én arra gondolok, hogy ha valaki magyar felmenőkkel rendelkezik, annak nem feltétlenül ölbe tett kézzel kell várnia, hogy jelentkezzenek érte, hanem nem árt egy-két helyen elhinteni, hogy ő a magyar válogatottban akar játszani...és akkor játszhat...
sajnos a magyar válogatottunk olyan harmat gyenge, hogy beférnének...Timi is meg Edina is...és nem is biztos, hogy csak másodiknak...
Emlékszem rá, hogy amikor hasonló téma előjött régebben, akkor is valami olyasmit írtál, hogy aki magyar az (szerinted) játsszon magyar színekben. Erre válaszképpen csak újra azt tudom írni, hogy ez messze nem ilyen egyszerű kérdés.
Grétát akkor se válogatták volna be a németek ha első száámú német lenne, azért ezt jobb ha tudjátok...
én csak arra reagáltam, hogy vki azt írta hogy a hazai szövetségnek kellene megszereznie a játékosokat...pedig ez font pordítva van sztem...ha vaki magyarnak vallja magát, az kinyilváníthatja szándékát a magyar váélogatottság felé ezer féle képpen...
Hát azért én ezzel vitatkoznék ... ha nem számítjuk az idén feljutott német versenyzőket (Kerber, Malek) 3. - 4. német lenne a világranglistán ... és már nem ugyanaz a német válogatott ami volt pár éve
na ja de azért gréta esete más...neki esélye sem volt a német válogatottságra, míg a másik kettőenk igen, és valljuk be svájccal vagy romániával nagyobb esély van továbbjutni a világcsoportba...arról nem is beszélve, hogy milyen előnyökkel jár ott válogatottnak lenni...na meg menniyvel több pénzzel jár ez külföldön...
amúgy nekem sem szimpi melinda de inkább neki drukkolo, mint bacsinszkinak, aki (és ezzel megfordítom a dolgot) ha nagyon akarna, lehetne magyar válogatott- vagyis inkább lehetett volna...mert már nem lehet
Sztem sérült volt és azért nem jött el... tudom hogy rá 1 héttel indult 1 tornán, de ki is kapott elég simán ami a még nem teljes meggyógyulás jele lehetett... de mind1, mindenki annak szurkol akinek szeretne:)
a teniszszövetségnek kellene felkutatni őket...mint Gréta esetében más sportágakban még fekete, szerb stb játékosokat is honosítanak... teniszben legalább a magyarokat kellene ha akarnák