A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
"Így viszont még röhejesebb, hogy egy 60-65 körüli hölgy elmegy egy 30 körüli férfi szeretőjét "alakítani"." Szerintem ő úgy tudta, hogy családi napra megy. Mintha azt mondták volna nekik az igazoltatásnál, hogy családi nap lesz a rendőrségen.
"Krisztina mégis mit akar elérni ezzel a vérvizsgálattal?"
Úgy tűnik, fedősztori ahhoz, hogy vért szerezzen Damiltól egy DNS vizsgálathoz.
Aztán még az is lehet, azért történik a "tömeges véradás" (és nem pl. egy hajszálat szerez Damiltól, ami talán egyszerűbb lenne), hogy kiderüljön, nem is Damil az apa, hanem valaki más Makkosszállásról.
Persze mondjuk arra nem volt utalás, hogy 8 éve fél Makkosszállás dugta volna Ginát - pedig most lett volna mód, hogy Igor más, általunk ismert neveket is felfedezzen Gina határidőnaplójában - , dehát ez kit érdekel.
A DÖ-ben is volt sztoriszál a DNS vizsgálat körül, ami nem azt az eredményt hozta, amit vártak, miért ne lehetne itt is?
Én is remélem, hogy BK Timike nem csak ennyi volt... Lehetne pl. később Zénó barátnője, jobban illik hozzá, mint a nyafka Timike nagysád... Az a srác nem is mindig hülye, néha egész jó ötletei vannak a nyomozásban. Igazán csinálhatnának belőle egy pozitívabb karaktert, egy normális barátnővel...
Krisztina mégis mit akar elérni ezzel a vérvizsgálattal? Tegyük fel, hogy Damil tényleg Tatyi apja. Mi van, ha benne is felébrednek az apai ösztönök? Anyuska csak szerez a kislánynak még egy édesszülőt, (sőt már még egy nagyapát), konkurenciát saját maguknak... :P
Az még hagyján , hogy Márk összeakasztotta a bajszát Sótonyival, de mi lesz, ha Petra is megtudja, hogy "hivatalosan" Evelin a barátnője? Pedig van rá esély, mert Ildi is ott ücsörgött az alibi talákozón.. (aminél nagyobb baromságot már tényleg nehéz lenne kitalálni)...
Vikibe bele tudnék rugni, ahogy lesajnálja Pityke problémáját, amibe ő keverte bele... Mondjuk, még mindig nem fogom fel, hogy egy hivatásos határőr hogy lehet ilyen naív. Annabella viszont megmutatta, hogy szive is van...
Megnéztem, a stáblista szerint tényleg a nagymamája. Így viszont még röhejesebb, hogy egy 60-65 körüli hölgy elmegy egy 30 körüli férfi szeretőjét "alakítani".
De aztán lehet, hogy majd még össze is hozzák őket, úgy tűnik a készítők a nagy korkülönbségű kapcsolatokra vannak rácsavarodva, lsd. Sótonyi és a menyasszonya, Ludmilla és Pityke, de még ide tartozik Zénó és Bárány Timike is, bár utóbbi azért talán még nem lehetne Zénó anyukája, mint a nyugdíjas tanárnéni.
Azt viszont sajnálnám, ha Berényi Timikének (illetve természetesen Pásztor Virágnak) összesen ennyi lett volna a szerepe, hogy kivigyorog a kocsiablakon, egy kicsit megkavarhatta volna a dolgokat.
Na megvolt a nagyon alapos belső vizsgálat is a rendőrségnél, avagy ennek is baromi sok értelme volt...
Eleve az hogyan lehet, hogy a vizsgálat alá vont személyek tagjai a vizsgálóbizottságnak (etikai bizottságnak)?
És akkor ennyi elég is volt a rendőrök ártatlanságának igazolásához, hogy odavisznek random nőket (akit éppen sikerül, vagy aki hajlandó rá), hogy ez a hölgy a barátnőjük, és akkor már minden rendben? Ha valakinek barátnője van, nem is dighat egy másik nővel?
Úgy tűnik Berényi Timike mégsem volt hajlandó elmenni Zénó barátnőjének, hát elment az anyja (?) az öreg tanárnő, az sem gond, hogy vagy 25 évvel idősebb Zénónál.
De úgy tűnik az előzetesből, hogy megint Pinétr kefél rá, nem biztos, hogy jó ötlet volt a vén hájfej exmenyasszonyát bemutatni barátnőnek, lehet, jobban járt volna Sárikával...:)
Márk szerintem egyáltalán nem szexuális ragadozó, bár nőcsábász hajlam kétségtelenül van benne, de eddig az egyetlen komoly hódítása Petra volt. Zénó ebben a kategóriában is nagyobb étvágyú nála - igaz, ott inkább Timike volt a csábító, azoknak a szemeknek nehéz ellenállni. :)
De párhuzamosan azzal, hogy Márk nem az a szexuális ragadozó, akinek Sótonyi beállítja, a legmagasabb rangú, önmagát feddhetetlennek beállító rendőr egyben a legnagyobb bűnöző is, ezért néha megértem Tivi frusztráltságát, amikor Sótonyi felülről rendszeresen keresztbe tesz a nyomozásnak.
