Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Meglestem! Én meg a sportdobokkal szemeztem, de az a helyzet, hogy százezres tételt nem akarok eldobni ilyenre. Amúgy 80-90 ért már itthon is tudok csináltatni. Finster, Martin..és mindkettőt hallottam már muzsikálni. GSX 1400-en úgy szól a Martin, hogy lerondítod a bokád...csodaszép hangja van!
Huu meg nem is mondtam: itt meg mindig arulnak csatos üvegben sörszörpöt! Hacker-Pschorr markajut, most is melengetek egyet (egyszerre:))) majd alkalomadtan viszek mutatoba
Na ez a tuti! Így kéne menjen mindig..nekem csak vaterás kalandom volt még 2 éve..egy N70-es telcsire kellett volna utalni, de előtte érdeklődtem a fickótól.. Mivel hiába regisztrálsz, ha akarsz lehetsz bent 20 névvel is. elutalják a lét aztán sose látod a cuccot! Ez némi kultúrát is igényel, ami itthon nem mindenkinél alap:( Gondolom az FJR bagster-nél nincs alku lehetőség..vagy elérése a fickónak. Vetarán pl. csak a megnyert licit esetében látsz közvetlen elérést:(
Most erre lesek mert az enyem meg karcos http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=170184949280&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=007 de ezzel nem lesz olyan makom mint a jobbossal azt 12_ert löttem es posta se volt mert müncheni cimen nyomatta:)))
ellenben a fenyszoromat ugy vettem hogy mikor feltette az elado irtam neki mailt: epp nem vagyok regisztralva ebay-n (most sem, csak kölcsön jelszoval nyomulok:))) de nagyon kellene es van e azonnali ara? valaszolt hogy 1 szazas es ok, irtam vegye le küldje utanvettel el (mert ugye igy semmi biztositek nem volt ra hogy nem csak elutalom a zset. (1x megszivtam golf legzsakot vettem volna es meg a mai napig uton van kb 2 eve) visszairta ok es jött is a cucc
egyebkent van mikor lehet alkudozni, ha az is oda van irva: oder preis vorschlagen arra raklikkelve elkuldheted az ajanlatodat, igaz többnyire röhögögörcsben fetrenghet az elado mert meg sosem sikerült igy vasarolnom:)))
Kár, hogy nem lehet rá alkudni:( Akkor lenne a tuti:))))))) Hát figyi T. eladó! Ennek ölég ocsmány színe is van, meg a kutyát se érdekli rajtam kívül...nos? 50€? És mindketten boldogok leszünk:)))))) Egy ilyen levéltől befonná a haját ugye? Micsoda mákja van a fickónak, hogy az életben nem tudnám lefordítani:))))))))
A sörökkel nálunk bártan:))))) Ha jól körbe nézek a hűtőben, talán még találok benne párat..mondjuk 2002-ből is akár:))))) Itthon egyáltalán nem iszom, csak vizet! A sörözéshez is partner kell.
Szevasz Quattro! Meglestem, már 2,5 nél tart a Caponord tanktáska... ha alig 2 perce ajánlottál 2-t akkor ez se lesz egyszerű futam:(((((( Én meg kíváncsian nézegetem az enyémet, de még csak a Te ajánlatod van, ha jól látom:))
lemaradt hogy RP11-es TÜKÖR1 :))) kicsit szetzilalta a figyelmem a sikertelen licit. Na mindegy lesz eleg helyem cuccolni igy is, a söröket ugyis nalatok tartom majd:)))))))))
Hali Balzo! Tökéletes ötlet!!! Szezonnyitó kiállítás látogatás! Benne vagyok! Ott is adnak sört:))))))))))))))) Amúgy itt van róla némi infó: http://www.motor.hungexpo.hu/linfo Várom az ötleteket az időpontot, találkozást stb. illetően! Én megyek!:))))) Üdv! zozo
Hat skacok ugy latszik mindenkivel tudok jot tenni csak magammal nem:((( 333,33mat tettem ra es eselyem se volt! 43-an licitaltunk es361 lett a vege.
Zozo! viszont feltettek bagstert a Capohoz arra kajakra ramegyek, most ajanlottam ra 2€-t.:))) es megint van RP11es fenn! Lehet hogy nekem is lesz Balzo? most ugyis FZS-e van rajt ami kicsit hosszab es vekonyabb szaru.
