csak egy vélemény.... pont annyit ér, mint, hogy valaki leírta, hogy "hiéna" és ti itt rohangálva véres kardként lobogtattátok, hogy na ugye, hiéna vagyok.... Az, hogy van-e alapja vagy csak egy agyi leépülésben szenvedő ember alap nélkül mondott egy ilyet, az már nem számított!
Szinte őrjöngve követelted tőlünk, hogy írjuk le mivel segítünk más embereknek. Azonban nem úgy látszik, hogy a topikokban rólad jó szándékú segítőként írnának.
"akkor meg kamuprofilokat gyártva, akár önmagát is betegnek kiadva, elkéri a mailcímét "tapasztalatcsere" céljából."
Ez minden alapot nélkülöz és egy ugyanolyan vélemény, mint a tied!! Tapasztalatcsere???? Ez egy blöff, mert ilyet itt még senki nem olvashatott tőlem...
Betegnek kiadva magam????Soha nem tettem ilyet! Kamuprofil??? Mindig megmondtam, hogy ha én új profillal írtam és az soha nem azért volt, hogy bárkit megtévesszek, hanem azért, mert kizárták az előzőt...
Még valamit szeretnél vagy mára lenyugszol és csinálsz valami hasznosat is? :)
Te eldöntötted, hogy minden nap engem fogsz provokálni és basztatni? Neked teljesen elmentek otthonról? Mit szeretnél elérni??
A reakcióm alapján szeretnél kizáratni vagy mi a célod??? A legutóbbi és a mai tevékenységed alapján azzal nem vádollak meg, hogy épelméjű vagy az már biztos! Nem használtál túl sok szteroidot, ami maradandó károsodást okozott neked?
Lehetne ezt is mondani, de nekem a bullshit sokkal jobban kifejezi azt, mikor valami már ezerszer meg lett cáfolva, de valaki még mindig nyomatja ugyanazt a dumát.