Semmi probléma nem lesz. Együtt pókereztem a fejlesztővel az Oct. II-ön, és a következő infokat tudtam meg: Az Oct I. mindaddig megmarad, amíg a II-es nem fog "hibátlanul" működni. Jelenleg azért ilyen lassú az Oct II., mert egy régi, lassú szerveren van rajta a
saját lakásában mindaddig, amíg a tesztelési időszak folyik. A teszt időszak végén,
amikortól az Oct I. is megszűnik, az Oct II. átkerül egy gyors szerverre. Tehát amíg van Oct I, addig ott fogunk játszani, utána pedig az Oct II-ön (a
Együtt pókereztem a fejlesztővel az Oct. II-ön, és a következő infokat tudtam meg:
Az Oct I. mindaddig megmarad, amíg a II-es nem fog "hibátlanul" működni.
Jelenleg azért ilyen lassú az Oct II., mert egy régi, lassú szerveren van rajta a saját lakásában mindaddig, amíg a tesztelési időszak folyik. A teszt időszak végén, amikortól az Oct I. is megszűnik, az Oct II. átkerül egy gyors szerverre.
Tehát amíg van Oct I, addig ott fogunk játszani, utána pedig az Oct II-ön (a jelenlegi elképzelés szerint).
Nem tudom, hogy próbáltátok-e már az új klienssel a hatos asztalt?
Találomra beültem egyre.
Kis híján 1 kerek órán át tartott, úgy, hogy a HU-ban 150/300 volt a vak a végén, amikor nyertem :))
Iszonyatosan lassú!
Nem tudom, hogy a szervezésben hogyan számoltatok az idővel, de minimum a duplája egy asztal, mint a régivel volt. Persze, ha valaki ámokfutásba kezd, akkor nem, de egyébként hihetetlen kicsit emelkednek a vakszintek, az 5 perces közök meg megmaradtak.
Javaslom, hogy próbáljátok ki, hogy ne érjen mindnekit meglepetés, amikor már élesben kell játsazni.
Szerintem egy napon két asztal kibírhatatlan lenne, pláne, ha 8-kor kezdődik.
Persze nekem mindegy, én jönni fogok, bármi is lesz a döntés, csak egy javaslat volt ez.
river leosztva (Qtreff; Akőr; 2kőr; 2káró; 9pikk) Papusz: "g:)" purunbagat: ":)))" Papusz: "hga innen visszajösz:)" purunbagat: nyert 80: Két pár Ász és Kettes Parti vége
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Parti (és közbe egy all-int se nyertem, és 2 felezés volt): Parti kezdete: 2009.08.10, 19:48:40
Asztal: $30 Hold'em (NL) Sit & Go - T1055 Játékosok: 1. szék: Papusz 440 2. szék: purunbagat 2,560 Osztó: Papusz
Senki sem kaphat az első fordulóban olyan ellenfelet, akivel azonos csoportban volt az alapszakaszban. Ezért lett odébbcsúsztatva eggyel automatikusan a lista. Remélem, érthető még akkor is, ha Lajosnak nem volt az.
Te normális vagy? Nem értek én egyet az Ivánnal sem, de minimum nevetséges, hogy egy párosmeccsből kiindulva szeretnéd azt sugallni, hogy jobb játékos vagy. A sok beszéd helyett ott van neked is a ranglista, le tudod mérni, hogy hosszútávon mennyit érsz. Üdv.