honnan szereztel hirtelen 3 Veiszer Alindat? en csak kettohoz jutottam hozza hetvegen, de abbol az egyik mar nem volt uj...ugyhogy az legfeljebb felet er, de meg igy is megyek egy fel Veiszer Alindaval (5.5 : 5).
Uristen! mi itt komoly, globalis problemakat probalunk megoldani...balnak megmentese, afrikai ehezes, vilagbeke, miegymas...te meg jossz ezzel a hajosszefogassal...
nem gondolod, hogy komolyabban kene venned a negyszer irantam es ketszer Volaz irant erzett szerelmedet? igy sosem kaphatsz meg minket!
Ez egyaltalan nem lep meg...a vilagban rengeteg Veiszer Alinda szaladgal, te ketto vagy kozuluk, en egy...persze en meg emellett a koztarsasagi elnok is vagyok, ami hivatalos allaspont szerint pontosan harom Veiszer Alindaval er fel...
nem, nem mersz beszolni, mert feljelentenelek. es kulonben is, gyermekem, mondd meg lazovnak, hogy a koztarsasagi elnok, nem nezi jo szemmel, hogy vinnyog a nevenek allitolagos ellopasa miatt. nem szeretem az irigy embereket...ugyhogy nem kap majd nyugdijat...es a pofim is nagyon, de nagyon edi. ja, es Lina csak engem szeret, tudom, erzem a szivemmel, vagy mivel.
kirekeszto vagy! de nem baj, mert Lina nem az...es engem te nem is erdekelsz, mert en vagyok a koztarsasagi elnok es ezert szep vagyok, nem ugy, mint te! te csunya vagy! en szep. te csunya - en szep. csunya - szep. ennyi. ertem?
Talan azert, mert Lina kisasszony egyedul belem szerelmes! Mint mar mondottam, az aranyos, edes pofim miatt. Ti a nyomomba sem ertek, mert nincs ilyen cuki kis pofitok, mint nekem. es jobb ha tudjatok, az igazi szerelmet Alinda csak tolem kaphatja meg....ti nem ertek semmit!
valahogy nem veszitek komolyan ezt a forumot, pedig ha valamit komolyan kell venni e cudar vilagban, az csakis Lina kisasszony irant erzett toretlen szerelmunk lehet!!!