Mai napon mikor abba hagytuk a munkát, olyan infó ütötte meg a fülemet, hogy március 8-tól szezonnyító motorkiállítás és vásár lesz. Erről hallottatok valamit? Beugrottam a ............ bevásárlóba és mindjárt letámadtam az újságos polcot, de a motoros lapokban nem találtam semmit. Ha lesz kinézek, mit szóltok egy közös kilátogatáshoz? Egy jó nap lenne. Üdv:balzo
Üdv itt a fórumon, legyél aktív résztvevője, és ha az idő engedi a túrákon is szivesen látunk, ugye skacok. Jól látod a fórum nagyon is mozgalmas, remélem így is marad. Ez segít nekem átélni a téli időszakot, mikor nem gurulhatok a mocival. Üdv:balzo
Szevasz Oldi! Motorzz.hu-n sainz-ként már beszéltünk is:) Üdv itt is!!:) Ma de. 1/2 12-körül láttam egy kék FJR-t az Árpár úton elsuhanni..esélyem se volt, hogy beszéljek vele, mivel épp gyalog voltam:( Csak a hangra lettel figyelmes ahogy elindult a lámpától:)))) Nem valaki innen? Üdv mindenkinek:) zozo
Ja igen amit fontos tudnod: jelenlegi munkaadom forgalmazza otthon a VW javito elemeket, alkatreszeket. Tehat ha valami kell hozza keress nyugodtan kellemes kedvezmenyt tudok ra intezni. Ciao
En a Szabolcs utcai VW szervizben!!! voltam inas anno. Akkor a Psota Irennek volt 1 Olivgrün bogara, a Majlath Julianak 1 Savanna Beige, Poor Peternek Marinablau 1302-es volt. lenyeg hogy akkor en mar befertözödtem. A szivem melyen en is bogaras vagyok. A Jokai unokajanak en restauraltam 7eve a kislökharitos 1,2eset. Hogy fajditsam a szived:))) a sogorom tavaly adott el 100ert egy Stey-Puchot. Amugy a legközelebbi sörözest vagy gurulast (nem tom a sorban melyik lesz elöbb) TESSEK NEM KIHAGYNI!!!!
Üdvözlök Mindenkit a fórumon! Én úgy másfél éve bejelentkeztem már ide, de olyan halott volt ez a fórum, hogy csak na... Most meg, volt olvasni valóm, köszi Nektek...:-)) Magamról annyit, hogy nem vagyok már mai gyerek, és egy régi álmom vált valóra 2,5 éve, amikor is egy 2001-es FR-re ülhettem. Ez még nem ABS-es, ami nekem nem baj. Azóta több mint 25ezer km-t motoroztam, már közel 40 van a gépben...:-)) Ha kérdezitek esetleg, akiknek újabb gépe van, hogy mi problémám volt vele, akkor a válasz semmi!!! Quatro. Meg van még dilim az a VW bogár... Amit majd kasznizni kell. Meg van még nagyobb dilim az a Steyer Puch, meg.... Egyébként a motorozz. hu-n szoktam árválkodni az FJR-rel... Sajnálom, hogy a számomra bemutatkozó sörözésről lemaradtam, mert azt is szeretem!....:-)) Na, jól idetaláltam újból, ne zavarjatok el...:-))
Más! A szombati vacsinál szóba került a sisakbeszélő szett. Megkerestem. Itt a link, ha valakit érdekel: http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=7392,unas_456288 Én részemről csak ezt venném, mert messze többet tud az összes versenytársnál.
Akkor jól tippeltem:) Az, hogy nagyon megy nem újdonság:) Az a V4 eszeveszett tempót megy, de nem arról híres, hogy alulról, nyomatékkal dolgozik. Nem egy FJR!
Az bizony egy VFR. Nagyon megy, de a szerpentinen zavart, hogy sosem tudom, hányadikban vagyok. Meg 3e alatt halott, ettől én már elszoktam. Kicsit cseréltünk.
Szevasz csavargó:) Látom sikerült egy "dög unalmas", naplementés, tengerpartos gurulást abszolválnotok:) Már aggódtam, hogy vajon mész-e távolabbra is, vagy csak a szállás körül motoroztok:))))) Üdv itthon! Fotókkal ne spórolj!!! Tedd fel az fjr honlapra! Szevasz! zozo