Pedig én már beleéltem magam, hogy Damil Tatyika apja, biztos ezzel is el fognak szórakozni. :)
Amúgy nem értem, H. Barbara heppje lehet, hogy fiatalabb nők korosodó vagy erősen szenior pasikkal jönnek össze? Lásd pl. Gina - Tivi és Gina - Damil ( még ha az utóbbi "üzletszerű" kapcsolat volt is). De a legdurvább Evelin és Sótonyi esete (mondjuk a lány lehet golddigger, és Sótonyinak elég szép mellékese jöhetett össze korrupciós ügyletekből, de hát ez sem volt elég, hogy Evelin vele maradjon).
Én is logikusnak érzem, higy Damil ne reklámozza a korábbi ismeretségét Ginával, hiszen egy ilyen pletykás öregasszonyokkal teli faluban mindennek villámgyorsan híre kél. De bárhogy is van, szerintem Damilnak fogalma sincs róla, hogy anno teherbe ejtette Ginát.
Igen, már nem emlékszem, melyik színésztől olvastam, hogy amikor a színpadon kihoznak egy tál sütit, akkor egy igazi van közte (vagy annyi, ahány színésznek a darabban ki kell vennie egyet), a többi kellék. És az igazit mindig ugyanoda teszik, hogy játék közben ne lehessen eltéveszteni. De a kellékes egyszer véletlenül rossz helyre tette, az illetò színész pedig véletlenül egy kelléksütibe harapott bele, és majdnem beletört a foga.
Az nem merült fel benned, hogy egyikük sem akarta "felismerni" a másikat? Nyilván nem váltak el anno jó emlékekkel egymástól, mindketten szívesen kitörölték volna a múltat, főleg Gina, aki a házassággal "tisztességes nő" lett?
Nem tudhatjuk, mi lesz a véradás eredménye és milyen következményei lesznek ennek az egésznek.
MÁS! A kosár alján lehallgató készülék van! ...csak nem vették még észre, pedig "billeg"! :D
Főleg úgy, hogy az emlékművesdobozban levő fényképre is az volt írva, hogy Damil és bandája. Tehát Damil már akkor is Damil volt, meg mindig. De ki a mutterja aki Szemerekihez valahogy kapcsolható lenne? És ha már így állunk, akkor Szemereky is ismeri Gina mutterját, mert miért ne.
Babos még nem illesztődött be a sztoriba. Ő kinek a mije LESZ?
Pásztor Virág meg kb. egy az egyben hozta (megjelenésében, gesztusaiban) Berényi Timikét, úgy tűnik a hölgy ezt tudja.
Ha azt a jelenetet mutatják ahol csak azt látni, ahogy beszél kifelé a kocsi ablakán (és a többi szereplő nem látszik), meg nem mondtam volna, hogy nem a Barátok Közt-ből van.
Nagyasszonyék az a poént kihagyták, hogy a kocsiban dr. Balogh Nóra ül Berényi Timike mellett.....:)
Megnéztem, Tivi háza valóban nem a Kolbászdával, hanem a templommal van szemben.
Viszont Tivi házának közvetlen szomszédja Zozó edzőterme, ahová Damil pont úgy napi szinten jár, mint a Kolbászdába. (Tivi az edzőterem oldalára tett fel kamerát, hogy figyelje a háza bejáratát.)
Gina ott élt az edzőteremtől 20 méterre, rendszeresen járt a templomba és a templom melletti bódékhoz (pl. ott vette az ukrán csokoládát is), amihez pont az edzőterem előtt kellett rendszeresen elmennie.
És ez így mehetett már több éve (amikor kezdődött a sorozat, Gina már Tivi felesége volt, és úgy tűnt, már régebb óta), baromi hihető, hogy évek alatt nem futottak össze sosem, nem látták meg egyetlen egyszer sem egymást (Gina akár a házuk ablakán kipillantva is Damilt, ahogy megy az edzőterembe).
No és hát persze lehet azt mondani, hogy Damil nem ismerte fel a pár évvel korábbi nőjét (biztos amnéziája van), na de Gina sem ismerte fel Damilt (aki lehet, hogy a gyerekét csinálta)? Ahhoz azért elég jellegzetes figura, hogy ne lehessen felismerni....
Gina nagyon sokat emlegette a múltját már akkor is, amikor ott élt Tivi feleségeként, de érdekes módon soha nem volt olyan jelenet, ahol pl. félt volna kimenni az utcára, nehogy Damillal összefusson, vagy bármilyen módon is utalt volna rá, hogy Damilt korábbról ismerte.
Szóval szerintem el van az a múltújragondolás cseszve, nem kicsit, nagyon, persze ezt már megszokhattuk a Drága örökösökből is a Nagyasszonytól.....