változás.)

Előzmény: Ilhilla (408)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.11 -5 1 408

Lehet, hogy nem is pasit kellene keresnie? Anno Szandikának a tévé nyilvánossága előtt sikerült kihozni belőle a nőt! :D

Előzmény: TonyBrasco (407)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.06.11 -3 2 407

(Zárójelesen: Ha már ennyire Anikó is a téma, nem akartam kitérni erre... de mielőtt még egy pasi elszállna tőle... bármennyire is csinos és vonzó, elég nagy baj nála, hogy (saját bevallása szerint) frigid. Már ha persze ez számít valamit is.)

Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.08 0 3 406

" Nekem Bettinél elég fura volt a sok elvárás......"
Igen, ezért jegyeztem meg én is, hogy "nem sok ez?!" És valóban úgy kezdte, hogy  kapásból öt kikötése van, majd kicsit "több" is lett a végére.

Sőt, nem csak a külsőre voltak túlzóak az igényei. No, de majd meglátjuk.

(Ja, és amikor felsorolta, hogy milyen munkákat, feladatokat kell megoldania egyedül, én nem hinném, hogy mindenhez értene és soha nem hív szerelőket a felsoroltakhoz. Mert ugye a szólás szerint, aki mindenhez ért, az semmihez sem ért!)

Igen,  nekem is feltűnt, hogy Szabolcs valószínű nem lehet egy sudár legény. Bízom benne, hogy a magasságának megfelelő hölgyeket választ majd. ( Nem igazán retszik, ha egy férfi egy-két fejjel alacsonyabb a párjánál. :) 

Előzmény: OrSoLy (403)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.08 -2 2 405

Lehet, hogy idén ő "morzsolódik le", nyolc gazda sok egy ilyen műsorba! 

Nem volt túl szimpatikus amikor mondta: "jelentkezzetek, majd megtanítalak benneteket fejni". 

Előzmény: forgoszel (404)
forgoszel Creative Commons License 2020.06.08 0 1 404

Bettinél szerintem nemcsak külsőségekben túlzóak az elvárások. Na, de majd meglátjuk.

Előzmény: OrSoLy (403)
OrSoLy Creative Commons License 2020.06.08 0 2 403

Nekem Bettinél elég fura volt a sok elvárás, meg hogy a külsőt kezdte sorolni inkább, egy nő jobban a belső tulajdonságokra szokta helyezni a hangsúlyt. Kíváncsi vagyok, ezek után ki mer jelentkezni érte :)

Nekem is mind szimpatikusak voltak, kivéve tényleg Szabolcsot, ő elég kivagyinak tűnik azért (pedig néztétek, milyen alacsony? :)

És eddig egész talpraesettnek tűnnek, remélem nem lesz még egy Balázsunk, nála mindig én éreztem kényelmetlenül magam, olyan suta bírt lenni.

Előzmény: Tulipántoss (392)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.08 0 0 402

Jelen esetben, ahogy a hölgyet elnézem (nem az alkatát), inkább ő lenne a "vontató" egy kapcsolatban.

Előzmény: forgoszel (401)
forgoszel Creative Commons License 2020.06.08 0 0 401

Nem feltétlen, hanem arra hogy - ne értsétek félre - még a mai napig is főleg a mezőgazdaságban olyan társakat vesznek maguk mellé aki "ezerszázalékot" tud teljesíteni, kitartó, fizikai teljesítőképessége az átlagot meghaladó. Ez egy beteg társsal nem megy.

Előzmény: Ilhilla (395)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.08 0 1 400

Ami a sportcipőt illeti: vékony lábon, karcsú alkatnál legtöbbször úgy fest, mint egy horgony, vagy mint egy szobor talapzata. Különösen ezek az újabb fazonok.

Ettől még lehet Anikónak méretes lába, de ezek a cipők egyszerűen ormótlanok.

Ami a színüket illeti - fehér cipőben nem megyünk vidékre, de még olyanban sem, amiben fehér található, mert az jó eséllyel utána mehet a kukába.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az RTL-nél dolgozik egy-két olyan stylist, akik képernyőre szerettek volna kerülni, de valamiért alkalmatlanok voltak - ezért most jól bosszút állnak mindenkin, akiket a feladatuk öltöztetni.

