Ne most egy kicsit off, de egy ideje nem nézegettem a versenykiírást. Legutoljára a BB1-es cikket olvastam, amiben az volt írva, hogy 12 év felett csak védettségi igazolvánnyal lehet meccsre menni. Most viszont látom, hogy a cikk frissült és már 18 éves életkor van megadva. Plusz megnéztem a klubok tájékoztatóit és mindehol azt írják, hogy felnőtt kísérettel be lehet menni 18 év alatt védettségi nélkül is. Szóval most ez akkor tényleg így van?
Az tényleg minőségi játék, hogy nincs egy kidolgozott figuránk és biztos kezű dobónk a hárompontosok értékesítésére.
A csapatok átlagban azért 7-8 db kosarat szoktak szerezni a vonal mögül egy meccsen, nekünk ez a 20-25 pont hiányzik a játékunkból ami borzalmasan sok.
Akkor ezek szerint nem értesz hozzá. Mert nyilván Konakov igen. Nekem a döntő is tetszett az 56:54-es eredmény ellenére. Én nem csak abban találom meg a látványt, ha minél több kosár esik, sokkal összetettebben nézem ezt a sportot. Ezért is előnyös nekem, mert nem egysíkú történésekről van szó. Vélhetően egy komolyabb szakmai stáb - mint a Falcoé - is így van ezzel.
Kíváncsi vagyok kik azok, akik most majd szembe mernek menni Konakov véleményével, aki azt nyilatkozta, hogy minőségi játék folyt a pályán, ellenben veletek, akik közül többen is szenvedtetek a tegnapi mérkőzést nézve.
Ez nagyon becsülendő, hogy így is megveszed a bérletedet, és ezzel támogatod a csapatot. Viszont én sajnos nem gondolnám azt, hogy ennek a vírus dolognak mostanában vége lesz, szerintem egy-két (pár) év még kell ahhoz, hogy magunk mögött tudjuk hagyni ezt a mostani állapotot.
Azért elképesztő mennyi buta ember van itt, akik nem érzékelték a humorban elrejtett öniróniát, ráadásul ha már feldobták nekem a magas labdát, akkor miért ne üthettem volna le egy ilyen poénnal? Ilyenkor meg persze én vagyok a nagyképű és lenéző, ha butának nevezek megint embereket, de hát mégis mit kéne tennem? Én soha nem fogok meghátrálni ezen emberek elől, akik sajnos nem értik meg, hogy a háborút nem nyerhetik meg ellenem. Humortalan faszok.
Annak ellenére, hogy nincs védettségim idén is megveszem a bérleteimet, ezzel is támogatva a csapatot és remélem, hogy lassan vége ennek a baromságnak és végre a helyszínen szoríthatunk a csapatnak.
Végigszenvedtem a mai meccset, remélem ezzel a szezon leggyengébb teljesítménye letudva. Gondolom mindenkinek csalódás a Horváth Zoltán emléktorna. Egy héttel a bajnoki rajt előtt nem túl jól néz ki a csapat. Ez a keret még Somogyival kiegészülve sem bajnokesélyes, a BL-ben meg nagy terveket felesleges szőni. Milos Konakovban feltétlen bízom továbbra is. Ezt a keretet, ezt a koncepciót nem ő egyedül álmodta meg. A hétvégén pedig végig mellette volt Okorn, aki biztos segítette. Csak azért írom, mert már most vannak akik megkérdőjelezik Milos alkalmasságát.
Profi klub a reklámarcot is sikeresen választja meg. Azt gondolom az én személyem garancia arra, hogy jó döntés megvenni a Falco-bérletet a most következő szezonra is.
Hétfőtől menjetek és vásároljátok meg időben a bérleteiteket. Hajrá Falco !
Nagyon örülök hogy Facebookon a csapat hivatalos oldalán többek közt a Circoval hirdetik a bérletvásárlást!😀 A csapat is tudja hol a helye! Bár csodálkozok hogy nem a helyén nézte a tegnapi meccset ezek alapján.
Nagyon izgultam, hogy ne legyen hosszabitas mert ez egy borzadalom volt.
1 triplat sikerult szereznunk egy osztrak csapat ellen hazai palyan....
Boris es Zozo hozta ezt a mai meccset viszont Baracnak kb minden 6.meccse lesz ilyen tehat arra nem lehet alapozni. Kinti dobasok nelkul egy komolyabb magyar csapat ellen eselyunk sem lesz a bl-rol meg nem is beszelve.
Elindult a bérletértékesítés. A tavalyi szezonban bérlettel rendelkező szurkolók 30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg bérleteiket. Ez a SZM kártyával kiegészülve, mobil lelátóra 40, galériára pedig 50%.
Tegnap szerint nem játszottunk rosszul, hajtottunk is. Mai más tészta, Zozó és Barac mellett maximum közepes teljesítmény volt még kettő. De ez a mai ilyen tipikus kötelező győzelem volt egy Pécs szintű csapat ellen.
Hétfőtől lehet bérletet venni, és remélem ennek örömére jön még bejelentés játékos érkezéséről.
Hajrá Falco!
Ui: amíg Gasper ott ül a kispadon, addig nem aggódom. :)
Hát én a tegnapi meccsen is hasonló hozzállást tapasztaltam. Na ilyenkor kell az edzőnek kicsit rendet tenni a fejekben. Mivel nem fogunk csak azért meccseket nyerni mert mi vagyunk a Falco. A győzelmekért küzdeni is kell. Ma pedig nem tudom mi lett volna Zoli és Boris nélkül.
Jólvan, azért nem kell tragédiát látni, gondolom a srácoknak is nyűg egy kicsit ez a a mai meccs. Döntőben más felfogásban toltuk volna. Edzőmeccsek jó dolgok, de ha az összeset megnyered/elveszted, az sem számít.
El kell gondolkodni, hogy mi is a cél. A BL-t látszólag elengedtük, viszont ha egy osztrák csapat ellen hazai pályán is vért kell izzadni az azért elég aggasztó. Pedig Golomán gondolom egy bajnoki cím reményében jött haza. Szóval el lehetne kezdeni úgy küzdeni és játszani, ahogy egy bajnokscapathoz illik.
Ha másra nem is, de arra biztos jó volt ez az idei emléktorna, hogy a vezetők is belássák, egy sérülés, egy fault gond de meg amúgy is kell még egy légiós Somogyi mellett, mint érkező! Nem szabad tovább kivárni, így is nagyon kevés idő van a kezdésig!
Jól emlékszem, hogy az egész első félidőben 1, azaz 1 triplát dobtunk? Zozó az utolsó fél percben? Tényleg rossz nézni ezt a mai szenvedést... Barac hozza a délszláv küzdést, Clark hozzáállása is pozitív nekem, Zozó a szokásos jó teljesítmény, de az egész együtt egy nagy kínlódás..