Pedig nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan be fogják jelenteni Blonzot és Martinst. Btw a Szegednek, Bánhidi példájából kiindulva, jobb híre van a fiatal magyar játekosok körében. Szita hülye lenne ide igazolni, ha Brozonanok és Laugék vannak előtte... Ligetvárinak is megígértek dolgokat és egyelőre azokból sem lett semmi.
Én azért ezzel várnék még! Mahé is hozzájuk igazol majd, mint megtudtuk... :D De majd kiderül. Zozó és Máthé esetén is erős veszprémi szálakról beszélhetünk, egyikőjüknek sem létszükséglet a szegedbe igazolnia ahhoz, hogy olyan csapatban játszanak, ahol még többet tudnak fejlődni, mint eddig.
Bánhidiről Vakszban tényként mondják, hogy Bánhidi hosszabított. Vailupau-ról és a skandináv gyerekről kint volt Rasmus Boysennél, hogy 22-ben váltják Margucékat
"Mivel a honi kézilabda akadémiák már nem tudják megfelelő ütemben kinevelni a játékosokat, muszáj lesz légiósokban is gondolkoznunk. Hálátlan feladat mindez, de hát mit tegyen az ember akkor, ha nincs miből meríteni. Sőt, ha a NEKA feljut az élvonalba, még rosszabb lesz a helyzet." - Éles Józsi (vehir.hu)
Megdöbbentő. És ők valóban fényévekre vannak a nagyoktól anyagi lehetőségekben. Ezt minden zsoldosozós, légiósozós komment alá be lehetne tenni.
Egyetértek. Sajnos még ebben a langyosnak is csak óvatosan nevezhető bajnokságban sem merünk fiatalokat játszatni. Mi történthetett volna, ha a jobb szélen egy fiatal játékos kapott volna lehetőséget?
Koncepció nélküli a klub, és ez a helyzet nyilván demotiválja a fiatalokat.
Én azt látom rajta, hogy ősszel nagyot ment, aztán elkapta a koronát, de ahelyett, hogy rendesen kipihente volna, erőltették a Final4-ban és az egyiptomi vb-n is. Szerintem ő ott elhasználta az erőtartalékait.
Ennek ellenére folyamatosan játszik jelenleg is, holott azért voltak bőven meccsek, amit Maqueda és Tönnesen is megoldottak volna.
Én Mandicnak örülnék, védekezésben tudna kettest védekezni és zavaróban is jó. Lehet nem az ő szélső játéka leglátványosabb, de amíg egyik irányítónk se védekezik csak max. szélen, addig nagyon fontos láncszeme lehetne szerkezetileg a csapatnak.
Nem tudom nektek feltűnt e,de Omar nagyon kevés klasszikus átlövés gólt lő. 9esről alig alig,inkább cseleznés/vagy betör. Szerintetek,ti hogy látjátok?
Sokat nem lehet tudni a svéd srácról de ez a skandináv vonal főleg szélső poszton jó irány!lassan el kell kezdeni mindkét szélen a fiatalítást.Én mondjuk Valter Chrintz-et is el tudnám képzelni nálunk nagyon jó keze van fiatal kreatívan és gólerősen játszik szerintem Füchse Berlin-ben sokáig nem fog maradni és lecsap rá valamelyik top csapat.Másik oldalra meg akár Alexander Blonz-ot ha már nem kell a Szegednek egy fiatal tehetség vagy személyes kedvencemet Hampus Wannet bár őt nehéz lenne mozdítani a Flensi-ből.
Ha Blonz tényleg megy szegedre,ez azt jelenti,hogy van esély skandináv fiatalokat Magyarországra csábítani. Remélem szélső fronton erősen figyeljük az északi piacot. Blonzt simán el tudnám képzelni nálunk is!
A 45. perctől Lukács és Ilic volt fenn, illetve Ligi. Azt a részt szerintem egálra hozta a Fradi. Rodri amúgy frankón védett. Kimaradt 3 db hetes, így azért nem akkor a kontraszt. Persze nincs HA :)
Én arra tippelek, hogy a zárt térben nézőkkel rendezett sportesemények és az éttermek zárt részeinek nyitása kéz a kézben kell(ene) hogy menjen (bár következetesség ezidáig kevés volt mint mackósajtban a brummogás). Elvileg hamarosan jönnek a teraszok, szerintem 1 hónap alatt lehet annyi előrelépés, hogy oltásigazolással be lehessen menni.