Előzmény: Tulipántoss (399)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.08 0 2 399

" ...és alkatához képest milyen óriási lába van Anikónak! "

Ilyen dolgokra nem figyelek, de bizony most nekem is nagyon feltűnő volt az a hatalmas fehér sportcipő. 

(Hogy nézhetett ki a végén a sok sártól, trágyától?!

Direkt nem írtam Anikó ruházatáról - nem az én területem a divat -, de már nekem is feltűnt, hogy borzalmas színű, fazonú  "estélyi" ruhákban küldik ki a tanyákra, földekre.........

Nem szereti a stylist?! Mert úgy gondolom, hogy egy megfelelő ruházattal még "kövéríteni" is lehetne. Vagy nem?! :)

Előzmény: Ilhilla (398)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.08 -3 0 398

A virágmintás szoknyáját is jól összekente, mert hozzáért a moslékos vödörhöz! :D

(...és alkatához képest milyen óriási lába van Anikónak!)

Előzmény: Mlle. Grenelle (397)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.06.08 0 0 397

A stylist tuti nem kóser, tudja, hogy tanyán fognak forgatni, erre sportcipőt ad Anikóra, és hozzá egy szűk és hosszú narancssárga ruhát - amiben ilyen helyen mindent lehet, csak éppen normálisan mozogni nem.

Előzmény: Ilhilla (394)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.08 0 0 396
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.08 -3 1 395

"Komoly hátrányom" a testalkatára gondolsz? ...mert a súlya egészen biztos a pajzsmirigy-betegség miatt nőtt meg, hiszen rengeteget dolgozik, főleg fizikai munkát. Egyébként vannak férfiak, akik kifejezetten az ilyen "asszonyosan telt" széles csípőjű lányokat kedvelik és az arca nagyon helyes ennek a lánynak is.

Előzmény: forgoszel (391)
Ilhilla Creative Commons License 2020.06.08 -3 0 394

A részletesebb bemutatkozás után is fennáll a szimpátiám az abonyi és erdélyi gazdák iránt, de Peti is szimpatikus és tulajdonképpen -enni után- mindenki, kivéve Szabolcsot.

Peti gazda jobban tenné, ha mielőbb elköltözne a szülői háztól, mert -bármennyire is jó lelkűek, szorgalmasak a szülők- kizárt, hogy ne szólnának bele az életébe (lásd a környezet is a mama műve, ami egyébként gyönyörű). 

Érdekes, hogy majdnem minden gazdának Anikóhoz hasonló lány volt a zsánere. Igen, nekem is tetszett műsorvezetőként: természetes, érdeklődő, aranyos. Kár, hogy olyan veszettül furcsán öltözködik és valóban elbírna még vagy 10 kilót.  

Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.07 -1 2 393

Dunaszentbenedeken Erzsi/Böbe  (29) gazdasszony a családi gazdaság állattenyésztésében a tehenészettel foglalkozik.

A munkája a szerelme  Böbének. Határozott, nagyszájú, jószívű, romantikus nőnek tartja magát.  Mint lányait, úgy szereti a teheneit. Mert ha reggelente belenéz a "lányai" szemébe, elfelejti a fáradtságát is!. :)  Korához képest ezidáig nem igazán voltak kapcsolatai, de nem is kereste a lehetőségeket. Most olyan párt keres, aki erős kezű, intelligens, magabiztos, jóképű és magas legyen. 

Roland,  burgonya termesztéssel foglalkozik.  Fiatalon beszippantotta a testépítés, de jelenleg már a mezőgazdaság is ad elég mozgásnak teret.  Pozitív gondolkodású, minden nap vidáman ébred és kezdi a napját. Megcsalták, de továbbra is bízik az emberekben és bizakodva várja társát egy hosszú hajú, sportos hölgy személyében. 

Pista Heves megyében állattenyésztéssel és mezőgazdasággal foglalkozik. Honvédségnél volt 10 évig, majd átvette a családi gazdaság terheit. Régimódinak tartja magát és a régi értékeket is képviseli. Figyelmes társnak tartja magát, de türelmetlennek is egyben. Olyan társra vágyik, aki hasonló értékeket képvisel mint ő. Külsőre nincs kívánsága, a legfontosabb számára a jelentkező mosolya, mert az sok mindent elárul számára.

A fiatal Peti gazda Baranya megyében gazdálkodik. Halgazdaságot üzemeltet. De megtermeli a növényeket is a halgazdasághoz. Tervezi a mindennapjait, de az életét is. Szereti a földet, a munkáját. Olyan párt keres, aki elsősorban mosolygós, vidám és szép arcú.  Fiatal, okos, intelligens gazda. Aki reméli a műsorban megtalálja a párját, akire rábízhatja az egész életét.

Kíváncsi vagyok a jelentkezőkre és természetesen arra is, hogy kit fognak választani a gazdasszonyok és gazdák?!

Az eddig látottak alapján első blikkre, két ember szimpatikus, de még korai nevet mondani, mert ez még nem elég a vélemény formáláshoz.

Tulipántoss Creative Commons License 2020.06.07 -1 2 392

Az abonyi Sándor/Sanyi növénytermesztéssel  és állattartással foglalkozik. Szorgalmas, tisztességes és becsületes, örökmozgó embernek tartja magát. Valójában beszédes egy ember.   Egyedül a traktorozást nem szereti a munkájában, mert egész nap rázkódik benne és "beveri a fejét." :) Helyes, szimpatikus ez az igazi, született "paraszt gyerek!" (ahogy hívja saját magát).

Olyan párt keres, akinek van kisugárzása, mosolygós és beszédes, de Anikónál vagy húsz kilóval legyen nehezebb. :)

A 37 éves Betti gazdasszony bio-gazdálkodással foglalkozik, vegetáriánus. Kutyák védik őt, akiket imád. Volt idegenvezető külföldön, de a legjobban a tanyáján, a nyugalom szigetén. szeret élni. Kitartartó, nagy teherbírású és nem igazán ad a mások véleményére. 

A jelöltjének legalább öt szempontnak meg kell felelni. Legyen szép a fogsora - övé is szép -, legyen erős, férias keze, ne legyen alacsony, egészséges kisugárzása, testalkata legyen. Egyaránt legyen magabiztos, okos, de ne csak szavakban, hanem tettekben egyaránt. Találja fel magát és a munkát és legyen önálló.  (Nekem sok az igény?!)

Baján él Szabolcs gazda. Konkrétan ő inkább irányít, mint sem dolgozik reggeltől-estig. Ismer minden munkafolyamatot a kertészetében. Hiteles embernek  tartja magát, mert nemcsak irányít, hanem bármikor beáll, bármelyik folyamatba ha kell. Maximalista, céltudatos,  mély érzésű embernek tartja magát. Rendkívül pedáns. Kissé türelmetlen de igazán őszinte ember.  Akit elképzel magának az legyen dekoratív, csinos, lehetőleg szőke kék szemű lány, akire büszke lehet, akivel együtt tudnak örülni, de nem mindenáron keres párt. Nem vár igazán semmit a műsortól, mert ha elvárásai lennének akkor lehet, hogy csalódna.

Erdélyben az ízes beszédű Zsolt gazda vadőrködik, állattenyésztéssel foglalkozik. Imádja a szép természetet ahol él, a tiszta levegőt, sőt a medvéket is, Annyira szereti lakóhelyét, hogy nem is tud sok időt távol tölteni, mert haza vágyik.  Jelenleg egyedülálló. Öntörvényű székely ember. Aki szánja-bánja de anno megcsalta feleségét egy fiatal lánnyal. Már annak a kapcsolatának is vége. Szereti a barna hosszú hajú magas, mosolygós lányokat és várja jelentkezésüket. 

forgoszel Creative Commons License 2020.06.07 0 0 391

A tehenész hölgynek komoly pajzsmirigy problémája van. Nem mintha ez kizáró ok lenne a párkeresésben, de komoly hátránnyal indul.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!